Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 9:26 pm

Ima jedno 7-8 dana kako sam primjetio navalu ublehe na forumu.
イビチャ・オシム

Devotion
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:28 pm

Sa nekog navijackog gledista nama jeste najinteresantnija utakmica protiv komsija. Međutim u srijedu imamo tako vazno utakmicu da sva nasa razmisljanja i aktvnosti (animiranje raje) trebamo usmjeriti u tom pravcu. Sloboda je trenutno mozda i najbolji tim u ligi a ta utakmica nam mnogo toga moze donijeti, a nedaj Boze i odnijeti. U slucaju neuspjeha, pred naredne utakmice atmosfera u i oko kluba bi bila prilicno narusena pa bi i sam derbi docekali pod vecim pritiskom. Svima nam je prvenstveni cilj izlazak u Europu a on je sad za sad najblizi preko Tuzlaka. U ambijenu slicnom kao protiv Sirokog to ce biti mnogo lakse. Znam da nazalost neki i nisu u mogucnosti izdvojiti pare za dvije utakmice u tri dana, neka se svakako opredjele za ovu prvu (bez obzira na TV prenos) jer je prisustvo svakog navijaca u srijedu potrebnije nego na Kosevu. Ljudi ova utakmica nam je puno, puno bitna !!!

Kare2404
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:31 pm

To sto nepisemo cesto nemora znaciti da nismo non stop na forumu a ovo za Jaleta i operaciju je sigurno sto posto momak mi rekao prijesat vremena .
I krv svoju za plavu boju!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:33 pm

Devotion je napisao/la:Sa nekog navijackog gledista nama jeste najinteresantnija utakmica protiv komsija. Međutim u srijedu imamo tako vazno utakmicu da sva nasa razmisljanja i aktvnosti (animiranje raje) trebamo usmjeriti u tom pravcu. Sloboda je trenutno mozda i najbolji tim u ligi a ta utakmica nam mnogo toga moze donijeti, a nedaj Boze i odnijeti. U slucaju neuspjeha, pred naredne utakmice atmosfera u i oko kluba bi bila prilicno narusena pa bi i sam derbi docekali pod vecim pritiskom. Svima nam je prvenstveni cilj izlazak u Europu a on je sad za sad najblizi preko Tuzlaka. U ambijenu slicnom kao protiv Sirokog to ce biti mnogo lakse. Znam da nazalost neki i nisu u mogucnosti izdvojiti pare za dvije utakmice u tri dana, neka se svakako opredjele za ovu prvu (bez obzira na TV prenos) jer je prisustvo svakog navijaca u srijedu potrebnije nego na Kosevu. Ljudi ova utakmica nam je puno, puno bitna !!!
Igramo dvije utakmice na Grbavici - protiv Slobode i Travnika. Tek onaj tamo vikend je derbi
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:34 pm

Joj havarije od mjeseca šta je ovo :rofl1: . Koliko ima utakmica ne znamo gdje udaramo, jedni o Slobodi, drugi o Travniku, treći na derbi otišli, četvrti planiraju štoperski par ako u evropu odemo :lol: :lol:

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kare2404
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:37 pm

Od prvog dana registrovan na ovom forumu,al nepisem toliko cesto ovo sa Jaletom sam morao momka znam i dosta njih iz ekipe licno pa mogu napisati jer Jasmin nije ovo zasluzio od nas da se o njemu pise kad znam koliko voli Zelju mozda jednako kao i mi.
I krv svoju za plavu boju!!!

krajisnik87
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:43 pm

Fina najava za utakmicu na FaceTV

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Grbavica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:43 pm

Ma svi na Grbavicu kakav fejs kakvi bakrači!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Devotion
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:44 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Devotion je napisao/la:Sa nekog navijackog gledista nama jeste najinteresantnija utakmica protiv komsija. Međutim u srijedu imamo tako vazno utakmicu da sva nasa razmisljanja i aktvnosti (animiranje raje) trebamo usmjeriti u tom pravcu. Sloboda je trenutno mozda i najbolji tim u ligi a ta utakmica nam mnogo toga moze donijeti, a nedaj Boze i odnijeti. U slucaju neuspjeha, pred naredne utakmice atmosfera u i oko kluba bi bila prilicno narusena pa bi i sam derbi docekali pod vecim pritiskom. Svima nam je prvenstveni cilj izlazak u Europu a on je sad za sad najblizi preko Tuzlaka. U ambijenu slicnom kao protiv Sirokog to ce biti mnogo lakse. Znam da nazalost neki i nisu u mogucnosti izdvojiti pare za dvije utakmice u tri dana, neka se svakako opredjele za ovu prvu (bez obzira na TV prenos) jer je prisustvo svakog navijaca u srijedu potrebnije nego na Kosevu. Ljudi ova utakmica nam je puno, puno bitna !!!
Igramo dvije utakmice na Grbavici - protiv Slobode i Travnika. Tek onaj tamo vikend je derbi
Jako dobro znam da je poslije Slobode na redu Travnik, ali zelio sam naglasiti vaznost prisustva navijaca na ovoj prvoj, da je to prisustvo cak vazniji i od prisustva protiv pitara

terabajt
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:52 pm

Od radnika smo se odlijepili (bio je konkurent za evropu) sljedeće kolo ako sloboda dobije odlijepićemo se i od širokog a imamo i bolji međusobni omjer. Pa onda derbi pobjedom na derbiju evropu smo obezbijedili 70%, ako oni proslu pobodve u vitezu onda smo je obezbijedili 100% pobjedom na derbiju :kafa:

Elegant
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:55 pm

terabajt je napisao/la:Od radnika smo se odlijepili (bio je konkurent za evropu) sljedeće kolo ako sloboda dobije odlijepićemo se i od širokog a imamo i bolji međusobni omjer. Pa onda derbi pobjedom na derbiju evropu smo obezbijedili 70%, ako oni proslu pobodve u vitezu onda smo je obezbijedili 100% pobjedom na derbiju :kafa:
Oni samo mogu kisati protiv nas i u Tuzli, ostalo ce zavrsiti kao i do sada.

Ali ja se ne bih zaljetao da prvo prođe Sloboda i Travnik pa onda o derbiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:55 pm

Svi znamo sta nam je zadatak. Podrška,podrška,podrška. Pa kako bude. Na to možemo uticati. Na ono što ne možemo,na to se i ne treba osvrtati. Mi smo tu za Želju , Željo je tu za nas. Trebamo čuvati tu vrijednost. Idemo u novo sutra,svi zajedno. Neprocjenjivo.

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:56 pm

Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:57 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Iskreno žao mi je Jasmina haos.Dobar štoper,dosta nam je valjao,ali nema veze,na ljeto ima puno više slobodnih kvalitetnih igrača,a može se i koja marka dati da se dovede kvalitetan štoper.
Mi smo Zeljo mi nikom ne placamo :ganja:
Baš tako :ganja:

Nego https://m.youtube.com/watch?v=TktG3O-gDoM&feature=share" onclick="window.open(this.href);return false;

Ismijah se da valja :rofl:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:59 pm

Kakav je ba ovo go na Koševu. Nisam gledao utakmicu, ali ovo je smješno.
Vitez je siguran i komotno im može dati. Olimpic je drugoligaš jer ima katastrofa raspored. Mi nemamo šta kalkulisati. Ako hoćemo treće mjesto, dobiti sve do kraja i to je to. Ne znam možda sam prolupo, ali meni se čini lakše dobiti pitare, Zrinjski i Čelik nego proći Slobodu i Široki u četiri utakmice.

terabajt
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:59 pm

Elegant je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Od radnika smo se odlijepili (bio je konkurent za evropu) sljedeće kolo ako sloboda dobije odlijepićemo se i od širokog a imamo i bolji međusobni omjer. Pa onda derbi pobjedom na derbiju evropu smo obezbijedili 70%, ako oni proslu pobodve u vitezu onda smo je obezbijedili 100% pobjedom na derbiju :kafa:
Oni samo mogu kisati protiv nas i u Tuzli, ostalo ce zavrsiti kao i do sada.

Ali ja se ne bih zaljetao da prvo prođe Sloboda i Travnik pa onda o derbiju.
Naravno da imaju te utakmice do derbija i o tome razmišljati, ali ovi svi komentari me navedoše da malo to bolje rastabirim hehe. Nek kiksaju protiv nas ne moraju tuzli opet smo mi drugi ali neće sad moći završiti u vitezu pogotovo ne u tuzli. Sloboda nek završi širokog a mi njih i to je to što se tiče evrope. :titula:

Model1964

ned apr 10, 2016 10:00 pm

LARSSON je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:mi cemo ovo sarajevo razmontirati na proste dijelove... nece znati dje su... dzaba im vec predate utakmice, mi cemo im zabiti sa nasom igrom barem 4 komada...
**** ja sebe ako ima iko optimističniji od tebe haha :D
Imam ja :)
U lavoru u juriš, na nož i tri razlike za nas. Sve su to bordo balerine, igraju samo kupljene tekme. Od prve miute maznuti ih za muda i ne puštati do kraja. :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:04 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakav je ba ovo go na Koševu. Nisam gledao utakmicu, ali ovo je smješno.
Vitez je siguran i komotno im može dati. Olimpic je drugoligaš jer ima katastrofa raspored. Mi nemamo šta kalkulisati. Ako hoćemo treće mjesto, dobiti sve do kraja i to je to. Ne znam možda sam prolupo, ali meni se čini lakše dobiti pitare, Zrinjski i Čelik nego proći Slobodu i Široki u četiri utakmice.
vitez ako izgubi daleko je od sigurnog, jer poslije toga ide zrinjskom gdje će izvjesno također izgubiti. a zadnju ide borcu, i vrlo lako može potonuti.
gradi željo boli te *****

terabajt
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:07 pm

Vitezu je zadnji voz ova utakmica sa sarajevom, mladost ima daleko bolji raspored od njih do kraja. Nema šanse da opet kupe utakmicu kao prošle godine. Samo čudo može pitarima donijeti sva 3 boda al to su već ispucali u banja luci. Mladost dočekuje olimpic pa ide drini pa travnik i tu bi mogli obezbbijediti opstanak.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u ned apr 10, 2016 10:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

ned apr 10, 2016 10:08 pm

phpBB [video]
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava