Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AmH79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 21, 2018 10:25 am

‚bem ti i demokratiju i internet.

A i ove neke finjake nase cijenjene moderacije.

Sta razlicita misljenja???
Neke stvari su presle u domenu cinjenica i o njima ne mogu postojati razlicita misljenja! Ako postoje, to je ili glupost ili zla namjera.
Kraj price.

zeljeznicka21

Gorgin_1921 je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:21 am
19adi21 je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:13 am
pon maj 21, 2018 10:04 am
Evo ja ti kazem da je sve tacno?? Sta nije tacno? De reci? Znas li ko je doveo TZB za generalnog sponzora???? Npr tog sponzora je doveo Miro Siljak znas li da nisu Miri htjeli produziti ugovor u Januaru/feb pa se navijaci vrtili pa produzuili onda tek ?? Znas li da ih nikad na stadionu nema dok nema kamera i kvazi press konferencija?? Pitaj malo otidji do stadiona ne ujedaju raspitaj se.. Za sve postoje dokazi.. A to sto necete argumentima da pricamo to je druga stvar. Odete u klub i pitate koliko je uprava donijela para.. Hoces da ti kazem koliko slovom i brojem 900 KM
izvini ali moram te pitati, jesi li ti dobro ? cuj uprava donjela 900 KM, pa sta pricas ti, donjeli su milione sponzora, nikad vece prihode klub nije imao od sponzora i karti, ma i ja budala sto ti odgovaram, svi vide da valjas lguposti po zadatku

Koje milione sponzora?? znas li trenutnu situaciju u klubu sto se para tice? Nema para konkretno ko je doveo TZB za generalnog spozora uprava hoces reci da je dovela?? Smijesan si ti isto tako ako mislis da je to bas tako kako se predstavlja..Ja nemam protiv nikoga nista niti sam placenik bilo kakav VOLIM ZELJU i krivo mi je sto ne mozemo jos jedan nivo vise da se dignemo opet zbog kojekakvih licnih promocija... Ja je nemam niti me interesuje ima ljudi koji bi usli a ne daju im zasto im ne daju?
Milione sponzora koje vidis oko terena, na dresu, na zvanicnoj stranici itd. i hocu reci da j euprava dovela TZB. Naravno da ne daju da ulaze, pa nije Željo pijaca da moze ko hoce uc u klub, ima fino skupstina, predstavi svoje planove, ulaganja i investicije pa ce se to razmotriti.
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Gorgin_1921

neroazzuro je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:23 am
pon maj 21, 2018 10:17 am
neroazzuro je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:06 am
Dobro, ja evo pretpostavljam da se gorginu ne sviđa ova ekipa. Šta bi ti onda, tj. koga bi ti, gorgine?

P.S. Nemoj da lažeš za prozivanje Amara u tom kontekstu, svi smo gledali pres.
Znas koliko zeljnih igraca ima da bi usli u upravu a da su napravili karijaru ne spominjem Amara uopste.. Da bi usli u upravu. A ne mogu.. Npr Miodrag Skrbic npr.. ima jos mnogo njih..
Zbog čega ne mogu?
Pitajte trenutnu Upravu....
Volim te Zeljo....

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:26 am

Željezničar ante portas !

Dolina
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:26 am

@Gorgin_1921
Prijatelju, iskreno mi reci koliko imaš godina.
Bez ljutnje, jer po tvojim postovima mogu zaključiti da nisi glup. A nisi ni naivan.
Jedino mi pada na pamet da nemaš dovoljno godina, da sve ovo pišeš u neznanju, da ne misliš ništa loše.
Da si pisao o sportskom segmentu priča bi ti imala osnove kao i svakom od nas ko ovdje piše. Ali ovako samo nam vrijeđaš inteligenciju a sebi dižeš ego.
Ili možda griješim?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

igla
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:27 am

igla je napisao/la:
uto maj 15, 2018 2:36 pm
Jučer gledam Belmu iz Fanshopa sa metlom, udara Hastora, dere mu se " Bježi odavde, sad Misimović vodi ovo", iza Ahmetlić iz Hife, curi mu krv iz nosa, dere se:" Fuuuj klošari, ne date mi da dam 3 miliona."
Kod Bureka stoje iz Mercedesa i Gazproma, pričaju sa kraljem banana, svaka im druga "Impossible, maaaan, impossible..."
Ja neki dan napišem, forum se kesla.
Zaboravio sam samo spomenuti Miodraga, nisam ga prepoznao na prvu.

Gorgin_1921

pon maj 21, 2018 10:27 am

19adi21 je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:21 am
19adi21 je napisao/la:
pon maj 21, 2018 10:13 am

izvini ali moram te pitati, jesi li ti dobro ? cuj uprava donjela 900 KM, pa sta pricas ti, donjeli su milione sponzora, nikad vece prihode klub nije imao od sponzora i karti, ma i ja budala sto ti odgovaram, svi vide da valjas lguposti po zadatku

Koje milione sponzora?? znas li trenutnu situaciju u klubu sto se para tice? Nema para konkretno ko je doveo TZB za generalnog spozora uprava hoces reci da je dovela?? Smijesan si ti isto tako ako mislis da je to bas tako kako se predstavlja..Ja nemam protiv nikoga nista niti sam placenik bilo kakav VOLIM ZELJU i krivo mi je sto ne mozemo jos jedan nivo vise da se dignemo opet zbog kojekakvih licnih promocija... Ja je nemam niti me interesuje ima ljudi koji bi usli a ne daju im zasto im ne daju?
Milione sponzora koje vidis oko terena, na dresu, na zvanicnoj stranici itd. i hocu reci da j euprava dovela TZB. Naravno da ne daju da ulaze, pa nije Željo pijaca da moze ko hoce uc u klub, ima fino skupstina, predstavi svoje planove, ulaganja i investicije pa ce se to razmotriti.
Nije uprava dovela TZB pola od tih sponzora oko terena nije dovela uprava nego ljudi koji vole Zelju.. Znas! Ja sam npr doveo 5 pa nisam a progovorio dok nisu poceli kupiti za sebe sve poene sto im to treba??? Sto? Pa da se nekog dize u nebesa a stvarno ko je suti se .. Budite realni malo.. Iako ne znam sto se raspravljam.. Ja konkretne stvari govorim a vi krenete podj... nema veze svako ima pravo na svoje misljenje.. Nije bas sve tako kako mislite..
Volim te Zeljo....

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:28 am

Reg. se na forum samo da kažeš kako sve znaš, ali nam nećeš ništa reći....ali maksuz se prijaviš....
pa jbš mi sve, ako sam ja normalan
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:29 am

:D :D :D :D

De nam dovedi i na forum usput

Gorgin_1921

pon maj 21, 2018 10:33 am

Registrovao se sta smeta.. Iznosim suprotna misljenja koja vam mozda i smetaju.. Sta nisam rekao? Rekao pitao preskacete to? Sponzore ko je doveo GS ko? Misimovic jel? Ko ide na utakmice vani? Kad krene Misimovic onda ide svita od Adisa pa do Manuela zvalje.. Oni se nesto pitaju? Jesu ali u limburgu. Volim ja Misimovica vjeruj te pravo mi je drag. Ali svitu okolo koja se kiti tudjim perjem ne mogu ocima smisliti. Nije Zeljo onaj mali zvaljo nije... Zeljo je i Jasmin Badzak i mnogi clanovi skupstine koji skupljaju pare dovode sponzore a oni se kite.. Misimovic nije kriv sto su oni takvi.. Ali je kriv sto ih ne skloni od sebe..
Volim te Zeljo....

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:35 am

E nek sam i ovo dozivio, da neko tjera ostale clanove uprave, a Misimovic je dobar. Neki novi vjetrovi. :D

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:37 am

Boze sacuvaj kakav smo mi narod, fuj...
Pa covjece dragi, niko ne spori da je jos neko pored Misimovica pomogao Želji i da daje sebe, svoje vrijeme odnosno novac. Valjda treba da svi budemo u ovome a ne da se prepucavamo ko je dao manje ili vise para. Neko je direktno pomogao parama, neko je pomogao tako sto odvaja svoje vrijeme i pruza svoje usluge odnosno iskustvo i znanje. Sad trebamo napraviti nove podjele ovde tipa Šiljak vs Miske? Ne kontam sta imas za cilj, da favoriziras neke druge ljude i kazes da bi oni trebali sjesti na celo uprave? Ja razumijem da nekome smeta jak covjek na celu kluba, autokrata, pomalo egoisa koji ne da pardona. Takav nam i treba, ko se ne moze uklopiti u ovaj sistem poslovanja koji je ocigledno ispravan onda neka odstupi, kratko i jasno. Sto neko rece nije ovo pijaca. Uspostavljen je sistem i on se mora postovati bez obzira ko da sjedi tu.
Imam i ja provjerenu informaciju da istok nema upotrebne dozvole. Pa sta sad? Ko je kriv, lokalne vlasti mozda? Ti izgleda navijas za to da se usred utakmice istok urusi pa da mozes da okrivis Misimovica? Treba ipak imati postovanje i respekta prema tome da je ova struktura napravila istok, umjesto da je svaku tekmu pun mi treba da navijamo za to da neko bude odgovoran jer nema upotrebnu? Nema ni Tušanj wc na novoizgrađenoj tribini nit ima ikakve dozvole pa ne vidim da Tuzlaci koriste to kao argument da tjeraju nekoga iz kluba. Imam osjecaj da je tvoj jedini problem to sto ti niko javno nije odao prizanje za tvoje doprinose klubu za koje trazis neke potvrde i promocije, pa ti smeta sto je uvijek Miske u prvom planu a tebe nigdje. Ovde se izgleda poceo vise gledali licni interes i samopromocija, a ne Željo.

MATORI
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:39 am

kvalitet je napisao/la:
pon maj 21, 2018 9:46 am
pon maj 21, 2018 9:38 am
Jel vi stvarno mislite da je neko od trenutne uprave 1 KM dao da stadion bude 3 kat da su potpisani reprogrami da nema dugova igracima i sl... Čitam forum od kad ste napravili i svi kolektivno presli sa ss na ovaj novi, ali nakon par zadnjih postova sam morao da se registrujem i napisem svoje misljenje. Ta famozna Uprava raduje se pobjedi u totalno bezveznoj utakmici koja nema nikakav znacaj. Ja naprimjer sam sj.. samo tako, zbog po mom misljenju najboljeg igraca ove sezone i loma noge. Znate li koliko su upravnih odbora imali od kad su ih imenovali?? 1 mozda 1,5... Sve se dogovaraju Viber grupama..Na koje gostovanje odu mozda samo zadnja 4-5 znam jer idem na svako(ovo kad su se trebali slikat svi su bili kad smo izgubili 2:0 od krupe niko nije bio).. Kad je Sasa krenuo da sjedi sa igracima na klupi? zadnje 3-4 utakmice.. O cemu pricate??? Ko je doveo TZB za generalnog sponzora???? Ne znate sigurno detalje koje zavrsio sa kantonom da da po 500 k za teren nama i onam onim gore za modernizaciju i to ne znate? Nema veze sve ce to doci jednom na svoje.. Sad ocekujem da ce me neko i banovati ali mislim da nisam nikoga uvrijedio a sve ovo sto sam pitao i dao odgovore nekad ce doci na svoje aBd. Ima dosta ljudi koji vole zelju vise nego neki koji se prodaju u zadnje vrijeme pod to.. Sto bi Veliki Ivica Osim rekao na otvaranju Istocne trbine "Igrao se fudbal ovdje i prije" pametnom dosta...

p.s
Jel znate da istok nema gradjeviske uptrebne i svih ostalih dozvola. Da npr nekome nesto bude ne dao Bog zatvorili bi sve odgovorne.. O cemu pricamo onda??
:placeodsmijeha: šta ćeš kad smo lobotomci, pa nam mažu oči :placeodsmijeha: zemljo, otvori se
Ma jah, vraćaj "blagodet", tj onog što je rekao da milion-dva za privrednika nije ništa.
Samo on ne "nađe" nikog za GS - TZB, nego ova uprava preko svojih prijatelja.
Ne misliš valjda da je NEPRIJATELJ ove uprave radio na tome.
Samo oni prije godinama ni ku.rcom ne mrdnuše oko stadiona...
Takođe - ne misliš valjda da neko ko je komplet stadion već uknjižio u vlasništvo FKŽ nije u stanju administrativno kompletirati istočnu tribinu.
Čini mi se da baš tako misliš.
Samo su oni ostavili klub u PREDSTEČAJNOM postupku - ako možda ne znaš pitaj ekonomiste šta to znači.

Mažu nam oči????
Tebi je @gorgin mjesto na onom subotnjem jugu među onim "visokoumnim" parolama.
A možeš dati exclusivnu izjavu za zubanov portal, oni će staviti veliki naslov - čim je nešto protiv FKŽ.
Neki dan sam pisao - nama ne trebaju neprijatelji niodakle, imamo mi svojih hej, heeeej....
Kad se pipe zavrnu, pomagnjavija sa svih strana.
A kad te svi napadaju "znaj da si na dobrom putu" kaže jedna stara poslovica.
Psi laju karavani prolaze.
:kafa:

alombardo
Kontakt:

Pa naravno da nije misimović sam, on to čak nigdje i ne kaže

Kospicar
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:41 am

Brate dragi postavio si 1379 pitanja, hajd odgovori ti, vidis da mi ne znamo.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

sastrane

pon maj 21, 2018 10:42 am

Gorgin izdominira :r
"Pratim forum stalno kao dijete sam se igrao oko grbavice. Nemam nista protiv uprave ali Uprava napolje!!" :r

:guz:

alombardo
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:43 am

MATORI je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
pon maj 21, 2018 9:46 am
pon maj 21, 2018 9:38 am
Jel vi stvarno mislite da je neko od trenutne uprave 1 KM dao da stadion bude 3 kat da su potpisani reprogrami da nema dugova igracima i sl... Čitam forum od kad ste napravili i svi kolektivno presli sa ss na ovaj novi, ali nakon par zadnjih postova sam morao da se registrujem i napisem svoje misljenje. Ta famozna Uprava raduje se pobjedi u totalno bezveznoj utakmici koja nema nikakav znacaj. Ja naprimjer sam sj.. samo tako, zbog po mom misljenju najboljeg igraca ove sezone i loma noge. Znate li koliko su upravnih odbora imali od kad su ih imenovali?? 1 mozda 1,5... Sve se dogovaraju Viber grupama..Na koje gostovanje odu mozda samo zadnja 4-5 znam jer idem na svako(ovo kad su se trebali slikat svi su bili kad smo izgubili 2:0 od krupe niko nije bio).. Kad je Sasa krenuo da sjedi sa igracima na klupi? zadnje 3-4 utakmice.. O cemu pricate??? Ko je doveo TZB za generalnog sponzora???? Ne znate sigurno detalje koje zavrsio sa kantonom da da po 500 k za teren nama i onam onim gore za modernizaciju i to ne znate? Nema veze sve ce to doci jednom na svoje.. Sad ocekujem da ce me neko i banovati ali mislim da nisam nikoga uvrijedio a sve ovo sto sam pitao i dao odgovore nekad ce doci na svoje aBd. Ima dosta ljudi koji vole zelju vise nego neki koji se prodaju u zadnje vrijeme pod to.. Sto bi Veliki Ivica Osim rekao na otvaranju Istocne trbine "Igrao se fudbal ovdje i prije" pametnom dosta...

p.s
Jel znate da istok nema gradjeviske uptrebne i svih ostalih dozvola. Da npr nekome nesto bude ne dao Bog zatvorili bi sve odgovorne.. O cemu pricamo onda??
:placeodsmijeha: šta ćeš kad smo lobotomci, pa nam mažu oči :placeodsmijeha: zemljo, otvori se
Ma jah, vraćaj "blagodet", tj onog što je rekao da milion-dva za privrednika nije ništa.
Samo on ne "nađe" nikog za GS - TZB, nego ova uprava preko svojih prijatelja.
Ne misliš valjda da je NEPRIJATELJ ove uprave radio na tome.
Samo oni prije godinama ni ku.rcom ne mrdnuše oko stadiona...
Takođe - ne misliš valjda da neko ko je komplet stadion već uknjižio u vlasništvo FKŽ nije u stanju administrativno kompletirati istočnu tribinu.
Čini mi se da baš tako misliš.
Samo su oni ostavili klub u PREDSTEČAJNOM postupku - ako možda ne znaš pitaj ekonomiste šta to znači.

Mažu nam oči????
Tebi je @gorgin mjesto na onom subotnjem jugu među onim "visokoumnim" parolama.
A možeš dati exclusivnu izjavu za zubanov portal, oni će staviti veliki naslov - čim je nešto protiv FKŽ.
Neki dan sam pisao - nama ne trebaju neprijatelji niodakle, imamo mi svojih hej, heeeej....
Kad se pipe zavrnu, pomagnjavija sa svih strana.
A kad te svi napadaju "znaj da si na dobrom putu" kaže jedna stara poslovica.
Psi laju karavani prolaze.
:kafa:
POTPIS

MrkiMedo
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:44 am

Koji je Zubanov portal ? Moze i u pp, ako se ne moze promovisati ovdje

ChWilla
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:45 am

ko je htio pomoći vazda je mogao, a može i sad. ako mu ne brani ono za šta proziva druge, a to je sujeta. kod nekih je ona takva da su prešli i na aktivno odmaganje. naravno to nije do njih nego do almira i njegovog sladoleda u spaziju :kafa:
gradi željo boli te *****

Kospicar
Kontakt:

pon maj 21, 2018 10:46 am

Sc sport.ba

Samo bez ovog razmaka
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava