Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
Cijena puta:19 KM
SVI U tuzlu!!!
Svi!!Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
SVI U tuzlu!!!
Plava Porodica je napisao/la:Svi!!Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
SVI U tuzlu!!!
Elegant je napisao/la:Trebamo ih kazniti samo za ono valjanje po terenu !barbarez je napisao/la:Kurceva ekipaAjzea je napisao/la:Plače mi se, ne mogu da vjerujem ko nas je dobio..
bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet biojovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova
Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.delinjo je napisao/la:bravo za akciju,....fino ovo ide![]()
![]()
![]()
ali nesto naludje sto se moze procitati ovdje,uvijek oplacem kad neko napise izgubi i barsa mzoemo i mi haha ...brat nas strpa u isto kos sa barsom hladno...jos kaze kako moze u barseloni biti veceras 80 hiljada hahaha![]()
![]()
![]()
Itekako se može primjetiti razlika u pristupu kod Kerima sad u odnosu na prvi dio sezone...opet ga možemo vidjeti kako šprinta za igračem što mora biti dovoljan pokazatelj da daje sve od sebe a kad je tako onda mora doći i rezultat ili u ovom slučaju bolja igra i ono što treba i što se očekuje od njega.plavi kanarinac je napisao/la:Ne znam kako imate obraza reci nesto Memiji, podbaci ali i kada podbaci umre na terenu trceci i boreci se za svaku loptu
Ma bice ovo infarkt zavrsnica u prvenstvu.plavi kanarinac je napisao/la:bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet biojovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova
ko je doveo mailsona? on je doveden ne od strane zelje i ostavljen zlu ne trebalo ako se ne dovede bolji. ja ne kontam vas neke, svaka utakmica vazna a vi bi experimentisali sa mailsonom, dinom hasanovicem itd...Vrag je napisao/la:Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?cikazubo je napisao/la:Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?Vrag je napisao/la:
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
Konto sam nešto slično napisati ali evo lakše staviti samo +1Plava Porodica je napisao/la:E jeste se nasrali zadnjih 20-tak stranica haos.
Bolje bi bilo da se prodiskutuje o radovima na Grbavici, o skupljenih nevjerovatnih 176 000 KM, o šansama u Tuzli šta i kako,a ne pričati kako ćemo popušit evropu.Ja ni po tabeli,a ni po uzvratu kupa ne viđoh da smo je popušili.Zato okrenite se narednoj utakmici i o ljepšim temama diskutujte.Ovo je katastrofa šta se načitah danas.
Pa mozda su ocekivali nesta drugo od njega. Greska strucnog staba, desava se svima, non stop, sta ces. Mora se promasiti negdje. Ako se to i ispostavi kao promasaj vidjecemo.Vrag je napisao/la:
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
+1Mirek11 je napisao/la:Dajmo ljudi nastavimo siriti ovu pozitivnu pricu i biti primjer drugima, ne odustajmo na prvoj prepreci i pokazimo jedinstvo. Svako neka radi svoj dio posla a nas (navijaca) je da dajemo podrsku ekipi i upravi, pogotovo sada jer ko ce ako mi necemo.
Sve je jos otvoreno, puno kombinacija i mi se ne trebamo unaprijed predavati a ni titule slaviti.
Ekipu treba ispratiti za Tuzlu i jasno dati poruku da smo uz njih te ko moze otici u Tuzlu i bodriti ih 90+minuta. Ici utakmicu po utakmicu, maximalno angazovano i aBd bice dobrih rezultata.
U klubu trebaju nastaviti forsirati pricu oko evropske Grbavice, fino to ide a a jos vise od mjesec dana je za akciju. Ganjati sponzore, donacije ... Kanton, oni koliko sam upratio nisu nista da li za razliku od opcina. Uskoro ce i istok krenuti.
Nemamo razloga kukati i biti razocarani jer do sada je puno pozitivnog uradeno, dugorocno se razmislja u svim segmentima sto je jako vazno a nadam se aBd da po zavrsetku sezone ce to biti jos vise izrazeno.
Samo jako do kraja Zeljo!
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!