Nadmudri nas ćelava ubleha...
Moj Zakara da nema tebe ne bi bilo ni mene
Prvo procitaj sta je napisao za Adjema pa onda dodji da me naucis sta je "pljuvac"Gola je napisao/la: ↑sub sep 23, 2017 8:47 pmOnda ti pasa ne znas sta znaci pojam "pljuvaci"BlueSide je napisao/la: ↑sub sep 23, 2017 8:46 pmJeste, ali ovakvi kazu sta misle samo kad gubimoSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 23, 2017 8:42 pm
Momak nikoga ni pljuvao, samo je rekao sta misli i to treba postovati.
I ja za takve Mislim da su pljuvaci
Ma vazda. Nikad pameti da dođemo.
Pa neka je profesor fudbala, neka igra sa 25 godina u Slobodi. Svaka mu cast, nas igrac sa 18 godina igra vec na vecem stadionu, i gradi sebi i nama peraoektivu. Isto vazi za Zrinjski, najveci igrac kojeg su stvorili za 20 godina je panj Toni Sunjic. Ovaj poraz je prolazan ali mi idemo naprijed. I Bayern izgubi protiv Wolfsburga i Real protiv Betisa.
Slazem se s prvim dijelom. Mi msm do sada nikad nismo zabili prvi gol iz neke dominacije. Vazda nesto mrljavo pa ga nekako zabijemo. Pa nam se ekipe otvore i onda lakse igramo.voltron30 je napisao/la: ↑sub sep 23, 2017 8:57 pmNe znam sta se ljudi kao ibrete nesto? OK, poraz boli, ali nista mi nismo gore odigrali nego u Bijeljini, samo tamo smo dobili na poklon penal i poveli na vrijeme. Ovdje je bilo obrnuto. Igra u gostima meljava, nikakva. (nije bolje ni na Grbavici)
E sad, sto neki dizu euforiju bez ikakvog pokrica je za neku drugu pricu.
Uglavnom, ovo je ekipa za trece, cetvrto mjesto, koja je vise sretno, nego spretno trenutno na drugom.
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
Titula je naša. Šta vam je, otkud toliki pesimizam.
Izgube ponekas, ali su i Bayern i Real u svojim ligama glavni i najtrofejniji. Mi u svojoj nismo ni jedno ni drugo. Ali eto, perspektivni smo.LeBlue je napisao/la: ↑sub sep 23, 2017 9:13 pmPa neka je profesor fudbala, neka igra sa 25 godina u Slobodi. Svaka mu cast, nas igrac sa 18 godina igra vec na vecem stadionu, i gradi sebi i nama peraoektivu. Isto vazi za Zrinjski, najveci igrac kojeg su stvorili za 20 godina je panj Toni Sunjic. Ovaj poraz je prolazan ali mi idemo naprijed. I Bayern izgubi protiv Wolfsburga i Real protiv Betisa.