Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 16, 2017 5:54 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:53 pm
Mislim da je to napisano u kontekstu dokle više ćemo raskidati ugovore igračima koji su došli u periodu tih istih ljudi koji su u sportskom segmentu i u UO, a ne radi fudbalskih kvaliteta dotičnog jer svi znamo kako je igrao, i ne radi tjeranje uprave..
Ovo ja više vidim kao udar na pojedinca, naravno opet Ćenana.
Ali hajd ga znaj..
Ne gledaju oni to toliko široko vjeruj...
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Brkoo
Kontakt:

sri avg 16, 2017 5:57 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:43 pm
Komentar momka sa juga "Jos 1 u nizu bravo glupi sportski segmente i nestrucna upravo"
Ako ce to biti stav grupe mogao bih se preseliti na Istok/Sjever dok se situacija ne smiri. Po mom misljenju uprava je nestrucna za nogometa, al ostalo sve rade skoro pa bez greske. Nema smisla da se iko tjera, a ako se nece na ovom zaustaviti i ako ce se tjerati uprava onda nece na dobro.
Puna podrska upravi i puns podrska Cenanu ako je ovo njegovo maslo, a i za stvar sa omladincima.
Meni nije jasno zasto smo poceli ko tetkice da se ponasamo, svaka sitnica se komentarise i stavlja pod lupu, mijesamo se uz sve ko vegeta, zavrsili smo sve moguce fakultete, imamo znanje iz svih mogucih oblasti, imamo svoje firme koje imaju profite koji se mjere u desetinama miliona KM, sve znamo raditi bolje od ljudi u klubu. Strucniji smo i od Adzema, cuj on da otjera Ugljesu boliqrca. Da kazes tom Farisu ili bilo kojem navijacu da vodi klub sedam dana, klub bi drugi dan otisao u stecaj, kratko i jasno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:00 pm

Bolje neka oni malo procesljaju onaj kinder garten kop a o klubu ce se baviti ljudi koji su zaduzeni za to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:02 pm

"EdhemSenada Bosnić
Dokle cemo cerati nasu dijecu i talente a polovnjake dovoditi ja kadsam iso na utakmice igro je Osim.
Napisano iz Chicago."
Toliko su mi bitni takvi komentari da bi mi prije ovakav jedan "improvizovani" znacio..
SVI U LAVOR

Okolele
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:08 pm

HAJCAJ RAJU SVI U LAVOR..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri avg 16, 2017 6:11 pm

BlwD je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:38 pm
LARS1921 je napisao/la:Nego ko nije vidio, otvrena tema za ovaj međutransfer period :D Idemo nove igrače predlagati :D

viewtopic.php?f=51&t=540
Zar je ostalo jos igraca? slika
Samo na repeat :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:11 pm

E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:26 pm

ChWilla je napisao/la:
sri avg 16, 2017 3:37 pm
drugi su predaleko odmakli u svakom pogledu da bi bilo dovoljno samo pružiti šansu i rizikovati. to je danas nauka, mašinerija i milioni. a ti u cijeloj državi nemaš ozbiljnog trening kampa.

to škendija, vardar to je k'o pitari prve godine sa tanom...kada su na igrače potrošili pare za kamp. to je obratno od onoga što nama treba i od onoga kako se mi možemo nadati održivom i kontinuiranom rastu.
Ono što nama treba je plan, vizija...kako "iškolovati" igrača od 17 godina da igra za prvi tim. Biću bezobrazan pa reći da to ne znamo, da niko nema to u glavi. To treba pitati ljude vani, "moliti" da nam otkriju "tajnu".
OK, nemamo kao što bokaćo reče mnogo talenata. Tim "bolje". Nemaš potrebe uložiti milion na tu skupinu igrača, dovoljno je da prve godine uložiš 100 hiljada, da upreš prstom u 3 igrača i kažeš njih treba forsirati, ali ne forsirati samo tako što će igrati tih 90 minuta sedmično. To je najmanje bitno. Nama treba "plan života" tih momaka, da im se zna kad ustaju, šta doručkuju, kad pišaju, kad treniraju, i šta, i gdje, i koliko...kad liježu, kad guzze :). Momcima se ne mora dati plata da boli glava ali im se moraju obezbjediti neke osnovne stvari, ako postoji normativ koliko kg treba imati veznjak, koliko brzo treba da trči 100m i sl. to im postaviti kao vodilju, "zadužiti" nekog u teretani da ih pravilno trenira, zadužiti im one narukvice sa pređenim kilometrima i da trče, nabijaju kondiciju. Nisam nikakav stručnjak na tom polju, čak sam i veliki laik ali takve stvari treba forsirati. I za početak, 3 igrača, pa 4, 5, 6... Za početak "halaliti" 100k, pa 150, 200, 300
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sri avg 16, 2017 6:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Minjore
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:28 pm

Oni nasli zauzete cure za ovo, fuj.. :lol:

salle86
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:31 pm

bogi je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:02 pm
jovanmaksimovic je napisao/la:
sri avg 16, 2017 4:57 pm
od svih ovih igraca, ja bi opet ostavio crnova, stanica, stevanovica i markovica...

obavezno dati otkaz beganu, nikolicu, bekricu...
ja bih još dodao prodaju Dine Hasanovića bilo gdje, jer ono što on pokazuje je više hrvanje nego fudbal iskreno..
ugasi nekad Football Manager, neće škoditi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

zeljeznicka21

sri avg 16, 2017 6:33 pm

ma ja sam zbog takvih i slicnih stavova grupe davno presao u sektor D iako sam po godinama jos za kopa, jednostavno preusko razmisljanje, i ne bi me iznenadilo kad bi nakon jos nekog neuspjeha poceli skandirat uprava napolje
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Refa1921
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:47 pm

19adi21 je napisao/la:
sri avg 16, 2017 6:33 pm
ma ja sam zbog takvih i slicnih stavova grupe davno presao u sektor D iako sam po godinama jos za kopa, jednostavno preusko razmisljanje, i ne bi me iznenadilo kad bi nakon jos nekog neuspjeha poceli skandirat uprava napolje
+1

Minjore
Kontakt:

sri avg 16, 2017 6:54 pm

77% foruma je sektor d..

Okolele
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:04 pm

Ima nas i na stepenicama izmedju.. :D

Sta smo mi nesvrstani haha..

Model1964

sri avg 16, 2017 7:07 pm

Iza svih događanja oko kluba stoji domaci menađerski lobi u sprezi sa kvazi novinarima.
Dok je situacija bez sistema njima odgovara da love u mutnom. Mi prizivamo sistem od OP pa do pevog tima a ti menadđercici su odmah uz OP. Oni opstruiraju bilo kakav pomak. Jasno je da oni moraju nesto zaraditi ali ne otimati.
Ako je odkupna klauzula za odlazak iz kluba 100 milja oni bi da je svedu na nulu i da po mogucnosti jos i nesto uzmu od kluba.
Husara je ocit primjer kako rade. On je papak pa se javno eksponira, drugi ucjenjuju klubove, rade iz leđa... Zasto onda nebi sa par stoja upali na Jug?
Nemijte mi samo reci da je to nemoguce.
U takvom okruzenju jako je tesko napraviti sistem.
Ovo nije amnestiranje uprave za sportski segment vec je realno uzimanje okolnosti. Cesto si prisiljen vuci poteze za ķoje znas da mogu biti sranje samo da nebi dozvolio papku da le levati.
Dok je bila anarhija niko nije napadao klub. Imali su koristi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:12 pm

Gazi kurvu!
slika

Okolele
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:31 pm

Hajde Sejo parafiraj..

ChWilla
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:31 pm

bogi je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:50 pm
MrkiMedo je napisao/la:
sri avg 16, 2017 5:43 pm
Komentar momka sa juga "Jos 1 u nizu bravo glupi sportski segmente i nestrucna upravo"
Ako ce to biti stav grupe mogao bih se preseliti na Istok/Sjever dok se situacija ne smiri. Po mom misljenju uprava je nestrucna za nogometa, al ostalo sve rade skoro pa bez greske. Nema smisla da se iko tjera, a ako se nece na ovom zaustaviti i ako ce se tjerati uprava onda nece na dobro.
Puna podrska upravi i puns podrska Cenanu ako je ovo njegovo maslo, a i za stvar sa omladincima.
Evo ja kao neko ko je u kopu, mogu ti reći da sam se duboko razočarao.
u ovom trenutku, nema smisla reći ćenan napolje bez uprava napolje...ne iz emotivnih razloga, ne što neko voli ćenana, nego što način donošenja tih odluka nije takav. ćenan napolje je zamaskirano ili izmanipulisano senad napolje.
gradi željo boli te *****

blueheart
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:33 pm

Model1964 je napisao/la:
Iza svih događanja oko kluba stoji domaci menađerski lobi u sprezi sa kvazi novinarima.
Dok je situacija bez sistema njima odgovara da love u mutnom. Mi prizivamo sistem od OP pa do pevog tima a ti menadđercici su odmah uz OP. Oni opstruiraju bilo kakav pomak. Jasno je da oni moraju nesto zaraditi ali ne otimati.
Ako je odkupna klauzula za odlazak iz kluba 100 milja oni bi da je svedu na nulu i da po mogucnosti jos i nesto uzmu od kluba.
Husara je ocit primjer kako rade. On je papak pa se javno eksponira, drugi ucjenjuju klubove, rade iz leđa... Zasto onda nebi sa par stoja upali na Jug?
Ovo nije amnestiranje uprave za sportski segment vec je realno uzimanje okolnosti. Cesto si prisiljen vuci poteze za ķoje znas da mogu biti sranje samo da nebi dozvolio papku da le levati.
Zbog toga sam uvijek na strani ljudi koji ne daju violinama i sličnim sviračima ni blizu kluba, bez obzira na rezultat.
DRZAVA ZELJO

fcz
Kontakt:

sri avg 16, 2017 7:34 pm

blueheart je napisao/la:
sri avg 16, 2017 7:33 pm
Model1964 je napisao/la:
Zbog toga sam uvijek na strani ljudi koji ne daju violinama i sličnim sviračima ni blizu kluba, bez obzira na rezultat.
:palacgore:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.

Prijava