Furaš nas.Model1964 je napisao/la:Ja čaprkam po forumu, kad zvono, došo jaran pitar
.Ništa ne podjebava fino zabrinut, evo ga sjedi kraj mene dok ovo pišem
![]()
Čojka bole leđa pa bio kod neke kao priznate, nadri lječnice, babe gatare, šta ti ja znam sve. Ona je na granici SLO I HR i kao pravi čuda. Popravljala jaranu leđa i popravila, a on bio radoznao pa je pitao kao će se sutra osječati. Evo šta mu je rekla
![]()
Gospodine leđa vas neče boliti sigurno, možada glava ako budete gledali TVOn ništa ne konta pa pita Što TV
![]()
Sutra će sivo biti plavo i zbog toga će vas boliti glava![]()
Tikvan skonto tek u autu i evo gapravo kod mene da kuka![]()
Da ga tješim? Nejma šamsi, krvi ću mu se napiti i sad i sutra
![]()
miro i lendrić igraju uvijek 90-100%Izlija je napisao/la:Moj sale, kada bi odigrali sa 120 do 150 napora morali bi pitari mjenjati mrežu na golu. Nek iz druge u treću ubace ja sam zadovoljan, mogu driftat po terenu trećom sa 80 %.
Ma kavo furanjedell21 je napisao/la:Furaš nas.Model1964 je napisao/la:Ja čaprkam po forumu, kad zvono, došo jaran pitar
.Ništa ne podjebava fino zabrinut, evo ga sjedi kraj mene dok ovo pišem
![]()
Čojka bole leđa pa bio kod neke kao priznate, nadri lječnice, babe gatare, šta ti ja znam sve. Ona je na granici SLO I HR i kao pravi čuda. Popravljala jaranu leđa i popravila, a on bio radoznao pa je pitao kao će se sutra osječati. Evo šta mu je rekla
![]()
Gospodine leđa vas neče boliti sigurno, možada glava ako budete gledali TVOn ništa ne konta pa pita Što TV
![]()
Sutra će sivo biti plavo i zbog toga će vas boliti glava![]()
Tikvan skonto tek u autu i evo gapravo kod mene da kuka![]()
Da ga tješim? Nejma šamsi, krvi ću mu se napiti i sad i sutra
![]()
On meni ne bi ni na klupi sutra bioPlava Porodica je napisao/la:Evo preskrolah malo po fejsu, Dženis prije 15 minuta označen u klubu Vegas,noć prije derbija,već bi polahko trebo u krevetu biti.Eto sad znate razlog što Dženisa nikako nema,do maloprije mi je bilo žao,a od sada puna podrška Edisu što se njega tiče..
Meni je zao sto Mailsona nema ni na klupi, ne mogu da shvatim a ni da prihvatim da je on tako "los" ili da se ne zalaze. Sta su ga koji qurac potpisivali ako ga nema ni na klupi od nastavka sezone. Također sveđanin i Đermanovic - minutaza na kapaljku.Plava Porodica je napisao/la:Evo preskrolah malo po fejsu, Dženis prije 15 minuta označen u klubu Vegas,noć prije derbija,već bi polahko trebo u krevetu biti.Eto sad znate razlog što Dženisa nikako nema,do maloprije mi je bilo žao,a od sada puna podrška Edisu što se njega tiče..