uto maj 15, 2018 8:58 pm
Hoce li novinar naseg medijskog partnera ici sutra na ovu konferenciju? Ako ide nek postavi par pitanja:
1. Da li postoji sansa da Amar Osim bude sef strucnog staba, sto je ujedno i zelja gotovo svih navijaca? Navijacima je dosta pocetnika koji se uce na Zelji.
2. Sta se desava u omladinskom pogonu, da li se tu planiraju napraviti neke promjene, da li se mogu dovesti strucniji treneri za op, da li se planira dovesti i bolji sef omladinskog pogona, skauti koji ce pratiti mlade igrace itd?
3. Kako bi ocijenio rad Sase Papca i sta je on do danasnjeg dana uradio za klub? Kako on gleda na to da su pojacanja koja je doveo Papac totalno podbacila? Kako bi ocijenio dosadasnju saradnju izmedju Papca i Adzema?
4. Da li je klub dobio dozvole za poslovne prostore ispod istocne tribine, ako nije ko je krivac za tako nesto, da li opcina to opstruise?
5. Da li su uspostavljeni neki kontakti na sarajevo biznis forumu i da li ima zainteresovanih investitora koji bi ulozili u neki segment kluba, npr. u platno na sjevernoj tribini, trening kamp, itd.
6. Da li je realno ocekivati u ovoj godini krov na istocnoj tribini i pocetak gradnje juzne tribine?
7. Sta se desava sa onim novim dugom koji se pojavio prema poreznoj, dokle je to doslo i kako ce se to rijesiti?
Samo neka od pitanja koja bih ja postavio gospodinu Misimovicu, da sam novinar..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!