uto maj 08, 2018 1:11 am
Sve misli treba usmjeriti na srijedu, odigrati maksimalno sa bržom ekipom i vratiti se s trofejom. Ja sam razočaran gubitkom titule, ali ovo pretjerivanje da smo na dnu i da nema spasa mi stvarno nije jasno. Poslije 5 godina bez trofeja osvajanje kupa bi bila jedna lijepa satisfakcija. Mi smo Željo, a sa Željom nikad ne može na lakši način. Vodimo 3:0, pa sve prospemo, vodimo 2:0 na Grbavici pa na kraju strepimo i to je nešto što se godinama dešava. Upravo zbog ovih stvari nam treba trener koji će promijeniti mentalitet ekipe i učiniti ih šampionima. Amar je izbor broj jedan za svakog navijača Želje, ali Amar mora prihvatiti staut, način rada i poslovanja kluba i samo raditi ono što je u opisu šefa stručnog štaba. Najbitnije od svega je da svaki član uprave, administracije, stručnog štaba, igrači daju svoj maksimum i imaju želju da stalno napreduju i budu bolji. Adžem je očigledno skrenuo s kursa na kojem je bio, a taj kurs je bio itekako ispravan i samo je trebao da nastavi u tom pravcu, medjutim pod pritiskom i zbog svog ega dopustio je da izgubi konce ekipe i da izgubi titulu. Željo je veći od svakog navijača i svakog pojedinca koji čini Želju i to je ono što nam mora biti vodilja.
Još jedna stvar...Ne volim puno da pričam o grupi, ali čitav trud da tribina izgleda bolje i ljepše su upropastili svojim parolama protiv pitara i zrinjskog. Osim toga, ovo komentarisanje po fejsu samih vodja ili glavnih momaka iz grupe je totalno neozbiljno.
Stari nick: Zaka.
Biće Željo opet šampion!