viewtopic.php?f=73&t=616
Upravo ulazim na forum da napisem nesto za Jovana. Nestvarno dobro igra zadnjih par utakmica, vjerovatno medju top 3 veznjaka u ligi. Koristan je i naprijed i nazad, razigrava, krade lopte, zabija golove.. Vjerujem da ga je i Hajdarevic rasteretio jer preuzima odgovornost, trci, bori se, pomaze u oba smjera. Jednostavno ih je milina gledati skupa. Dugo je Jovan tu i dobro je sto jos uvijek ima zelje i motiva.mirsad94 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:00 pmImam potrebu da napisem u vezi Blagojevica, on je motor ekipe evo vec par sezona i kada on igra onda igra i Zeljo. Po mom misljenju najvise osporavan igrac i podcjenjen u nasoj ekipi, normalno da ce grijesiti ponekad jer najvise preuzima rizika , i on je igrac koji zivi od pokretljivosti ostalih igraca, kada ga uparis sa panjevima logicno da nema rjesenja i da dodaje protivnickim igracima loptu. Ne kazem da nije bilo i neprisiljenih gresaka ali Boze moj, svi znamo kakva nam je liga i da je u tom segmentu perfektan sigurnoi nebi igrao kod nas. Trenutno igra u zivotnoj formi, vjerovatno zna da mu je zadnji voz da osvoji nesto sa Zeljom i to je itekako zasluzio kada sve uzme u obzir.
Adzem je preporodio Zakarica, digao iz mrtvih Sinisu, Jovana, Bogicevica, koji su bili maksimalno istroseni i bez trunke motiva nakon prosle sezone. I nije samo to uradio Adzem, ali samo ovo je ogromna stvar. Sinisa je isao iz greske u gresku i igrao sa sve manje motivacije, Bogicevic bio veliki kikser, sjetit se samo kako smo izgubili dva boda zbog one kardinalne greske u Tuzli, a Blagojevic pravio pocetnicke greske zbog slabog kretanja kompletne ekipe, a moral mu je bio na minimumu. Sada se ne libi izvoditi cuda svojim malonogometnim driblinzima i izbaciti u kratko vrijeme po 2-3 protivnicka igraca. Mozda poredjenje nije na mjestu, ali nesto kao City prosle i ove sezone. Prosle patnja, ove igraju sa lakocom, pa tako i Blagojevic, ima toliko samopouzdanja, da ce se odvaziti na mnoge stvari, jer kad i pogrijesi, tu trci vise od pola ekipe da ispravi. Prije se mahalo rukama, negodovalo, udaraju nam igraca, svi stoje. Postali smo ekipa i to je veoma bitan korak ka naprijed. Postigao se onaj balans sa omladinom, par iskusnih igraca i igracima kojima je zelja da igraju za ovaj klub. Zato sam ja bio prezadovoljan ljetnim transfer rokom u samom pocetku, jer sam ocekivao da ce doci jos dva igraca. I oni nisu dosli i to se osjetilo dobro na pocetku sezone, jos Adzem preuzeo ekipu bez ijednog treninga. Dolazak Ubiparipa je dobar potez, kao i pronalazak prvih 11. Vitez dodje u dobro vrijeme. Prvi sam ocekivao tri boda iz ove tri teske utakmice, te sam strahovao od kupa i premorenosti. Uzeli smo sve bodove, prvi smo, kup prekucali, a nasi pucaju od fizicke spreme. Svaka cast i kondicionom treneru. Jos sad uzeti Radnika, pa na zasluzenu pauzu. Trebat ce pojacanja, teska ce biti borba na dva fronta. Cetiri jake ekipe su u vrhu, a utakmica je dosta.exbabilon je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:08 pmUpravo ulazim na forum da napisem nesto za Jovana. Nestvarno dobro igra zadnjih par utakmica, vjerovatno medju top 3 veznjaka u ligi. Koristan je i naprijed i nazad, razigrava, krade lopte, zabija golove.. Vjerujem da ga je i Hajdarevic rasteretio jer preuzima odgovornost, trci, bori se, pomaze u oba smjera. Jednostavno ih je milina gledati skupa. Dugo je Jovan tu i dobro je sto jos uvijek ima zelje i motiva.mirsad94 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:00 pmImam potrebu da napisem u vezi Blagojevica, on je motor ekipe evo vec par sezona i kada on igra onda igra i Zeljo. Po mom misljenju najvise osporavan igrac i podcjenjen u nasoj ekipi, normalno da ce grijesiti ponekad jer najvise preuzima rizika , i on je igrac koji zivi od pokretljivosti ostalih igraca, kada ga uparis sa panjevima logicno da nema rjesenja i da dodaje protivnickim igracima loptu. Ne kazem da nije bilo i neprisiljenih gresaka ali Boze moj, svi znamo kakva nam je liga i da je u tom segmentu perfektan sigurnoi nebi igrao kod nas. Trenutno igra u zivotnoj formi, vjerovatno zna da mu je zadnji voz da osvoji nesto sa Zeljom i to je itekako zasluzio kada sve uzme u obzir.
Najbolje igrao u paru sa Hadziahmetovicem, a evo sad sa Hajdarevićem i ŠabanadžovićemLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:31 pmMa samo su rijetki govorili i prosle godine sta je i kakav je Blagojevic. Neki su ga se htjeli rijesiti, klupirati, sta sve ne...
Najbolji u ligi! I mnogo spreman!
Naravno, kad nema ubelhu kraj sebe pa mora i njeg i protivnike driblat.
Hajmo svi glas za Ameraigla je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:31 pmhttp://bnm.ba/bs/blog/bnm-igrac-godine- ... dia-group/
Ne znam koliko je ovo relevantno...
Ramović Sinan i Vukotić Aleksandar.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:35 pmHajmo svi glas za Ameraigla je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:31 pmhttp://bnm.ba/bs/blog/bnm-igrac-godine- ... dia-group/
Ne znam koliko je ovo relevantno...![]()
Lars ga vec zaokruzioLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:35 pmHajmo svi glas za Ameraigla je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:31 pmhttp://bnm.ba/bs/blog/bnm-igrac-godine- ... dia-group/
Ne znam koliko je ovo relevantno...![]()