Usput, ispade nam violina iz lige

Ne moras biti u minusi da bi bacio te pare. I najgore opet sve ispocetka, opet sleper igracaLeBlue je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 8:49 pmOvo bas ne razumijem. Ranije se iz godine u godinu poslovalo sa minusom. To trenutno nije slucaj.Vrag je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 8:45 pmKoliko su vratili toliko su i bacili u havubistrikboy je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 7:38 pm
Neki vratili dug jer je to pickin dim a drugi na godisnjem. Moze im se.
Inace ovo je lose brate pa imatel ponosa bar malo,mater vam ***** raspalu.
Hvala, mora se planirati GOLARS1921 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:51 pmIzvlačenje 19. juna, prva utakmica 12. jula. Trenutno bi bili nosioci, a mogući protivnici:
Celje, Birkirkara, Vaduz, Milsami Orhei, Stjarnan, Levadia, Linfield, Alashkert, Dunajska, Buducnost Podgorica, Petroclub Hincesti, Dacia, Partizani, CHikhura, Trakai, Luftetari, Laci, IBV, Ujpest, Honved, B36, Europa, Liepaja, Sileks, Kups, Ilves, Lahti, Shamrock, Derry, Folgore, Samtredia, Skonto, FCI Tallin, Stumbras, Bala, Grbalj, Jeunesse, Banats, Gandzasar, Gzira, Balzan, Progres, Coleraine, Glenavon, Connah, NSI Runavik
I opet ljudi Mesu prizivaju, kaze dobar je on.
Ma nista, popizdio sam na Adzema jer je glup a bio sam za njeg.
MrkiMedo je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:46 pmMi smo ljudi stoka i mi smo pogan narod. Nas mentalitet je jedini razlog zbog kojeg nasi igraci ne uspijevaju vani, a oni koji uspiju su vrlo rano pobjegli odavde ili su imali tu srecu u zivotu da ne razmisljaju ko svaki prosjecni insan u nasoj drzavi. Puni smo predrasuda i razumijemo se u sve zivo. Imamo svi fakultete, svi smo obrazovani i svi smo kompetentni da govorimo o svemu. Od heklanja do sprecavanja zagadjivanja zraka u Zenici .
Tjerali bi upravu. Posteno, daj ljudino obrazlozene razloge i daj protukandidate. Sve im je uprava dala.
Vratili bi proslu upravu ? Posteno i to. Sjetite se svi situacija od prije 6-7 godina pa i manje, sjetite se izjava kako su gladni i slicno.
Jedno pitanje na koje bih volio cuti odgovor od gospod sa onog foruma. Amar je sef strucnog staba i u SS-u ima svoje ljude. Papac je tu. U pitanju je sezona koja dolazi. Amar ne uspijeva osvojiti trofej jer je HDZ svojim pulenima opet zavrsio gdje je i sta je trebao, a nama su podmetnuli nogu gdje su mogli. Da li bi vi i tada tjerali upravu ?
Prva stvar, nemas pravo da repliciras na takav nacin, a ako ti sta nije jasno imas pp. Druga stvar, on je taj koji vrijedja moju, a i inteligenciju svih nas. Jos ovu muku koju smo iskljucivo zbog doticnog dozivjeli, ovo sto pisem za tu ublehu je samo blago receno onog sto mislim i sta mu zelim. Bezobraznik nesposobni.sastrane je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:56 pmHalo popusti malo. Sto ne reaguje administracija ???djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:38 pmSvaka cast nasem obrazli vojniku na klupi. Jedini kiks i greska Misimovica, imenovanje ovog supka na klupu. Upravi puna podrska, a ovo govno nabit nogom na biro. Ne vracat ublehu ni u omladinski pogon
Ovaj evo konstantno vrijedja i ruzno govori o Adzemu. Adzem je zeljovac prije svega a to sto je mozda losiji trener nije on kriv.
Strorme upozori malo ovog balavca