Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2017 8:10 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 8:07 pm
rodrigo87 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:50 pm
Kakva je ovo koreografija HZ? come out and p :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Come out and play... Scena iz filma Warriors. Ako nisi pogledao, pogledaj :D Dobar je film. Malo su se zajebali u dimenzijama :lol:
Inače kad sam vidio to odmah mi je pala jedna misao napamet koja oslikava njih i nas kroz godine. O tome cu nekad kasnije, sad treba kao @Leon učiti malo, ali na sreću nisam vodio nikakvu djevojku da joj se moram izvinjavati :D
bas zbog toga :lol:
vatrogasci im dizali ostatak :prst:

Vrag

ned nov 26, 2017 8:12 pm

iskreno, trebali su pisati rezultat 0:3
ovo nije 1. put, padavine su najavljene, pa barem da su pokusali omoguciti da se odigra, a oni poslali 2 covjeka na teren

SanMan
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:15 pm

Otići ću i sutra na tekmu, ako se odloži sam sebi ću izgledati glup
Zar nebi mogli iz saveza, timovi, sudije,MUP 1-2 sata prije odlučiti hoćel se igrati - da nas ne puštaju ako neće

mirzoni1921
Kontakt:

Ovo je bila bruka, kad su citav dan imali da ociste snijeg. slika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Bosanski lonac
Kontakt:

Jasno mi je da nas oni prozivaju i šale se na naš račun, ali da mi sami sebe toliko blatimo...
Takvo samoponižavanje mi je neshvatljivo. Šta vam je, ljudi. Padao je snijeg, utakmica je odgođena, igramo sutra. Gdje je tu naša krivica. Kakve lopate i lopte, šta vam je. Pristali smo na njihovu logiku razmišljanja.
Idemo sutra po pobjedu!
Sa Željom do groba, života mi moga!!

Veteran1965
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:16 pm

Kakav 0 3 Bog ti zdarvlje dao, ja svakakvih nas ima. Kritika DA apsolutno, ali ovakve ideje....ne mogu vjerovat da ovo Željin navijač može napisati.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fcz
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:16 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:24 pm
Niko da spomene one djukce sto gadjaju nasu raju na sjeveru bakljama. JE*EM IM MAME I SESTRE U KOMPLETU!
S njima ne treba nista fino, za mene su oni isto sto i cetalji. Bez ikakve razlike.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

krajisnik87
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:17 pm

I kako njima dozvole unijeti setalice na stadion a mi kad smo zadnji put pravili gore koreo propala nam nisu nam dali setalicu i zastave samo parolu i trans i na kraju zapalili one kartone

Sent from my LG-M160 using Tapatalk

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

LARSSON
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:22 pm

Treba nas izbacit iz lige da bi naši navijači bili zadovoljni

cikazubo
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:22 pm

rodrigo87 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:50 pm
Kakva je ovo koreografija HZ? come out and p :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
come out and pray for sarajevo

storm_raider
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:25 pm

kremenko je napisao/la:
ned nov 26, 2017 5:10 pm
Bruka je da u klubu nemamo crvenu loptu. Svoju crvenu loptu. Pa mi smo kao raja u mahali imali loptu za snijeg,o cemu pricamo. Sponzorska? Progledao bi savez kroz prste jer je vanredna situacija,a i sami su krivi za to.
Organizacija je bila za neku stvar.
Iznenadio ih snijeg,a i djeca u vrticu znaju da ako snijeg pada u Krajini,za 12h ti je u Sarajevu
Imamo mi crvenih lopti, ali se mora igrati loptama koje Savez podijeli. Nudilo se sudijama, nisu htjeli ni da pricaju o tome. A Savez nije podijelio crvene lopte jos uvijek.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:26 pm

ned nov 26, 2017 8:06 pm
Southboy je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:57 pm
Napadali su protiv mladosti na skenderiji na tramvajskoj...15 sa palicama,jedan nas momak izasao oni za njim nez sta je bilo kasnije jer je tramvaj otisao.
Napadali su i kad su omladinci igrali,protiv ludogoreca bilo ih je 10 kod masinske i 10 kod scc..tada nije bilo nasih sa salovima bilo je u civilu par momaka.tada su praznih ruku ostali
I sad u srijedu su napadali i to na skenderiji opet oko 10 sa fantomkama..sto je najgore murija stoji 20m od njih i gleda ih jer je bio neki udes pa su uvidjaj radili pored stanice(sudarena auta parkirana bila na plocniku).Gledali su po tramvaju al je raja bila u civilu vecinom.
Napadali su i protiv borca prije ono 2 mjeseca kad smo okrenuli,ja wilsom isao sa djevojkom njih 20 ko onog mosta drvenog malo ispod aqvariusa ceka..

To je postalo normalno s njihove strane,čoporski napad,skidanje salova djevojkama nasim i ostalo..bezmudasi od 18 godina koje je sevap nakantat da ih specijalci jednom sacekaju i ocitaju lekciju.
E vidis, te informacije ne znam, nisam u toku uopste. A tu mi grijesimo, sutimo i nijemo posmatramo. Govna protjerat kroz sake i vjeruj mi da im vise ne bi palo na pamet
Ma odavno to oni rade pa isprovociraju juris pored Lava, Ginis pa im momci sto su u tom fazonu pokazu kako to izgleda kada im dodjes sa jednakom ili pribliznom jednakom brojkom u samo jezgro.
U Alipasinoj dva puta isprovocirase pa nabrase..
Pa poznato je odavno da u coporu otimaju salove i to ponajvise momcima koji uopste nisu u toj prici..
FGR

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:27 pm

Hocel podjeliti do sutra?
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:29 pm

AsharaK je napisao/la:
ned nov 26, 2017 8:27 pm
Hocel podjeliti do sutra?
Samo što nisu
Spoiler:
slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:32 pm

storm_raider je napisao/la:
ned nov 26, 2017 8:25 pm
kremenko je napisao/la:
ned nov 26, 2017 5:10 pm
Bruka je da u klubu nemamo crvenu loptu. Svoju crvenu loptu. Pa mi smo kao raja u mahali imali loptu za snijeg,o cemu pricamo. Sponzorska? Progledao bi savez kroz prste jer je vanredna situacija,a i sami su krivi za to.
Organizacija je bila za neku stvar.
Iznenadio ih snijeg,a i djeca u vrticu znaju da ako snijeg pada u Krajini,za 12h ti je u Sarajevu
Imamo mi crvenih lopti, ali se mora igrati loptama koje Savez podijeli. Nudilo se sudijama, nisu htjeli ni da pricaju o tome. A Savez nije podijelio crvene lopte jos uvijek.
uprava napolje
nećemo crvene lopte
zna se da je naša boja plava
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:33 pm

bitno je napisati bruka. i njemu ništa zanimljivo nije bilo ni u prošlu nedjelju ni u srijedu, tek mu je danas nešto zanimljivo.
gradi željo boli te *****

djoxxx1921
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:34 pm

Ajzea je napisao/la:
ned nov 26, 2017 8:26 pm
ned nov 26, 2017 8:06 pm
Southboy je napisao/la:
ned nov 26, 2017 7:57 pm
Napadali su protiv mladosti na skenderiji na tramvajskoj...15 sa palicama,jedan nas momak izasao oni za njim nez sta je bilo kasnije jer je tramvaj otisao.
Napadali su i kad su omladinci igrali,protiv ludogoreca bilo ih je 10 kod masinske i 10 kod scc..tada nije bilo nasih sa salovima bilo je u civilu par momaka.tada su praznih ruku ostali
I sad u srijedu su napadali i to na skenderiji opet oko 10 sa fantomkama..sto je najgore murija stoji 20m od njih i gleda ih jer je bio neki udes pa su uvidjaj radili pored stanice(sudarena auta parkirana bila na plocniku).Gledali su po tramvaju al je raja bila u civilu vecinom.
Napadali su i protiv borca prije ono 2 mjeseca kad smo okrenuli,ja wilsom isao sa djevojkom njih 20 ko onog mosta drvenog malo ispod aqvariusa ceka..

To je postalo normalno s njihove strane,čoporski napad,skidanje salova djevojkama nasim i ostalo..bezmudasi od 18 godina koje je sevap nakantat da ih specijalci jednom sacekaju i ocitaju lekciju.
E vidis, te informacije ne znam, nisam u toku uopste. A tu mi grijesimo, sutimo i nijemo posmatramo. Govna protjerat kroz sake i vjeruj mi da im vise ne bi palo na pamet
Ma odavno to oni rade pa isprovociraju juris pored Lava, Ginis pa im momci sto su u tom fazonu pokazu kako to izgleda kada im dodjes sa jednakom ili pribliznom jednakom brojkom u samo jezgro.
U Alipasinoj dva puta isprovocirase pa nabrase..
Pa poznato je odavno da u coporu otimaju salove i to ponajvise momcima koji uopste nisu u toj prici..
FGR
Ma naravno, nikad nisu ni znali drugacije.. Picke bile i ostale..

brile
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:37 pm

Ma nista, sutra ko moze neka dodje da podrzimo momke i da uzmemo onu gamad pa da im se sve ovo vrati kroz rezultat, a to je i najbitnije :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:38 pm

@djoxxx1921 nismo zajedno ovce cuvali da mi govoris da ne serem, ja ti fino kazem jug je bio nikad prazniji u nikad bitnijoj tekmi bar sto se proslave tice i to se moze vidjeti na slikama... Znali smo igrati na - 20 pa je jug bio krcat ali nejse...
Sutra se ne igra milion posto, teren i ako ociste ne mogu stici da ociste tribine a sve nas zajedno na sjever staviti ne mogu...

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 26, 2017 8:38 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
ned nov 26, 2017 8:07 pm
O tome cu nekad kasnije, sad treba kao @Leon učiti malo, ali na sreću nisam vodio nikakvu djevojku da joj se moram izvinjavati :D
Nista od ucenja vjeruj :D
Sutra je pad, ako uopce i budem isao.
A za ovu drugu provokaciju, nemam sta reci, stoposto upravu :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava