sri maj 16, 2018 12:53 am
Više gluposti odavno nisam pročitao. Ali sve je to zato jer smo realno glupi ko narod. Mudrolozi, svi sve znaju, nema sfere života u kojoj sve ne znaju, ne samo opšta kultura, već sve detaljno vladaju materijom.
A kad smo mi u pitanju, svi koje smo tjerali ili kritikovali smo na kraju dozivali, bar nekad.
Odovića tjerali, i dan danas svima tuga kako je otišao, neki ga predlažu opet.
Kostić ubleha, nek evropske metode kući provodi, na kraju smo skontali bili da je on možda i puno više znao i da je trebalo stati čovjeku iza leđa.
Petrović ružan fudbal, realno stavi anketu i dan danas nisu svi mišljenja da s njim nije trebalo nastaviti.
Adžem od junaka do karine, vjerovatno će nam u nekoj temi opet naumpast kako je "on to fino", predviđam u guranju mlađih u prvi tim.
Trenere na stranu, Lendrić nije igrač za polja, neprimjetan, danas vidimo šta znače izmišljeni golovi i onaj luđački presing na odbranu. Miru smo većinski voljeli, ali je i Miro bio neefikasan, samo dodaje, ne zna gola dati, danas imaš krila koja šutaju iz skraćenog kornera, mnogi bi potpisali da damo sva trenutna krila za Miru. Kramarić najsporiji lijevi bek na svijetu, često se spomene danas u pozitivnom svjetlu.
O "legendama" da ne govorim, kod nas rupa bili, čim odigraju šta u Zrinjskom - nostalgija.
Pa i Amara su tjerali, pa vraćali...
Eh sad zamislite da ode ova garnitura i dođu neki hoštapleri koji bi vam ispunili želju i postavili Amara. Ovi sad vam u fening objave prihod od tekme, transparentnost 110 posto, a ne znam bi li se žalili da se prihodi odmah nakon tekme podijele u kešu igračima, a i počasti uprava. Zanima me bi li kopali ko danas? Bi moj *****.
Dobro se sjećam vremena koje se ovdje glorifikuje zbog rezultata, ne da nisi bio transparentan, već i ono što si morao saznati, nisi znao.
Ne serite ljudi ko Boga vas molim, da ne bi molili Misketa u Rajlovcu i uzimali taoce nakon što bi vam igrači odbili trenirati zbog neisplsćenih obaveza.
Zadnja izmjena:
igla, dana/u sri maj 16, 2018 1:00 am, ukupno mijenjano 2 puta.