Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 10, 2016 8:34 pm

Ne mogu da docekam ovu kup utakmicu kao da je za tri mjeseca ne dana. :cigara:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:38 pm

cikazubo je napisao/la:
manijak_do_kraja je napisao/la:Treba nam neki brzi stoper pogotovo za Evrope, jer Bogicevic je spor za Evrope, ako Bog da kad je izborimo. Bogdanovic je meni bio bas brz za stopera pogotovo kad se zatrci.
Ipak mislim da Bogdanovic ima sve osim brzine, jako spor brz korak koji ga tjera na brojne startove tokom utakmice, najjaci je u zraku.
Pa meni se cini bas brz on, mozda mu prvi korak nije najbrzi, ali kad je u trku brz je onda tada. Pogotovo mi se tako cinilo dok je igrao u ligi, a za Evropu se ne mogu sjetiti njegove brzine u odnosu na protivnicke igrace, vjerovatno je izgledao sporiji.
Mi smo Željini, Željo je naš!

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:38 pm

Elegant je napisao/la:Ne mogu da docekam ovu kup utakmicu kao da je za tri mjeseca ne dana. :cigara:
Niko mi ne odgovara, na kraju krajeva, u koliko je utakmica ? u 6 ili u pola 8

cikazubo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:41 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
manijak_do_kraja je napisao/la:Treba nam neki brzi stoper pogotovo za Evrope, jer Bogicevic je spor za Evrope, ako Bog da kad je izborimo. Bogdanovic je meni bio bas brz za stopera pogotovo kad se zatrci.
Ipak mislim da Bogdanovic ima sve osim brzine, jako spor brz korak koji ga tjera na brojne startove tokom utakmice, najjaci je u zraku.
Pa meni se cini bas brz on, mozda mu prvi korak nije najbrzi, ali kad je u trku brz je onda tada. Pogotovo mi se tako cinilo dok je igrao u ligi, a za Evropu se ne mogu sjetiti njegove brzine u odnosu na protivnicke igrace, vjerovatno je izgledao sporiji.
Ma fazon je sto na stoperu nemas previse prednosti ako imas dobro ubrzanje, bitniji je taj prvi korak i pozicioniranje, a tu je njemu najvise stekalo kad ga neko licem napada.. Kako god bilo bi mi zao da ne ostane, po meni jako dobar stoper, odma se sjetim njegove partije prosli derbi kad je cistio sve sto se moglo ocistit ispred naseg gola..

Hadzijalagic
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:41 pm

Trebace dovesti stopera, al opet da ponovim da se treba racunati i na Osmankovica.. Momak je odlican stoper.. Kada su juniori igrali sa Salzburgom Osmankovic je bio jedini nas igrac koji je uspijevao u svim aspektima parirati austrijancima.. Ostali su izgledali kao da su tri godine mladji.. Zapostavljanje omladinskog pogona bi bila ogromna greska..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:43 pm

Znam da je se spominjao na ss, ali nebi bilo lose zaganjati Besima iz Zvijezde. Mlad stoper koji igra standardno u prvoj postavi u Prvoj Ligi. Vec krajem iduce sezone je poceo da dobija minute u prvom timu a ove sezone je jedan od najbitniji igraca Zvijezde. U zadnjih deset utakmica dok je igrao sve minute, Zvijezda ima samo dva poraza uz gol razliku 15-6. Sa Osmankovicem bi mogli da imamo vrlo jak stoperski tandem u buducnosti... :)

manijak_do_kraja
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:45 pm

cikazubo je napisao/la:Ma fazon je sto na stoperu nemas previse prednosti ako imas dobro ubrzanje, bitniji je taj prvi korak i pozicioniranje, a tu je njemu najvise stekalo kad ga neko licem napada.. Kako god bilo bi mi zao da ne ostane, po meni jako dobar stoper, odma se sjetim njegove partije prosli derbi kad je cistio sve sto se moglo ocistit ispred naseg gola..
To stoji svakako, ali eto steta ako ode. Sigurno ce uprava i Edis naci dobru zamjenu i nekoga ko moze u Evropi fino odigrati.
Mi smo Željini, Željo je naš!

storm_raider
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:47 pm

Brkoo je napisao/la:
mirsad94 je napisao/la:Pa grob te yebo ono nema ni u Mijanmarskoj drugoj ligi, daj neko molim vas da napravi gif sa onim sto glumi da trci na sto metara sa preprekama.
slika

slika
Strasno, neka, neka.

Okrenimo se mi sebi, koliko je meni poznato Jasmin ima zelju da ostane, nesto menadjer pametuje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kare2404
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:51 pm

Jasmin Bogdanovic se nesmije nikako ostaviti na cijedilu pa momak netrazi nista samo da mu se plati operacija a puno je dao zasluzio je toliko.
I krv svoju za plavu boju!!!

Brkoo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:53 pm

Meni nije jasno gdje Jasmin misli igrati nakon ovakve povrede i kad je totalno van forme. Ko ce to dovesti igraca koji je u ovakvom stanju. Eno Ognjena isti menadzer odvede u Madjarsku i tamo je samo jednom nastupio, grije klupu i na tribinama je.Svaki igrac se moze zamijeniti,ako stvarno ode, dovest ce se pojacanje i na poziciji stopera..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:53 pm

Sta se desava sa juniorima, mlatnuse ih ovi danas..

exbabilon
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:54 pm

Imamo Kosorica koji je hajmo reci neprikosnoven i trenutno prvi izbor na stoperskoj poziciji. Drugog stopera trazimo izmedju Hodzurde i Bogicevica, gdje obojica imaju neke kvalitete, ali i slabosti. U ovoj polusezoni Bogi izgleda dosta sigurnije. Tu je Osmankovic koji ceka svoju sansu, vrlo dobro radi i dobro se pokazao na pripremama. Jasmin se vraca na ljeto, a ocito imamo u planu na ljeto dovodjenje jednog stopera koji ce odmah moci u prvih 11. Dolazimo do brojke od 6 stopera, eh sto je puno, puno je...
Ako Jasmin trazi neke velike uslove, a mi vec planiramo dovesti dobrog stopera kojeg cemo masno platiti, ali ce odmah uci u prvih 11 onda se Jasminu treba zahvaliti i zavrsiti saradnju s njim. Ako ne planiramo dovodjenje onda Jasminu dati koliko trazi i cekati ga da dodje na nivou na kojem je bio, jer kao takav upada u prvih 11 sa Acom. Opet ostaje po meni jedan viska, ako uopce racunamo da mali Osmankovic ikako dobije minute iduce sezone.

Tryg
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:56 pm

Pa de se prvo usaglasite ko govori istinu, nemojte svi pisati 10. informacija, jedan kaze zeli Jasmin da ide, drugi kaze, menadjer ga tjera da ide, treci kaze, i on i menadjer zeli da ide, cetvrti kaze, on ne zeli da ide ali njegov menadjer zeli da on ide, a peti dodje i kaze, on samo zeli da mu se plati operacija i ostat ce.

Insajderi u akciji opet :palacgore:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

diego1921
Kontakt:

ned apr 10, 2016 8:58 pm

Moze li FKZ 1921 ili neko drugi da napise o cemu se tacno radi,bez rekla kazala ? :shisha:

Kare2404
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:05 pm

Momak trazi da mu se plati operacija i to je to njemu je naj veca cast i ponos sto igra za Zelju treba se toliko ispostovati a ne povreda pa ko ga jebe.
I krv svoju za plavu boju!!!

dell21
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:07 pm

Kare2404 je napisao/la:Momak trazi da mu se plati operacija i to je to njemu je naj veca cast i ponos sto igra za Zelju treba se toliko ispostovati a ne povreda pa ko ga jebe.
Ako smo placali drugim sto ne bi I njemu.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:08 pm

larsone, hoces li stream staviti za pregled kola?
100/94/37/34 - i to je to!

Grbavica
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:12 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne mogu da docekam ovu kup utakmicu kao da je za tri mjeseca ne dana. :cigara:
Niko mi ne odgovara, na kraju krajeva, u koliko je utakmica ? u 6 ili u pola 8
Srijeda 18:00
Ko nas je kleo, nije dangubio.

delinjo
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:24 pm

Tryg je napisao/la:Pa de se prvo usaglasite ko govori istinu, nemojte svi pisati 10. informacija, jedan kaze zeli Jasmin da ide, drugi kaze, menadjer ga tjera da ide, treci kaze, i on i menadjer zeli da ide, cetvrti kaze, on ne zeli da ide ali njegov menadjer zeli da on ide, a peti dodje i kaze, on samo zeli da mu se plati operacija i ostat ce.

Insajderi u akciji opet :palacgore:
brate a to sve pisu ljudi koji imaju po 10 postova koji inace ne pisu ovdje ili su tek registrovani...imam osjecaj daj e Dino dao po cvaju da se izmisljaju svakakve gluposti majke mi moje ...jos od jutros su poceli sa glupostima ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rodrigo87
Kontakt:

ned apr 10, 2016 9:26 pm

Hvala Grbavica :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava