Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 6:16 pm

Minjore je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:Prolazim čaršijom, Stana, zajebancija, smijeh, sve gledam sa strane.

Na Malti u Slatko i Slano vidim Bekriju. Sjedi sam, zadumao...
Naleti do Argelinija sjede Lendra i Steva manji i piju ledeni čaj od brusnice
JA TE YEBEM :sarajevo1:
Idem kroz Svrakino kad ono Mailson u parku :ganja:
Ako mislimo na iste, mislim da ih nema više :D Po belgiji i njemackoj su

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:54 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Mi ako budemo igrali na posjed i da mi kreiramo napade trica nam ne gine. Igrati defanzivno, na kontre i tu je naša šansa
Upravo sam to pošao napisati. Slobodin recept je tito. Sloboda nam dala 5 golova, a nisu nas pošteno napali osim kad smo im mi to omogućili gubljenjem lopte. Nikakvo glumatanje kako smo nekakva ekipa, nametanje fol nake naše igre (koje btw nemamo). Samo borba i teška defanziva jer nam svak živ zabija golove i to najjeftinije moguće. Nek pitari glume ekipu pa će ga flautnuti.
Pa da opet kazete kao i za Odu, zamjeram mu jer je igrao pi.ck.asto, sto nije napao. :r Ko ce narodu ugoditi :r

Hrasno1921'

pet apr 22, 2016 6:57 pm

Edis : "Ja sam kriv!"
Ligata : "Za šta si ti kriv?"
Sablja : "Zato što sam živ!"

:lol: :lol: :rofl1: :rofl1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:57 pm

mislim da je red da nakon 2004. pobjedimo na kosevu... sve ostalo nije bitno, samo pobjediti, kako... nije bitno... neka dobijemo nepostojeci penal u 90.minuti... ovo nije utakmica gdje cemo vidjeti neku ljepotu ni sa jedne strane, ocekujem max. 2 gola na derbiju...
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:04 pm

Haris Duljević: U našoj ekipi ne bi bilo mjesta ni za jednog igrača Želje!

Edise ovo napisi na taktiku, molim te. Kako sam ljut, pa daj mene na teren da ga izorem :psujem:

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:05 pm

Leon_Professional je napisao/la:Haris Duljević: U našoj ekipi ne bi bilo mjesta ni za jednog igrača Želje!

Edise ovo napisi na taktiku, molim te. Kako sam ljut, pa daj mene na teren da ga izorem :psujem:
Šta će papak sa obrijanim nogicama, rukicama i ofarbanom kosicom...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:06 pm

Leon_Professional je napisao/la:Haris Duljević: U našoj ekipi ne bi bilo mjesta ni za jednog igrača Želje!

kaze igrac koji vrijedi 4 miliona eura, a pritom jos igra premijer ligu bih-a i puca penale ko neka curica... :ganja:

nadjite uljez u ovoj recenici :rofl1:
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u pet apr 22, 2016 7:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:07 pm

Minjore je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:Prolazim čaršijom, Stana, zajebancija, smijeh, sve gledam sa strane.

Na Malti u Slatko i Slano vidim Bekriju. Sjedi sam, zadumao...
Naleti do Argelinija sjede Lendra i Steva manji i piju ledeni čaj od brusnice
Maloprije silazim niz Bjelasnicu kad Miro Stevanovic svezao 2 panja za noge i trci. Kaze ode malo do Lukomira, nije dugo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:08 pm

storm_raider je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Naleti do Argelinija sjede Lendra i Steva manji i piju ledeni čaj od brusnice
Maloprije silazim niz Bjelasnicu kad Miro Stevanovic svezao 2 panja za noge i trci. Kaze ode malo do Lukomira, nije dugo...
Svratio kod nane sa Umoljana popio litar varenike..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

pet apr 22, 2016 7:12 pm

fk1921 je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Koja ckapi od covjeka ne mogu da vjerujem :rofl1:

slika

slika

slika
Usro se, ko god mu se javio, svaka mu cast, sa nekim ljudima ne mozes kroz diskusiju rijesit, batina je zakon :psujem:
Smrad ba obicni, danas na poslu malo gledao pres konferenciju i poslije kontam ono sto je bilo bilo je na pres konferenciji kad drug koji je kamerman i koji je bio na presu prica kako je i prije samog pocetka konferencije podjebavao i provocirao.

Ovo je njegov licni obracun sa Zeljom jer je ova garnitura ljudi u klubu zatvorila vrata njemu i trecim licima, sada je samo novinar i nista vise, dobija informacije kao i svi ostali, nema vise privilegija nema vise eksluzive, garant mu je povrijedjen ego, ipak je on PR. Dzeki i Teletovicu ...
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:25 pm

Mogu li se sutra na Grbavici uzeti karte..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:28 pm

Okolele je napisao/la:Mogu li se sutra na Grbavici uzeti karte..?

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi obavijestiti navijače gostujućeg tima, FK Željezničar, da svoje ulaznice za predstojeći 107. sarajevski derbi mogu kupiti od petka, 22 aprila, na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija i ispred Gradske tržnice. Također, ulaznice će biti dostupne od subote, 23. aprila, od 9 sati u Fan Shop-u FK Željezničar na stadionu "Grbavica".

Ulaznice će se moći kupiti i u nedjelju u Fan Shop-u FK Željezničar, a na dan utakmice, od 11 sati, na prodajnom mjestu iza južne tribine koševskog stadiona bit će otvoreno dodatno prodajno mjesto.

Navijači Fudbalskog kluba Željezničar gledat će predstojeći sarajevski derbi na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu sa gostujuće tribine "Jug - BH Telecom", te na sektorima A1 i A2, tribine "Zapad".

Ovim putem pozivamo sve posjetioce predstojećeg sarajevskog derbija da blagovremeno obezbijede svoju ulaznicu za nedjeljnu utakmicu, te da na vrijeme obezbijede svoje mjesto na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Mi smo Željini, Željo je naš!

Alipasino
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:30 pm

Ovako meni suplja ginemo jest cemo travu ranicemo se ratovi i ta loziona nepije vode.Meni kao navijacu vec nekih 45 godina treba taktika znanje protivniku slozit taktiku da nezna sta ga snadze e to treba Zelji.Pogotovo ovi stariji igraci ne bendaju te neke pogibije ratove i ostalo.Malo mi je to da izvinete djecija patriotska a kad zapuca nigdje nikog.Dakle gledaj ti malo Sarajvo i kako ces zaustavit Benku a te patriotske ostavi u svlacionici.Nisam za smjenu puna podrska ali smanji malo sa tim patriotizmom.

manijak_do_kraja
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:36 pm

Al cuj tribina jug im se zove Jug - BH Telecom hahahahahahaha.
Mi smo Željini, Željo je naš!

MrRiccoli
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:38 pm

Ama mi smo najvazniji okidac u glavama nasih igraca kad vide pun jug kad nas vide na zapadu kad vide da nas je doslo dosta sve ono sto su se do tog momenta nafurali nafurat ce ih jos x5, a da ne pricam kad zagrmimo gore. Lozite raju, pozivajte na utakmicu pozivajte na podrsku jer nemamo vremena da kukamo da mislimo sta bi bilo da je ovo ili ono, jesmo li trebali to ili to, ko je kriv za to i to nemamo vremena jednostavno moramo se regrupisati onako vojnicki svi do jednog i podrzati momke u nedjelju da znamo ako nista da smo mi dali sve od sebe sto smo mogli. SVI NA KOSEVO!!!

Sent from my C5303 using Tapatalk

fk1921

pet apr 22, 2016 7:40 pm

Gdje si ovo procitao?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Elegant
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:40 pm

Sta mislite hoce li Edis ici na flaster Benko, Duljevic ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ž'21
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:43 pm

fk1921 je napisao/la:

Gdje si ovo procitao?
http://sportavaz.ba/clanak/15811/interv ... raca-zelje" onclick="window.open(this.href);return false;

storm_raider
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:47 pm

Sl. sedmice ide treca rata za stolice. Sta god bilo na derbiju, obecanje je obecanje!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 7:54 pm

Ma pregazit cemo Diva,pit ce se hladna piva.... hajde Željooooooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.

Prijava