Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 16, 2018 3:43 pm

Ne znam sta ste vi Vidjeli u Stojanu na ovim utakmicama, ali ja nisam zadovoljan sa njegovom kretnjom i mislim da Blagojevic puno vise ucestvuje u kreiranju akcija. Mozda bi prije Vranjes-Saban bila dobra kombinacija s nekim duplim pasovima, ali Blagi ima mnogo vise kretnje sa loptom od Stojana.

Ja mislim da je nasa najbolja sansa za gol sutevi van sesnaesterca jer imas: Zakarica, Blagojevica, Vranjesa koji je mogu zavrnuti, kao onomad protiv Goska. Uz to ide Zekina brzina i dijagonale iz veznog reda prema njemu.

19tm87
Kontakt:

pet feb 16, 2018 3:46 pm

Prodje pauza..Da budem iskren zadnje dvije sedmice su mi se oduzile ali sve dodje i prodje. Bit cu iskren jesenji dio sam isto tako jedva cekao da prodje pogotovo onaj tempo pred kraj gdje sam samo ceko koju cemo tekmu se okliznuti a sve su neke bile na noz. Pocevsi od Bl pa derbija onda one tri protiv sirokog i na kraju Radnik po nehumanim uslovima za igru. I sad kad se sjetim u kakoj su formi igrali volio bi da se tad jos koje kolo odigralo ali lako je to sad gledat iz ove perspektive. Ono sto je dobro ovo proljece ne moramo stizati bodove, nego nas moraju ganjati, prosle godine je od pocetka proljeca svaka je utakmica bila na noz i moralo se na kraju pasti uz neizostavnu temu "Petrovic". Bit ce ovo po meni jos jedno zanimljivo i neizvjesno prvenstvo do samog kraja.
Sto se tice sutrasnje tekme iskreno ne ocekujem puno,najgore su prve tekme poslije pauze jedna greska il genijalnost individualca bi mogla rijesiti pobjednika nadam se da ce to biti neko nas...
Vrijeme je da pocne zelim nam sto manje nerviranja sto vise slavlja i da se napokon vidimo u maju kod vjecne... Forza Zeljo :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet feb 16, 2018 4:33 pm

Vojo poćeraj!
Željezničar ante portas !

Bole

pet feb 16, 2018 5:11 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
pet feb 16, 2018 11:22 am
Bole je napisao/la:
pet feb 16, 2018 9:18 am
Pozdrav zna li neko kako ide sutra oko prevoza, poslao sam poruku na fb stranicu Manijaka ali jos cekam odgovor do kada se moze uplatiti i ima li slobodnih mjesta, ima nas trojica a ne idemo cesto na gostujuce utakmice moze odgovor ovdje i uprivatne poruke, hvala
Od 18 do 20 uplate u udruzenju kod fan shopa
kazu da nema slobodnih mjesta vjerovatno da nebi uzimali nekome ko je redovan na gostujucim a planira ici, jer evo drug mi kaze da jos ima slobodnih mjesta

Plava Porodica
Kontakt:

pet feb 16, 2018 5:28 pm

Uspio sam nekako uplatiti moju TV za razliku od prošlih 20 puta kada iz nekog razloga nije htjelo. Nadam se da ću uspjeti koristiti preko njihove stranice od 2 sata taj stream kad sada ne može ući.
Mene već nervoza neka trese u vražju mater, samo se nadam dobrom startu i pobjedi, bilo kakvoj, samo da se krene hairli u novu polusezonu i poslije će se kockice same slagati iz utakmice u utakmicu.
Sretno momci, sretno Ado, sretno braćo koja se spremate za Krupu, sretno svima nama!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

pet feb 16, 2018 5:29 pm

Sretno nam svima! Samo bez komentara u toku tekme :)

Southboy
Kontakt:

pet feb 16, 2018 5:50 pm

Ev neki pozar u plavom zamku..dolaze vatrogasci i murija
E da li oni kokošari imaju nesto od ovoga odnosno jesu li skontali neku zavrzlamu da sami potpale i naplate ili je nesto drugo vidjet cemo.. :shisha:

Ban-BOT
Ban bot foruma sport1.ba
Kontakt:

pet feb 16, 2018 6:08 pm

Bole je napisao/la:
Southboy je napisao/la: Ev neki pozar u plavom zamku..dolaze vatrogasci i murija
E da li oni kokošari imaju nesto od ovoga odnosno jesu li skontali neku zavrzlamu da sami potpale i naplate ili je nesto drugo vidjet cemo.. :shisha:
pazi sta pises i ti i ostali na ovom forumu, jednom vam je maca u vidu advokata vec pojela jezik, pa da ne bude opet isto, i da opet ne bude brisanja starnica, i izvinjavanja, buduci da kleveces i insinuiras krivicno djelo (navodjenje na krivi trag), forum vam se prati 24h na dan ...
Bole banovan za stalno.
Poznat nick: Hrasno1921.

Southboy
Kontakt:

pet feb 16, 2018 6:30 pm

Nemoj me citirati nikad vise .Tebi se niko ne obraca.Idi na proteste za 1 maj sa sinom

Sutra samo hrabro !!! :zeljeznicar1:
Ja bi rekao da nam je pobjeda imperativ.Zrinjski kuci uzima 3 boda sa filijalom samo je pitanje koliko razlike,duel iz listice ne bi trebao da nas zanima tako da prije gostovanja u Mostaru dobro bi bilo gostovati im sa prvog mjesta.

shzna
Kontakt:

pet feb 16, 2018 6:33 pm

Hrasno,

je l po ovom novom ti spadas u partizanovce ili grobare? :lol:
1987

Masinovodja
Kontakt:

pet feb 16, 2018 6:42 pm

http://sportske.ba/zeljo-zamrznuo-aktiv ... voj-ulozi/
Oda skaut,zamrznute aktivnosti b tima,dok se ne steknu uslovi igranja u nekom takmicenju.Nez jel iko postavljao i pisao o ovome :)

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet feb 16, 2018 7:02 pm

Eh vakat je da se sjede malo :)

AmH79
Kontakt:

pet feb 16, 2018 7:16 pm

Nikad vece priznanje za forum! Prati se 24 sata. Nije sala.

Samo u kost! Da ima marva sta da prati.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pet feb 16, 2018 7:24 pm

Eh dočekasmo početak... :DD:
Nisam pisao, ali sam ispratio haman svaku stranicu posljednjih 15-20 dana. Bilo je vala svega, od Stane i Bogija pa nadalje. Meni je nešto brzo prošla ova pauza. K'o da je juče bila tekma sa Radnikom. :D Naravno, velike zasluge za to idu i momcima iz 1921 ekipe koji su nam omogućili da gledamo ekipu na treninzima i uz to nam prikazali još mnogo zanimljivih stvari što se tiče priprema, grada, Turske itd. Ovim putem im se zahvaljujem. :pljesak: Samo naprijed! Dalje, što se tiče ekipe i transfera, ja sam prezadovoljan. Zadržali smo kostur ekipe, dodali još 2-3 igrača na pozicijama koje su nam bile nesigurne, ojačali konkurenciju igračima, tako da nećemo morati brinuti o tome hoće li neko ustati na desnu nogu, hoće li mu se taj dan igrati i slično. Što se tiče priprema, po onom što sam vidio na izvještajima također mogu biti zadovoljan. Vidio sam da se radilo dosta na fizičkoj spremi.
Utakmice nisam imao priliku gledati zbog obaveza (osim one protiv Veleža), tako da neću o tome. Protiv Krupe moramo ući sa više motiva od njih. A znamo kako se oni nalože i bore. Dobra stvar je što su ostali bez nekih važnih igrača koji su igrali glavnu ulogu u njihovoj igri, neki su i povrijeđeni, tako da imamo dobru priliku i nadam se da ćemo je iskoristiti. Vidim mnogi stavljaju Blagojevića na klupu, a Vranješa u prvih jedanaest. Ja bih baš obrnuto. Blagojević je tu dugo vremena, motor ekipe, naša igra zavisi od njega, zna šta mu je zadatak i obično tom zadatku odgovori kako se i očekuje. A i proigrao je baš zadnjih utakmica. :) Vranješ protiv Krupe na klupu, pa ako ne bude išlo ili ako Ćelo ne bude imao ideju... Zanima me baš kako bi izgledali na terenu Vranješ i Jovan zajedno. Ali, uvijek mora biti jedno mjesto rezervisano ili za Hajdarevića ili za Šabana. Bez obzira na sve, oni su naši dragulji. Vranješ me nije nešto oduševio da bi odmah uletio među prvih jedanaest. Naravno, Adžem i ostali su tu da prate i odlučuju. Od krila sutra očekujem mnogo.
Sastav kojem se nadam:
Kjosevski- Stevanović, Graovac, Bogičević, Mehremić- Blagojević, Hajdarević- Zakarić, Ramović, Zec- Ubiparip. Zabravih napisati da sam zadovoljan Mehremićem i da bi mogao biti dobro pojačanje, od njega također očekujem dosta, pokazao je da je dobar i u ofanzivi, mogao bi pomoći i u skoku... A osporavan je od većine... Ipak, sačekajmo da ga vidimo na djelu, pa ćemo onda suditi o njemu. Eh, dvoumio bih se da li započeti sa Kajkutom ili Vojom... Ne znam, Vojo mora početi zabijati. Njegova igra za ekipu je odlična, to stoji, ali nedostaju golovi i neke situacije jednostavno mora početi zabijati i riješavati. To je taj sastav, uz to još očekujem Crnova, Vranješa/Šabana... Možda i Zeba ako bude potrebno, znamo da može jednim potezom izmisliti gol. :D Zadnjih 15-20 minuta. Hajmo, nek nam je sa srećom. Ako Bog da po pobjedu. Pa da na kraju slavimo titulu nakon dugo vremena. Ali, IZ UTAKMICE U UTAKMICU! Samo skupa možemo do titule i kupa! Vidimo da se već pripremaju pritisci i napadi na sudije jer kao pomažu nam... Zato moramo biti svi kao jedan. Moramo napuniti Grbavicu na svakoj utakmici. Ne dizati se u nebesa. Samo tako možemo do titule. A onda nek dušmani crknu! A pogotovo ovi bordo prijatelji i svi oni kojima je draži neuspjeh Želje nego uspjeh vlastitog kluba.
IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SE! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

exbabilon
Kontakt:

pet feb 16, 2018 7:41 pm

U 73.minuti utakmice protiv Besiktasa, Hadziahmetovic u igru ulazi umjesto Samuela Eto'a. (ako se ovako mijenja Eto'o kroz padeze)
Nije sitno.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 16, 2018 7:45 pm

exbabilon je napisao/la:U 73.minuti utakmice protiv Besiktasa, Hadziahmetovic u igru ulazi umjesto Samuela Eto'a. (ako se ovako mijenja Eto'o kroz padeze)
Nije sitno.
Sta je sad promasio slika

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet feb 16, 2018 8:14 pm

BlwD je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:U 73.minuti utakmice protiv Besiktasa, Hadziahmetovic u igru ulazi umjesto Samuela Eto'a. (ako se ovako mijenja Eto'o kroz padeze)
Nije sitno.
Sta je sad promasio slika
Bolje reći, šta mu Pepe skide glavom sa gol linijeslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

brile
Kontakt:

pet feb 16, 2018 8:27 pm

Bolje da smo Jahovica vratili nego Jahica

salle86
Kontakt:

pet feb 16, 2018 8:32 pm

Konačno da i to dočekamo...Nakon 10 sedmica pauze nastavlja se, iskreno se nadam tamo gdje se stalo.
Moj neki utisak je da smo sad jači, dok su opet konkurenti slabiji ili na istom nivou. Vjerujem da naši momci mogu donijeti bar jedan trofej u dolinu a zašto ne i oba. Ono što je naše je da Grbavica bude što punija...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ellaxaz
Kontakt:

pet feb 16, 2018 8:42 pm

Znaci u nedjelju opet:
vidimo da ne vidimo
mislimo da ne mislimo.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava