Pa meni se cini bas brz on, mozda mu prvi korak nije najbrzi, ali kad je u trku brz je onda tada. Pogotovo mi se tako cinilo dok je igrao u ligi, a za Evropu se ne mogu sjetiti njegove brzine u odnosu na protivnicke igrace, vjerovatno je izgledao sporiji.cikazubo je napisao/la:Ipak mislim da Bogdanovic ima sve osim brzine, jako spor brz korak koji ga tjera na brojne startove tokom utakmice, najjaci je u zraku.manijak_do_kraja je napisao/la:Treba nam neki brzi stoper pogotovo za Evrope, jer Bogicevic je spor za Evrope, ako Bog da kad je izborimo. Bogdanovic je meni bio bas brz za stopera pogotovo kad se zatrci.
Niko mi ne odgovara, na kraju krajeva, u koliko je utakmica ? u 6 ili u pola 8Elegant je napisao/la:Ne mogu da docekam ovu kup utakmicu kao da je za tri mjeseca ne dana.
Ma fazon je sto na stoperu nemas previse prednosti ako imas dobro ubrzanje, bitniji je taj prvi korak i pozicioniranje, a tu je njemu najvise stekalo kad ga neko licem napada.. Kako god bilo bi mi zao da ne ostane, po meni jako dobar stoper, odma se sjetim njegove partije prosli derbi kad je cistio sve sto se moglo ocistit ispred naseg gola..manijak_do_kraja je napisao/la:Pa meni se cini bas brz on, mozda mu prvi korak nije najbrzi, ali kad je u trku brz je onda tada. Pogotovo mi se tako cinilo dok je igrao u ligi, a za Evropu se ne mogu sjetiti njegove brzine u odnosu na protivnicke igrace, vjerovatno je izgledao sporiji.cikazubo je napisao/la:Ipak mislim da Bogdanovic ima sve osim brzine, jako spor brz korak koji ga tjera na brojne startove tokom utakmice, najjaci je u zraku.manijak_do_kraja je napisao/la:Treba nam neki brzi stoper pogotovo za Evrope, jer Bogicevic je spor za Evrope, ako Bog da kad je izborimo. Bogdanovic je meni bio bas brz za stopera pogotovo kad se zatrci.
To stoji svakako, ali eto steta ako ode. Sigurno ce uprava i Edis naci dobru zamjenu i nekoga ko moze u Evropi fino odigrati.cikazubo je napisao/la:Ma fazon je sto na stoperu nemas previse prednosti ako imas dobro ubrzanje, bitniji je taj prvi korak i pozicioniranje, a tu je njemu najvise stekalo kad ga neko licem napada.. Kako god bilo bi mi zao da ne ostane, po meni jako dobar stoper, odma se sjetim njegove partije prosli derbi kad je cistio sve sto se moglo ocistit ispred naseg gola..
Strasno, neka, neka.Brkoo je napisao/la:mirsad94 je napisao/la:Pa grob te yebo ono nema ni u Mijanmarskoj drugoj ligi, daj neko molim vas da napravi gif sa onim sto glumi da trci na sto metara sa preprekama.
Ako smo placali drugim sto ne bi I njemu.Kare2404 je napisao/la:Momak trazi da mu se plati operacija i to je to njemu je naj veca cast i ponos sto igra za Zelju treba se toliko ispostovati a ne povreda pa ko ga jebe.
Srijeda 18:00rodrigo87 je napisao/la:Niko mi ne odgovara, na kraju krajeva, u koliko je utakmica ? u 6 ili u pola 8Elegant je napisao/la:Ne mogu da docekam ovu kup utakmicu kao da je za tri mjeseca ne dana.
brate a to sve pisu ljudi koji imaju po 10 postova koji inace ne pisu ovdje ili su tek registrovani...imam osjecaj daj e Dino dao po cvaju da se izmisljaju svakakve gluposti majke mi moje ...jos od jutros su poceli sa glupostima ....Tryg je napisao/la:Pa de se prvo usaglasite ko govori istinu, nemojte svi pisati 10. informacija, jedan kaze zeli Jasmin da ide, drugi kaze, menadjer ga tjera da ide, treci kaze, i on i menadjer zeli da ide, cetvrti kaze, on ne zeli da ide ali njegov menadjer zeli da on ide, a peti dodje i kaze, on samo zeli da mu se plati operacija i ostat ce.
Insajderi u akciji opet