jes...na obje strane

jes...na obje strane
To ga neupitah..Omar500 je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 11:51 amJe li se sta promijenilo vezano za B tim, hoce li se moci takmiciti u nizim ligama ili?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 11:44 amEvo sad pričah sa Odom..
Željo B će ponovo tek od ljeta početi sa radom, kad ovi juniori završe sa omladinskom LP. On će ih voditi poslije.
Zato sam napisao eto golova hahahahahha
Samo da vrijeme ne izda..boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 1:19 pmPreko 11000 kapacitet u srijedu...bilo bi fenomenalno kada bi napunili stadion.
Okolele je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 1:39 pmSamo da vrijeme ne izda..boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 1:19 pmPreko 11000 kapacitet u srijedu...bilo bi fenomenalno kada bi napunili stadion.
To su ti strim navijaci, sta im mozes.
Kapacitet sjevera i zapada je malo preko 5 hiljada, a realno dosta raje nece otici ako bude padalo...vecinom stariji ljudi i raja sa djecom. Reci da je neko glup zato sto ne zeli da kisne ili da mu se dijete smrzne je bezveze.
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 2:08 pmLagano spremajte se za četvrtak u 13h
Obaveze prilagodite tom terminu![]()
Ovo je historijska utakmica ni manje ni vise, ja bih na stakama isao da kisnem. A na kraju krajeva odnosi se na ljude koji mogu, al moraju na kafu s djevojkom ili sl.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 2:04 pmKapacitet sjevera i zapada je malo preko 5 hiljada, a realno dosta raje nece otici ako bude padalo...vecinom stariji ljudi i raja sa djecom. Reci da je neko glup zato sto ne zeli da kisne ili da mu se dijete smrzne je bezveze.
A sta ako se tekma pomjeri 24h
Naravno da velika vecina nece propustiti, mislim na nas par milja sto smo tu svaku tekmu. Na ove zadnje dvije tekme bilo je dosta raje sa djecom, bilo je puno starijih ljudi koji jos uvijek sanjaju Želju iz 70-ih 80-ih god. Bez obzira na koga se odnosio komentar, svako ima neke svoje razloge ako ne dodje...neko nece moci zbog posla, neko zbog razloga koje ranije naveo. Opravdano ili ne, glupo ili pametno, mislim da nije na nama da sudimo. Treba se fokusirati na to da odradimo sto bolju promociju za utakmicu, da bude puna Grbavica, da ova djeca dobiju najbolju mogucu podrsku sa tribina!azbaha je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 2:10 pmOvo je historijska utakmica ni manje ni vise, ja bih na stakama isao da kisnem. A na kraju krajeva odnosi se na ljude koji mogu, al moraju na kafu s djevojkom ili sl.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 2:04 pmKapacitet sjevera i zapada je malo preko 5 hiljada, a realno dosta raje nece otici ako bude padalo...vecinom stariji ljudi i raja sa djecom. Reci da je neko glup zato sto ne zeli da kisne ili da mu se dijete smrzne je bezveze.