Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 12:14 pm

Mislim da bi se mozda cak i moglo pronaci mjesto za Beganovica od pocetka, sjetite se samo kako ih je momak lomio na Grbavici, samo da se malo prepadnu a onda ubaciti Bekrica :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:18 pm

fk1921 je napisao/la:Ja evo po prvi put cu na zapad, djevojka me zamolila hoce i ona a gdje cu nju na jug xd navija za zelju al ne zna navijat :D tako da mi ne gine zapad
Jel' ona placa. :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:20 pm

AsharaK je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ja evo po prvi put cu na zapad, djevojka me zamolila hoce i ona a gdje cu nju na jug xd navija za zelju al ne zna navijat :D tako da mi ne gine zapad
Znam kako ti je vjeruj mi... :mrgreen:
prvi golman foruma :ganja:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:21 pm

Evo me na treningu
Nasi uigravaju ragbi zahvate
Izgkeda da je Edis skonto odakle nam prijeti opasnost...

phily
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:22 pm

Moze li se kako na Grbavici organizirati gledanje utakmice....
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:22 pm

pinki je napisao/la:Evo me na treningu
kad je poceo trening ?
il nas ovo furas :lol:
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u sub apr 23, 2016 12:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

cikazubo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:23 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Mislim da bi se mozda cak i moglo pronaci mjesto za Beganovica od pocetka, sjetite se samo kako ih je momak lomio na Grbavici, samo da se malo prepadnu a onda ubaciti Bekrica :mrgreen:
Prosli derbi Beganovic za 10, Kokot takodje, to su igraci sto kaze Edis sa srcem, al jedan je podebeo pogotovu za svoje godine, drugi manjak kvaliteta zbog cega je na kraju i otisao mada mislim da je Koki trebao ostati, bolji bi nam on bio na lijevom krilu nego ovi sto su igrali zadnje utakmice na toj poziciji, ako gledamo samo za derbija bolje imat te srcane igrace nego ove kvalitetne sto ih boli tuki jel derbi ili ne :D

SWRA_1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:24 pm

Beganovic nema vise viska kila, na polusezoni je to rijesio i meni izgleda skroz drugacije. Mislim da bi mu se cesce trebala ukazivati prilika.

mavi
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:24 pm

Ne znam, nije vrijeme za kritička promišljanja, ali, čini mi se da se Edis pomalo počeo gubiti u vremeni i prostoru. Možete vi pričati šta hoćete, njemu je juče Ligata, koji je naravno pakaš, postavio sasvim korektno i normalno pitanje i svi smo vidjeli kako je Edis reagovao. Krkanski, nedostojno pozicije koju obavlja. Niko nije i ne smije biti veći od kluba, pa samim tim ni Edis. Sloboda nam je u dvije utakmice zabila pet golova u antipropagandi fudbala s naše strane, gdje, realno, nismo uspjeli u te dvije utakmice da spojimo dva dupla pasa i iskreno, očekivao sam od Edisa da se izvine navijačima u ime igrača i u svoje lično ime, a vidjeli smo svi šta se desi. On igrače proglasi herojima. Priča o nekakvom ginjenju, pogibijama i sl.. piju vode kod maloljetničke populacije i Edis što prije treba da se dohaviza, da postane svjestan da je na čelu najvećeg fudbalskog kolektiva u BiH i shodno tome, treba da se i ponaša. U Tuzli nismo napravili klizeći start za devedeset minuta, o kakvoj borbi mi onda govorimo? Iskreno, žao mi je što su i naša djeca zanemarena. Beganović, Dino, Žera i ostali su definitivno, naša budućnost i morali su dobiti pokoju minutu na terenu, a ne da svaki put napamet znam da će Enis Sadiković, antitalenata, biti prva opcija prilikom zamjene. Zato, Edise, pusti se šuplje, uveži redove i daj da na terenu izgledamo onako kako armija navijača to i od očekuje. Uprkos svemu, optimista sam i nadam se pobjedi na derbiju.

dell21
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:31 pm

Edis je uvijek izhitreno pričao pogotovo na pitanja novinara . I nezz zašto uopšte izjave njegove uzimati ka nešto bitno. Nek se pokaže sutra na terenu odnosno na klupi i sve će biti super.

diego1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:32 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Beganovic nema vise viska kila, na polusezoni je to rijesio i meni izgleda skroz drugacije. Mislim da bi mu se cesce trebala ukazivati prilika.
Izgleda da se opet malo udebljao,bar mi se tako ucinilo na poluvremenu protiv Travnika,a kad su se vratili s priprema bas je dobro izgledao..on nezadravo zivi,shishu forsira redovno,ja to pusim vec 10 god,malo je reci da te uspori !!

cikazubo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:35 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Beganovic nema vise viska kila, na polusezoni je to rijesio i meni izgleda skroz drugacije. Mislim da bi mu se cesce trebala ukazivati prilika.
Ne znam druze, prosle sedmice gledam i dalje ima stomacic, al svejedno bi trebao malo vise igrati, znas sigurno da ce dati 100% svaku utakmicu, trckacki uvijek ispostuje maksimalno.. I opcenito mi se ne svidja sto nasoj djeci izmisljamo pozicije, kako cemo ih prodat ako ne igraju tamo gdje treba, Memiju ubismo na lijevoj strani, a Beganovic kad udje uvijek je na 10, i zao mi je sto Dino ne upise koji minut, gubis 3-0 u kupu pa daj malom zadnjih 20min nece sigurno odigrat losije od Zahe i Zole koji su bili katastrofa, al hajd lako je nama pricat..

nookey
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:36 pm

Kapiten je napisao/la:
pinki je napisao/la:Evo me na treningu
kad je poceo trening ?
il nas ovo furas :lol:
Ne zezam brate ozbiljno

SWRA_1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:38 pm

Samo udarati i ne dati da razviju igru. A kod nas ima ko naprijed proci

Hrasno1921'

sub apr 23, 2016 12:44 pm

Zanimljivo da se kao prije pred derbi vise ne ide u karantin, valjda nije vise IN.

Koga god pitam jeli ide na derbi skoro, svaki odg. negativan, cijena karata, vrijeme i sl. razlozi, da ne bude samo ko onaj derbi 2008. kada je 7.000 dusa bilo na Kosevu ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Elegant
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:44 pm

Ko je nama ugrozen kartonima ? Treba i o tome misliti jer valja igrati i protiv Zrinskog.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:48 pm

Elegant je napisao/la:Ko je nama ugrozen kartonima ? Treba i o tome misliti jer valja igrati i protiv Zrinskog.
M Stevanovic,Bogicevic,Hodzurda,Beganovic i Hasanovic !!

NerBec
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:56 pm

storm_raider je napisao/la:
Znam kako ti je vjeruj mi... :mrgreen:
Niste sami braćo :pljesak:

Ipe
Kontakt:

sub apr 23, 2016 12:58 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Zanimljivo da se kao prije pred derbi vise ne ide u karantin, valjda nije vise IN.

Koga god pitam jeli ide na derbi skoro, svaki odg. negativan, cijena karata, vrijeme i sl. razlozi, da ne bude samo ko onaj derbi 2008. kada je 7.000 dusa bilo na Kosevu ...
Pred svaku domaću utakmicu ekipa ide dan ranije u karantin, najčešće hotel Park.

nookey
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:04 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Zanimljivo da se kao prije pred derbi vise ne ide u karantin, valjda nije vise IN.

Evo sad sam s Grbavice vjeruj da raja kupuje karte
Sve nekako tiho svi nekakvi ozbiljni ali mozda je tako i bolje
Vjeruj da ce jug biti ko sibica pun

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava