ned okt 08, 2017 1:33 pm
PRoblem reprezentacije je mnogo veći i od terena na Grbavici , čak i ljudi saveza . I šta promjeni se selektor,garnitura ljudi ? Opet će ovo biti isto . Iza reprezentacije mora stajati država ! Dok je god cilj da država stoji samo da neki plate primaju ovde nema hajra . Selektoru fali igrača i on nikog ne smije da zovne iz domaće lige ,eto nisu kvalitet .Vjerujem da nisu kvalitet , ali zašto nemamo kvaliteta to neko treba da se zapita. Država mora natjerati da firme koje rade u BiH nekako pomognu klubovima u vidu sponzorstva . Neki sistem da se napravi , daj Bože da to doživimo .
Koliko smo očajni bili i sinoć iako smo dali tri gola pokazuje da raja hvali Duljevića . Razlog pozivanja zato što svaki portal objavi kad on napravi bilo kakav dribling .I to sve uspije zbog svoje brzine , bez ikakvog centaršuta , šuta , vizije , on je kvalitet za reprezentaciju iste stvari je znao i u Sarajevu .Kad se sjetim koliko je taj čovjek maltretirao naše bekove i na kraju oni ne zabiju gol **** tog igrača . Ali eto **** repku. Belgija svakako velesila za nas .
Sinoć je ono za Grbavicu," sanjare" velika pobjeda . Sjetite se samo korova po stadionu , pitarsrki " zmija na jugu " sad ti isti pucaju od muke i pišu o oranicama .
Jebat ih ba . Grbavica simbol otpora ovog naroda , izronila iz rata u korovu i pepelu djelom minirana dočekala je Belgija . Za mene historijska utakmica , možda koja će pokrenuti neke stvari da bude još ljepša . Za nas je ona centar svijeta , nije Robijašima i Ptiarima teško padalo kad su se iste stvari pisale za Koševo ili Bilino . Jer ne doživljamo isto . I novinari umjesto da pišu kako je treba izgraditi i pomoći Željezniačrui jer je do sad uglavnom uz pomoć navijača i malo opštine ovo gradio i doveo reprezentaciju, oni pišu o oranici i krompirištu .
Ne znam zašto raspravljate o terenu , pare su se rastalile ? Pošto ima nekih ljudi koji su pričali " **** infrastrukuturu " pogotovo na onom tamo forumu i tjerali ove ljude . Sad su u fazonu dajte teren **** jug . Taj teren je krivica kao što je i jug i istokovi poslovni prostori i nereueđen sjevet i očajno stanje stadiona u prošlosti ljudi u prošlosti koji su vodili ovaj klub . Bio je taj sistem , zašto nam sistem nije donio teren , nije nam donio teren ali zato jest milione duga . i opet ima neko obraza " Senade odlazi " i slična sranja pisati . Nadam se da će sinoćna utakmica Željovcima otvoriti oči da stvari ne idu preko noći .
Teren liči na nešto , za našu ligu Nou Camp . Hoćete pojačanja,jug,istok,titule,teren . PPreviše mi očekujemo to je problem. Korak po korak , vjerujem ja ljudima u ovoj upravi . Sve ove stvari zavise i od države .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!