Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Southboy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 9:41 pm

Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.
Cijena puta:19 KM

SVI U tuzlu!!!

reks1
Kontakt:

ned apr 17, 2016 9:47 pm

Veselo je ovo sve do bola,Za trenutak osim ovog takmicarskog dijela koji se zakuhao do boli da pogledamo i ovu nasu neminovnost koja nas tare od rata pa na ovamo.Pisem ovo jer smo mi jos svoji.Nismo se prodali i ne guraju nas stozerne stranke bosnjackog i hrvatskog naroda.Daleko bilo ,ja i ne bih volio drugacije,ali situacija na terenu je sljedeca,Glavna hr stranka sigurno zeli Zrinjski tu gdje jeste,Licno mislim da su i Siroki gurnuli u cosak i ostavili ih same sebi i svom kapitalu.Ovamo kone naravno imaju stozernu bosnjacku stranku iza sebe,inkorporirane kroz krovni savez.Sloboda je ocito van ovih nacionalnih talova i otud moje simpatije na Husrevovoj strani,valjda je to jedini pitar kojeg cijenim,Pisem ovo jer nam je neophodno jedindstvo,Malo je ovdje ostalo bosanskog ,radnickog,svoga i zato moramo stati iza Zeljinog projekta.Bice zaista tesko ali jos teze ako ne stanemo iza nasih plavih ratnika.Malo ova prica ima sa sportskom borbom na terenu ali to je nasa stvarnost.Po kojem nacionalnom kljucu ce se dijeliti prvenstvo ,kup i evropa.Ponosan sam sto je Zeljo jedini razbio spermatozoide i naci fasiste kad je uzeo duplu i pokazao da je drugacija BiH moguca.Svima se izvinjavam sto sam politiku uvukao ali nazalost ne mozemo je ignorisati.Zato je svaka stolica bitna JER JE NASA
Zadnja izmjena: reks1, dana/u ned apr 17, 2016 9:56 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 9:48 pm

Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.

SVI U tuzlu!!!
Svi!! :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 9:53 pm

zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Jaozinho22

ned apr 17, 2016 9:54 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Uplate u ponedeljak i utorak u Plavom salonu od 17:00 do 19:00.

SVI U tuzlu!!!
Svi!! :palacgore:
:karanje:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:04 pm

Iducu sezonu pripremiti pametnije. Ekipu sloziti na ljeto i od prvog kola napasti najvise ciljeve. Na zimskoj pauzi u skladu sa situacijom pojacati se jednim ili dvojicom na pozicijama koje budu stekale i to je to. Ocito se ne moze ni savrsenim proljecem nadoknaditi ocajna jesen jer se pred kraj sezone i ostali maksimalno zbiju i jos kad neki tim ispadne iz Kupa pa sedmicu cijelu pripremaju samo jednu utakmicu, kiksevi se svedu na minimum. A bude tu i drugih kuhinja, nazalost.

EDIT

Svaka cast Hordama za skandiranje Mirzi, ne smijem biti corava kokos. Hvala im.
Bit ce furka na derbiju, i mi i oni Dini psujemo. :rofl:
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u ned apr 17, 2016 10:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:08 pm

Nemogu više ni da vas čitam, ima li kod vas malo sredine jbm mu miša. Niti smo mi toliko jaki da meljemo niti su nam protivnici prejaki da im ništa nemoženo. 99% utakmica riješi voljni momenat kod ekipa i psihološko stanje timova, trenutno niko ne odskače kvalitetom.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:13 pm

Hoće li nešto biti od ove ideje? Bilo bi zaista lijepo ovako nešto organizovati.

http://sportavaz.ba/clanak/12918/turnir ... ada-katanu" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

addyno1
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:15 pm

Elegant je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Plače mi se, ne mogu da vjerujem ko nas je dobio..
Kurceva ekipa
Trebamo ih kazniti samo za ono valjanje po terenu !

nije kurceva ekipa vec je siroki izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama. izgleda da smo zaboravili kako su i protiv nas igrali i koliko su nas vile pronosale na toj utakmici

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova :ganja:
bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet bio
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:17 pm

delinjo je napisao/la:bravo za akciju,....fino ovo ide :palacgore: :palacgore: :palacgore:

ali nesto naludje sto se moze procitati ovdje,uvijek oplacem kad neko napise izgubi i barsa mzoemo i mi haha ...brat nas strpa u isto kos sa barsom hladno...jos kaze kako moze u barseloni biti veceras 80 hiljada hahaha :D :D :D
Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.
Kod nas danas 8 hiljada a već sutra 4.
Navijači na baterije...
plavi kanarinac je napisao/la:Ne znam kako imate obraza reci nesto Memiji, podbaci ali i kada podbaci umre na terenu trceci i boreci se za svaku loptu
Itekako se može primjetiti razlika u pristupu kod Kerima sad u odnosu na prvi dio sezone...opet ga možemo vidjeti kako šprinta za igračem što mora biti dovoljan pokazatelj da daje sve od sebe a kad je tako onda mora doći i rezultat ili u ovom slučaju bolja igra i ono što treba i što se očekuje od njega.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kapiten
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:20 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:zamislite da na kraju sezone svih prvih 5 timova ima isti broj bodova :ganja:
bolji omjer od slobode od sirokog aBd i od pitara i zrinje...ne bi to los rasplet bio
Ma bice ovo infarkt zavrsnica u prvenstvu.
Mi ako naredne dvije u prvenstvu uzmemo (koje ce biti preteske) u opasnoj smo kombinaciji za titulu koja ce se odlucivati 99 % u zadnjem kolu.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

addyno1
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:20 pm

Vrag je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Objasni Murinjo. Sta se to ne konta ? Sta su to do sada pokazali ljevaci Stanic, Kramaric i Memija da se moze reci da je Mailson taraba ?
Znaci ti bi ubacio Mailosna protiv Slobode u jednoj od najvaznijih utakmica sezone od prve minute il grijesim, igraca kojeg niko od navijaca vidio nije ali eto igrao dobro bajramski ?
Pa ljudi dragi nije ovo FM igrica, serete na Kerima, a meni je sve bolji i bolji na krilu (ne kazem da ga tu treba gurati, ali boljeg trenutno nemamo na tom mjestu, ni blizu ), sve vise pokusava povuci u sredinu sa krila, na kraju krajeva iz takvog jednog pokusaja smo i zabili u Tz..
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
ko je doveo mailsona? on je doveden ne od strane zelje i ostavljen zlu ne trebalo ako se ne dovede bolji. ja ne kontam vas neke, svaka utakmica vazna a vi bi experimentisali sa mailsonom, dinom hasanovicem itd...

salle86
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:E jeste se nasrali zadnjih 20-tak stranica haos.
Bolje bi bilo da se prodiskutuje o radovima na Grbavici, o skupljenih nevjerovatnih 176 000 KM, o šansama u Tuzli šta i kako,a ne pričati kako ćemo popušit evropu.Ja ni po tabeli,a ni po uzvratu kupa ne viđoh da smo je popušili.Zato okrenite se narednoj utakmici i o ljepšim temama diskutujte.Ovo je katastrofa šta se načitah danas.
Konto sam nešto slično napisati ali evo lakše staviti samo +1
Fakat svakakvih gluposti se moglo pročitati unazad 15-ak stranica, ne znam čemu to.
Tačno bih nekad volio vidjeti godine pojedinih likova koji pišu... Bolje nek se ufate jugijo sličica i sl.

Konkretno, ima li neko slike ovog parkinga kako je finaliziran, te ostatka ovih radova koji još traju.
Radim do 6 pa mi mrsko sa Ilidže do Grbavice ići samo da to vidim :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kapiten
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:25 pm

Vrag je napisao/la:
Pa sto su ga doveli ? Da pjeva ?
Mi postenog napada nismo imali sa lijeve strane. 9 pobjeda, a Memija asistencija protiv Borca i udarac protiv Slobode to je to sto se tice lijeve strane. O cemu pricamo dalje ?
Gusimo mu potencijal.
Pa mozda su ocekivali nesta drugo od njega. Greska strucnog staba, desava se svima, non stop, sta ces. Mora se promasiti negdje. Ako se to i ispostavi kao promasaj vidjecemo.
Ne moze se sa svakim igracem ni ubosti. Tako ti je svugdje.

A za Mirzu, ja vjerujem da Edis racuna na njega ozbiljno ali ne zeli da ga gura u vatru sada kada nam gori za evropu i mozda bi jedna utakmica za njega bila pogubna u kojoj bi napravio neku gresku, pa bi mu onda sjever jebao komplet familiju iz svedske i onog ko ga je doveo i ode dijete u krasni *****.
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u ned apr 17, 2016 10:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

delinjo
Kontakt:

Tebe izuzetno cijenim kao forumaša pa mi je nejasno kako eto ti se mora ovo pojašnjavati. Niko nije rekao da smo mi u istom košu sa barselonom već da je situacija slična. Oni izgube par mečeva pa je uvijek 80 hiljada na tribinama. Nikad 50 ili 30.
Kod nas danas 8 hiljada a već sutra 4.
Navijači na baterije...

¸ma znam brate nego mi smijesno to da se stavlja bilo kako u isti kos jer ne ide ...samo to kazem...mi smo ZELJO i briga me i za Barselonu i real i ferencvaros i galatasaraj ...jedino eto postoji ta stvar da ni jedan klub na svijetu izgleda ne moze konstantno pobjedjivati ...mi nemamo stanovnika u drzavi koliko barsa ima navijaca ...ma nije to mjerilo ni bitno uopste...ako sam te uvrijedio postom nije mi bila namjera..izvinjavam se
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

fk1921

Ima podosta raje sto ne prati forum kako treba, davno je receno da Mailson je igrac viska na terenu kad nema loptu kod sebe dok za Halvadzica momci koji treniraju sa njim da nije to taj igrac za nase ekipe. Pricajte vi sta hocete, taktike neke razmatrajte ovdje sa tom 2 igraca, sreca pa niste treneri. Ja vjerujem u Edisa tako da o taktikama necu da supljiram, mogu kritikovat igraca samo ako nije dao svoj maksimum na terenu. Memiju kritikujete..stidite se, nijednu tekmu nije dao ispod 120% na terenu, igra na poziciji za koje i nije ali opet dosta dobro radi na lijevoj strani. Jedino dijete Zeljeznicara koje zasluzuje mjesto u prvoj postavi.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Mirek11
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:30 pm

Dajmo ljudi nastavimo siriti ovu pozitivnu pricu i biti primjer drugima, ne odustajmo na prvoj prepreci i pokazimo jedinstvo. Svako neka radi svoj dio posla a nas (navijaca) je da dajemo podrsku ekipi i upravi, pogotovo sada jer ko ce ako mi necemo.
Sve je jos otvoreno, puno kombinacija i mi se ne trebamo unaprijed predavati a ni titule slaviti.
Ekipu treba ispratiti za Tuzlu i jasno dati poruku da smo uz njih te ko moze otici u Tuzlu i bodriti ih 90+minuta. Ici utakmicu po utakmicu, maximalno angazovano i aBd bice dobrih rezultata.

U klubu trebaju nastaviti forsirati pricu oko evropske Grbavice, fino to ide a a jos vise od mjesec dana je za akciju. Ganjati sponzore, donacije ... Kanton, oni koliko sam upratio nisu nista da li za razliku od opcina. Uskoro ce i istok krenuti.
Nemamo razloga kukati i biti razocarani jer do sada je puno pozitivnog uradeno, dugorocno se razmislja u svim segmentima sto je jako vazno a nadam se aBd da po zavrsetku sezone ce to biti jos vise izrazeno.
Samo jako do kraja Zeljo!
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 17, 2016 10:31 pm

Gdje je @KrajPrice da razbije malo ovu monotoniju i pesimizam u pm :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

ned apr 17, 2016 10:32 pm

Mirek11 je napisao/la:Dajmo ljudi nastavimo siriti ovu pozitivnu pricu i biti primjer drugima, ne odustajmo na prvoj prepreci i pokazimo jedinstvo. Svako neka radi svoj dio posla a nas (navijaca) je da dajemo podrsku ekipi i upravi, pogotovo sada jer ko ce ako mi necemo.
Sve je jos otvoreno, puno kombinacija i mi se ne trebamo unaprijed predavati a ni titule slaviti.
Ekipu treba ispratiti za Tuzlu i jasno dati poruku da smo uz njih te ko moze otici u Tuzlu i bodriti ih 90+minuta. Ici utakmicu po utakmicu, maximalno angazovano i aBd bice dobrih rezultata.

U klubu trebaju nastaviti forsirati pricu oko evropske Grbavice, fino to ide a a jos vise od mjesec dana je za akciju. Ganjati sponzore, donacije ... Kanton, oni koliko sam upratio nisu nista da li za razliku od opcina. Uskoro ce i istok krenuti.
Nemamo razloga kukati i biti razocarani jer do sada je puno pozitivnog uradeno, dugorocno se razmislja u svim segmentima sto je jako vazno a nadam se aBd da po zavrsetku sezone ce to biti jos vise izrazeno.
Samo jako do kraja Zeljo!
Mi smo Zeljini Zeljo je nas!
+1
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava