kvalitet je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 9:46 am
Gorgin_1921 je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 9:38 am
Jel vi stvarno mislite da je neko od trenutne uprave 1 KM dao da stadion bude 3 kat da su potpisani reprogrami da nema dugova igracima i sl... Čitam forum od kad ste napravili i svi kolektivno presli sa ss na ovaj novi, ali nakon par zadnjih postova sam morao da se registrujem i napisem svoje misljenje. Ta famozna Uprava raduje se pobjedi u totalno bezveznoj utakmici koja nema nikakav znacaj. Ja naprimjer sam sj.. samo tako, zbog po mom misljenju najboljeg igraca ove sezone i loma noge. Znate li koliko su upravnih odbora imali od kad su ih imenovali?? 1 mozda 1,5... Sve se dogovaraju Viber grupama..Na koje gostovanje odu mozda samo zadnja 4-5 znam jer idem na svako(ovo kad su se trebali slikat svi su bili kad smo izgubili 2:0 od krupe niko nije bio).. Kad je Sasa krenuo da sjedi sa igracima na klupi? zadnje 3-4 utakmice.. O cemu pricate??? Ko je doveo TZB za generalnog sponzora???? Ne znate sigurno detalje koje zavrsio sa kantonom da da po 500 k za teren nama i onam onim gore za modernizaciju i to ne znate? Nema veze sve ce to doci jednom na svoje.. Sad ocekujem da ce me neko i banovati ali mislim da nisam nikoga uvrijedio a sve ovo sto sam pitao i dao odgovore nekad ce doci na svoje aBd. Ima dosta ljudi koji vole zelju vise nego neki koji se prodaju u zadnje vrijeme pod to.. Sto bi Veliki Ivica Osim rekao na otvaranju Istocne trbine "Igrao se fudbal ovdje i prije" pametnom dosta...
p.s
Jel znate da istok nema gradjeviske uptrebne i svih ostalih dozvola. Da npr nekome nesto bude ne dao Bog zatvorili bi sve odgovorne.. O cemu pricamo onda??

šta ćeš kad smo lobotomci, pa nam mažu oči

zemljo, otvori se
Ma jah, vraćaj "blagodet", tj onog što je rekao da milion-dva za privrednika nije ništa.
Samo on ne "nađe" nikog za GS - TZB, nego ova uprava preko svojih prijatelja.
Ne misliš valjda da je NEPRIJATELJ ove uprave radio na tome.
Samo oni prije godinama ni ku.rcom ne mrdnuše oko stadiona...
Takođe - ne misliš valjda da neko ko je komplet stadion već uknjižio u vlasništvo FKŽ nije u stanju administrativno kompletirati istočnu tribinu.
Čini mi se da baš tako misliš.
Samo su oni ostavili klub u PREDSTEČAJNOM postupku - ako možda ne znaš pitaj ekonomiste šta to znači.
Mažu nam oči????
Tebi je @gorgin mjesto na onom subotnjem jugu među onim "visokoumnim" parolama.
A možeš dati exclusivnu izjavu za zubanov portal, oni će staviti veliki naslov - čim je nešto protiv FKŽ.
Neki dan sam pisao - nama ne trebaju neprijatelji niodakle, imamo mi svojih hej, heeeej....
Kad se pipe zavrnu, pomagnjavija sa svih strana.
A kad te svi napadaju "znaj da si na dobrom putu" kaže jedna stara poslovica.
Psi laju karavani prolaze.