uto apr 24, 2018 10:46 am
Ja samo znam da kvalitet imaju, jer smo svaku ekipu u nekom dijelu sezone nadigrali. Eto i taj Zrinjski, ono u Mostaru je bila rapsodija do 88. minute. A sad taj luzerski mentalitet, ne znam bas, on se lako uvuce, a vecina nasih igraca bi trebala imati pobjednicki i igrali su velike utakmice. Svi ovi sto bi trebali biti nosioci ekipe. A imamo mladjih zeljnih dokazivanja, par iskusnih, sve ono sto smo trazili, dobro izbalansiranu ekipu.
Nije se rotiralo i to ti je to, ti ides na dva fronta sa 12-13 igraca umjesto da imas nekih 15-16. Sam sam sebi vise dosadan, ali je tako. Liga za prvaka je strasno zahtjevna, a mi smo totalno pali, vjerovatno u najgoroj formi od svih sest ekipa trenutno. Vjerovatno smo i sami precijenili mogucnosti ekipe gledajuci onaj nevjerovatan niz i par pojacanja koje smo doveli, ali ovako losi ne mozemo biti, jer opet ponavljam, dobrih utakmica je bilo i na proljece. Igralo se, a sada se izadje samo da bi se odradila utakmica, imam osjecaj. Tako ne razmislja pobjednik.
Moje je da pruzim podrsku, opet se potajno nadam pobjedi protiv Zrinjskog. Nisu nikakav bauk, gledajuci cisto igracki kvalitet. Ali, imaju mnogo vecu zelju, nazalost, a da li ce se nesto promijeniti do petka, vidjet cemo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?