Igramo dvije utakmice na Grbavici - protiv Slobode i Travnika. Tek onaj tamo vikend je derbiDevotion je napisao/la:Sa nekog navijackog gledista nama jeste najinteresantnija utakmica protiv komsija. Međutim u srijedu imamo tako vazno utakmicu da sva nasa razmisljanja i aktvnosti (animiranje raje) trebamo usmjeriti u tom pravcu. Sloboda je trenutno mozda i najbolji tim u ligi a ta utakmica nam mnogo toga moze donijeti, a nedaj Boze i odnijeti. U slucaju neuspjeha, pred naredne utakmice atmosfera u i oko kluba bi bila prilicno narusena pa bi i sam derbi docekali pod vecim pritiskom. Svima nam je prvenstveni cilj izlazak u Europu a on je sad za sad najblizi preko Tuzlaka. U ambijenu slicnom kao protiv Sirokog to ce biti mnogo lakse. Znam da nazalost neki i nisu u mogucnosti izdvojiti pare za dvije utakmice u tri dana, neka se svakako opredjele za ovu prvu (bez obzira na TV prenos) jer je prisustvo svakog navijaca u srijedu potrebnije nego na Kosevu. Ljudi ova utakmica nam je puno, puno bitna !!!
Jako dobro znam da je poslije Slobode na redu Travnik, ali zelio sam naglasiti vaznost prisustva navijaca na ovoj prvoj, da je to prisustvo cak vazniji i od prisustva protiv pitaraEisenbahner1921 je napisao/la:Igramo dvije utakmice na Grbavici - protiv Slobode i Travnika. Tek onaj tamo vikend je derbiDevotion je napisao/la:Sa nekog navijackog gledista nama jeste najinteresantnija utakmica protiv komsija. Međutim u srijedu imamo tako vazno utakmicu da sva nasa razmisljanja i aktvnosti (animiranje raje) trebamo usmjeriti u tom pravcu. Sloboda je trenutno mozda i najbolji tim u ligi a ta utakmica nam mnogo toga moze donijeti, a nedaj Boze i odnijeti. U slucaju neuspjeha, pred naredne utakmice atmosfera u i oko kluba bi bila prilicno narusena pa bi i sam derbi docekali pod vecim pritiskom. Svima nam je prvenstveni cilj izlazak u Europu a on je sad za sad najblizi preko Tuzlaka. U ambijenu slicnom kao protiv Sirokog to ce biti mnogo lakse. Znam da nazalost neki i nisu u mogucnosti izdvojiti pare za dvije utakmice u tri dana, neka se svakako opredjele za ovu prvu (bez obzira na TV prenos) jer je prisustvo svakog navijaca u srijedu potrebnije nego na Kosevu. Ljudi ova utakmica nam je puno, puno bitna !!!
Oni samo mogu kisati protiv nas i u Tuzli, ostalo ce zavrsiti kao i do sada.terabajt je napisao/la:Od radnika smo se odlijepili (bio je konkurent za evropu) sljedeće kolo ako sloboda dobije odlijepićemo se i od širokog a imamo i bolji međusobni omjer. Pa onda derbi pobjedom na derbiju evropu smo obezbijedili 70%, ako oni proslu pobodve u vitezu onda smo je obezbijedili 100% pobjedom na derbiju
Baš takoJaozinho22 je napisao/la:Mi smo Zeljo mi nikom ne placamoPlava Porodica je napisao/la:Iskreno žao mi je Jasmina haos.Dobar štoper,dosta nam je valjao,ali nema veze,na ljeto ima puno više slobodnih kvalitetnih igrača,a može se i koja marka dati da se dovede kvalitetan štoper.
Naravno da imaju te utakmice do derbija i o tome razmišljati, ali ovi svi komentari me navedoše da malo to bolje rastabirim hehe. Nek kiksaju protiv nas ne moraju tuzli opet smo mi drugi ali neće sad moći završiti u vitezu pogotovo ne u tuzli. Sloboda nek završi širokog a mi njih i to je to što se tiče evrope.Elegant je napisao/la:Oni samo mogu kisati protiv nas i u Tuzli, ostalo ce zavrsiti kao i do sada.terabajt je napisao/la:Od radnika smo se odlijepili (bio je konkurent za evropu) sljedeće kolo ako sloboda dobije odlijepićemo se i od širokog a imamo i bolji međusobni omjer. Pa onda derbi pobjedom na derbiju evropu smo obezbijedili 70%, ako oni proslu pobodve u vitezu onda smo je obezbijedili 100% pobjedom na derbiju
Ali ja se ne bih zaljetao da prvo prođe Sloboda i Travnik pa onda o derbiju.
Imam jaLARSSON je napisao/la:**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe hahajovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
vitez ako izgubi daleko je od sigurnog, jer poslije toga ide zrinjskom gdje će izvjesno također izgubiti. a zadnju ide borcu, i vrlo lako može potonuti.Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakav je ba ovo go na Koševu. Nisam gledao utakmicu, ali ovo je smješno.
Vitez je siguran i komotno im može dati. Olimpic je drugoligaš jer ima katastrofa raspored. Mi nemamo šta kalkulisati. Ako hoćemo treće mjesto, dobiti sve do kraja i to je to. Ne znam možda sam prolupo, ali meni se čini lakše dobiti pitare, Zrinjski i Čelik nego proći Slobodu i Široki u četiri utakmice.