Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 05, 2018 10:03 pm

Stae bilo leone :D

Usput, ispade nam violina iz lige :(

Vrag

sub maj 05, 2018 10:04 pm

LeBlue je napisao/la:
sub maj 05, 2018 8:49 pm
Vrag je napisao/la:
sub maj 05, 2018 8:45 pm
bistrikboy je napisao/la:
sub maj 05, 2018 7:38 pm

Neki vratili dug jer je to pickin dim a drugi na godisnjem. Moze im se.

Inace ovo je lose brate pa imatel ponosa bar malo,mater vam ***** raspalu.
Koliko su vratili toliko su i bacili u havu
Ovo bas ne razumijem. Ranije se iz godine u godinu poslovalo sa minusom. To trenutno nije slucaj.
Ne moras biti u minusi da bi bacio te pare. I najgore opet sve ispocetka, opet sleper igraca

reks1
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:04 pm

Kako i Zasto navijaci dr.kaju o upravi .Zasto navijac nije samo navijac.Pa forumi se pretvorise u centralnu izbornu komisiju u kojoj stranke imaju svoje talove i kandidate
Na onom ss forumu orgazmi za Amara,i lavina pljuvanja protiv Zelje koji nije po njihovim mjerilima.zayebali su i izborne stabove pred izbore.Ovdje spinovanje o kupu podijeli forum na za i protiv istog
Mozda da se ponekad svi vratimo nekih dvadesetak stranica pa da se vidi koliko smo se izasrali
Frustracija je velika ali ovako se samo produbljuje apatija u koju je tim zapao

SanMan
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:07 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:51 pm
SanMan je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:45 pm
Prvenstvo završeno, @Lars kad igramo prvu tekmu za EL i mogući protivnici
Izvlačenje 19. juna, prva utakmica 12. jula. Trenutno bi bili nosioci, a mogući protivnici:

Celje, Birkirkara, Vaduz, Milsami Orhei, Stjarnan, Levadia, Linfield, Alashkert, Dunajska, Buducnost Podgorica, Petroclub Hincesti, Dacia, Partizani, CHikhura, Trakai, Luftetari, Laci, IBV, Ujpest, Honved, B36, Europa, Liepaja, Sileks, Kups, Ilves, Lahti, Shamrock, Derry, Folgore, Samtredia, Skonto, FCI Tallin, Stumbras, Bala, Grbalj, Jeunesse, Banats, Gandzasar, Gzira, Balzan, Progres, Coleraine, Glenavon, Connah, NSI Runavik
Hvala, mora se planirati GO
uzvrat 19 jula na Grbavici , Amar na klupi pijan poslije rođendana 18.07

Amidza
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:07 pm

kremenko je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:50 pm
Adžem je u bezobrazluku bare bare sa Susicem i Bazdarevicem. Prava Bosanska tvrdoglava baraba.
Adzeme odlazi, nemoj Želju brukati
I opet ljudi Mesu prizivaju, kaze dobar je on. :rofl:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ISB87
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:17 pm

jel neko nacuo kakvu mahalsku koji su uslovi Amara Osima?

ne razumijem da je to toliko tesko, amaru budzet za teren a upravi ostalo.
imamo stadion, PUN stadion a ova fenomenalna uprava nek se bavi stadionom i dugovima.
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:19 pm

Izmisljaju se konflikti sa Amarom to je sve sto se zna.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:21 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 10:03 pm
Stae bilo leone :D

Usput, ispade nam violina iz lige :(
Ma nista, popizdio sam na Adzema jer je glup a bio sam za njeg.
Pizda od covjeka. Pravi nas sve budalom s izjavama i sastavima. Glumi autoritet na pogrsnim kod pojedinim ne smije nista rec.

Ponavljaju se iste greske, opet trener nije glavni. Pa ***** mj majku istjeraj mahalu, otjeraj ove mahalce, ucini nesto. Dovedi trenera s kurcinom da im jebe sve a ne da oni njemu jebu sve.

A ***** ja nas navijace. Mi se dijelimo nesto. Ave dok se dijelimo necemo ni osvojiti titulu.

exdomorocki
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:22 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:46 pm
Mi smo ljudi stoka i mi smo pogan narod. Nas mentalitet je jedini razlog zbog kojeg nasi igraci ne uspijevaju vani, a oni koji uspiju su vrlo rano pobjegli odavde ili su imali tu srecu u zivotu da ne razmisljaju ko svaki prosjecni insan u nasoj drzavi. Puni smo predrasuda i razumijemo se u sve zivo. Imamo svi fakultete, svi smo obrazovani i svi smo kompetentni da govorimo o svemu. Od heklanja do sprecavanja zagadjivanja zraka u Zenici .
Tjerali bi upravu. Posteno, daj ljudino obrazlozene razloge i daj protukandidate. Sve im je uprava dala.
Vratili bi proslu upravu ? Posteno i to. Sjetite se svi situacija od prije 6-7 godina pa i manje, sjetite se izjava kako su gladni i slicno.

Jedno pitanje na koje bih volio cuti odgovor od gospod sa onog foruma. Amar je sef strucnog staba i u SS-u ima svoje ljude. Papac je tu. U pitanju je sezona koja dolazi. Amar ne uspijeva osvojiti trofej jer je HDZ svojim pulenima opet zavrsio gdje je i sta je trebao, a nama su podmetnuli nogu gdje su mogli. Da li bi vi i tada tjerali upravu ?

Kakvo obrazlozenje vise,nakon svega ovoga?
Metla jos veceras.
Kako ih nije sramota da jos nisu ostavke podnijeli ?

Naravno da nebi prvu godinu osvojio nista,jer su neznalice toliko bili nesposobni pa smo postali totalni luzeri,koje ostalih 11 timova smatraju neprijateljem broj 1.

A nakon godinu bi licili na ekipu a ne na skup diletanata kao predhodne 3 godine!
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Bergeron
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:30 pm

ISB87 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 10:17 pm
jel neko nacuo kakvu mahalsku koji su uslovi Amara Osima?

ne razumijem da je to toliko tesko, amaru budzet za teren a upravi ostalo.
imamo stadion, PUN stadion a ova fenomenalna uprava nek se bavi stadionom i dugovima.

Mahalska kaze da uprava ne zeli Amara zbog njegovog stava da je on sve i da ne odgovara nikome, a boje se da se ne ponove stvari iz nekih njegovih sezona u kojima je trazio da se obezbjedi nesto, a posto se nije moglo otisao na odmor dok se to nije uradilo. A druga mahalska je oko tih dugovanja Amaru, koja ne zele da se isplate jer kao nema dokaza za njih, mada ne vjerujem da ova grupa ljudi ne bi isplatila covjeka u situaciji kada sve gori, kada je to ispravno rjesenje i kada se ima novca sasvim dovoljno.

U ovakvom uredjenju kluba potpuna sloboda nikome ne treba biti prepustena, niti upravi, niti treneru, niti SD-u. Ovdje svi trebaju nositi odgovornost i svi trebaju saradjivati i medjusobno se kontrolisati zarad unaprijedjenja. Koliko je to moguce sa ovakvim ljudima i njihovim licnim osobinama, diskutabilno je. I kada je u pitanju Amar i kada je u pitanju uprava i kada je u pitanju SD trebaju se naci kompromisi i svi moraju uloziti neki vid tolerancije i saradjivati. Pogresno bi bilo i dovesti Amara koji ce se ponasati po ovoj mahalskoj (ako je stvarno to i istina) jer to ne vodi ni postenom ni normalnom funkcionisanju kluba, a pogresno je i ovo sto se trenutno desava. Mora se znati red, ali treba postojati tolerancija u svemu tome.

Elegant
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:31 pm

Ugasimo klub kada covjeka vise ne bude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:37 pm

Evo Ferguson umire, mozda i Manchester ugase.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

19tm87
Kontakt:

Ma zakljucat temu do sutra...

zorz
Kontakt:

Hrvat nam trener reprezentacije ,Ivicu samo iskoristili Amara sutnuli ,Hrvati prvaci drzave ,onaj Beus vedri i oblaci svi su protiv Zelje.Pa pogledajte izjavu trenera Kruoe poslije Zelje kaze covjek jos ce mo Radnik dobiti

sahmat

sub maj 05, 2018 10:40 pm

Zar je teško bilo da se 90+ ponašaju kao profesionalci, prema dresu koji nose, zar je to toliko teško bilo, nas nije briga gdje je ko potpisao ugovor, mi hoćemo da se za sveti dres gine. Gdje im je obraz i treneru i igračima. Mi nemamo ništa od toga što se trener ili igrač izvine navijačima, pa ponovi istu grešku 4 utakmice za redom.
Stručni štad i igrački kadar jel vas stid što smo dolazili po onoj hladnoći da bi gledali ništa.
Jel' vas stid onih momaka što prođu cijelu Bosnu i Hercegovinu da bi gledali kako vas boli ku*ac?
Jel' vas stid kad pola navijača radi duplo da bi mogao da dođe na utakmicu? Dok vi hladite jaja po terenu i primate velike plate za to.
Jel' vas stid onog čovjeka što dođe u invladiskim kolicima da gleda utakmicu?
Jel' vas stid onih srednjoškolaca što bježe sa nastave da bi gledali vašu kurcobolju?

Jel' vas stid onih legendi kad prolazite kroz prostorije kluba, IVICA, DIMITRIJE, DOMOROCKI, RIBAR, KATALINSKI, MEŠA, BUKAL, JANJUŠA, DŽEKO, STANIĆ, HADŽIABDIĆ, MIŠO, NIKIĆ, AMAR, ŠABANADŽOVIĆ, itd.. Samo pogledajte njih i shvatit će te neke stvari da vi nikad nećete biti legende i ostat će te upamćeni kao najveći luzeri.

MI SMO ŽELJO, A VI STE PI*KE
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

zorz
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:44 pm

Liga jad i cemer ,pustite ove ljude u uprsvi neka rade ,jer znaju posao .Titule ce doci ,ali ne sa otpadcima od igraca i trenerovom kurcoboljom .Nadam se sad u prelaznom jednom ili dvojici crnaca ali dobrih tipa kao sto Zvezda radi .Pun mi je ***** polovnjaka iz Srbije i Hrvatse .

djoxxx1921
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:50 pm

sastrane je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:56 pm
djoxxx1921 je napisao/la:
sub maj 05, 2018 9:38 pm
Svaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon
Halo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???
Ovaj evo konstantno vrijedja i ruzno govori o Adzemu. Adzem je zeljovac prije svega a to sto je mozda losiji trener nije on kriv.

Strorme upozori malo ovog balavca
Prva stvar, nemas pravo da repliciras na takav nacin, a ako ti sta nije jasno imas pp. Druga stvar, on je taj koji vrijedja moju, a i inteligenciju svih nas. Jos ovu muku koju smo iskljucivo zbog doticnog dozivjeli, ovo sto pisem za tu ublehu je samo blago receno onog sto mislim i sta mu zelim. Bezobraznik nesposobni.

storm_raider
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:52 pm

Vala, ni za Amara, ni za Misimovica, ni za Adzema, vec za Zelju. A dok god neko od njih radi za Zelju, onda sam za njega. Zeljo mi vec dugo diktira godisnje odmore, vikende, raspolozenja, cak i pojedina vjencanja. Tu sam bio kada nas je 800 dolazilo i to se podrazumjeva. Sa poslovne strane, buduci da znam kako odgovorno i savjesno rade u Upravi, iz tog razloga ih i podrzavam i skidam kapu. To su temelji od kojih cemo imati koristi u narednim godinama. To sto pojedini nisu svjesni toga, ili ne zele biti svjesni - to je njihov problem. To sto su takvi "strucnjaci" najglasniji pa odjekuju kao da su vecina - e to je nas probem. I istina je da je sportski segment dobio sve. Mi najbolje plate i najbolje uslove generalno imamo u drzavi. Nije Ado kao Ado kriv, ako je vec lose neke stvari radio, Uprava je morala reagovati i to konkretno Papac, kao sportski direktor.

E sada, smirite malo sa pojedinim pricama, molim vas, vruce su glave, a na ovom forumu nema potrebe za tim. Nasi smo i Zeljo nam je samo bitan.

Kup cemo osvojiti, pa ce se malo smiriti situacija. A onda ide teren. Titula prvaka je, za sada, misaona imenica. Sto zbog nasih gresaka, sto zbog ocitog namjestanja utakmica od strane Zrinjskog.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

sub maj 05, 2018 10:54 pm

Ne znam samo otkud priča da Miske i ekipa trebaju otići. Njihovo je da omoguće uvjete da se ekipa bori za trofeje (pripreme, igrači, sve što se plaća). Rezultat ostvaruju treneri i igrači. Adžem, Karić & co. su imali sve što su poželjeli, čak i titulu u rukama, popušili su. Zato trebaju ići.

Ne mislim da treba Papac ići, tek je došao i treba ga pustiti da radi. Vjerujem u njega, bar svi znamo da je karakteran, a igrao je na puno višem nivou i vidio je kako se u ozbiljnim klubovima radi.

Treba dovesti ozbiljnog trenera s ozbiljnim stručnim štabom. Već sam napisao, i Amar je uvijek imao popriličan broj ljudi oko sebe. Ne može nam ona ćelava ubleha izigravati pomoćnika (kad su nam Veležovci govorili ovo o njemu, nismo im vjerovali, šteta). Ne može Karić biti trener golmana. Helem, jasno je o čemu govorim.

Mi imamo DOBRU ekipu. Istina, treba nekoliko pojačanja (prije svega brzih igrača, vjerujem da je Papac sve vidio do sada) i treba trener koji zna kako s njima raditi.

I da, nije smak svijeta, ali jesam razočaran. Mnogo teže mi je palo ono prošle godine. Kup se mora osvojiti, a to je, ipak, bolje nego prošle sezone. Na Upravi je da izabere novog šsš. Ovaj put se to mora uraditi puno, puno ozbiljnije. Nadam se da su naučili na greškama.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub maj 05, 2018 11:03 pm

Ljudi sta vam je, mi smo navijaci Zeljeznicara prije svega. @avlami obrisan ti je post.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava