Ne znam je l' neko objavljivao ali bio je i na hehe danas clanak koji se vezao malo na Amara i njegove "filozofije".Minjore je napisao/la: ↑pet jul 21, 2017 10:39 pmBijedo ljudska i sljamovi od novinara evo ucite od kolega kako se pravi izvjestaj o fudbalu..
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=983933
A meni se čini da su uporedo s gradnjom stadiona najavljivane titule, duple krune, najhrabriji čak i grupne faze euro takmičenja...pojedinci su se već samoproglasili prvacima i čestitali titulu u svlačionici u Krupi prigodnim natpisima iznad dresova. Eeee kad se desio fijasko na svim poljima, onda se trpa u usta ovih stotinjak forumaša da olajavaju gradnju stadiona. Meni je to spinovanje tako smiješno zaista. Gradite ljudi, želimo da gradite, čak i sami učestvujemo u gradnji u skladu s mogućnostima, samo nas nemojte zajebavati putem društvenih mreža tako vam Boga. Ne najavljujte ništa osim onog što vam dobro ide, a to fudbalska igra sigurno i dokazano nije. Vraćate dugove, plaćaju se porezi i doprinosi, ne stvara se novi dug (valjda ne stvara, ne znam koliko sam siguran u to) i na tome smo svi zahvalni...samo ne najavljujte ništa što se tiče zelenog terena jer pojma nemate o tome. I prestanite optuživati trenere za vlastito neznanje, suočite se s činjenicom da ne znate dovesti igrača, podvrgnuti ga testu psihofizičkih sposobnosti i sklopiti tim od nekolicine takvih s kojim će trener moći normalno raditi pa da mu svi onda možemo "presuditi" je li kriv, ili nije...njegovu "službenu dužnost" za rezultate koristeći ekipu koju ste vi sklepali po vlastitom nahođenju, ili nahođenju prethodno otjeranih trenera okačite mačku o rep.Almir je napisao/la: ↑pet jul 21, 2017 10:09 pmNemam volje iscitati sve postove poslije utakmice ali treba razumjeti raju sto negoduje, ipak treba vremena da se navikne na ispadanje u drugom pretkolu poslije silnih uspjeha u evropi tokom zadnje decenije dok se sav novac usmjeravao na prvi tim a ovi nasli i da grade nesto, kao da ce nam stadion i pomocni objekti pomoci da napravimo neki iskorak..
Sta god da je
Jesi li ovo sam smislio ili prekopirao odnekleJaozinho22 je napisao/la: ↑pet jul 21, 2017 11:30 pmSamo ciljana pojačanja dovodimo koja imaju Željin DNK.![]()
Ne kažem da namjerno spinuješ, ali svaljivanje krivice na stručni štab je upravo spinovanje i pranje svih drugih od odgovornosti za rezultatski neuspjeh u odnosu na najavljivano. Otjerali bi oni i sad 20 igrača, ali nema više para za 20 raskida burazeru. Također bi doveli 20 boomova, ali nema više para za 20 davanja na ruke. Gotivim Upravu pravo, da se razumijemo, za sve nefudbalsko s čim su se uhvatili u koštac, ali ću dati sve od sebe da dobro razmisle prije nego što nogiraju "skupog" trenera koji im je "spasio glavu"...vanredna skupština je bila spremna i dolazak Slavke je istu odgodio do daljnjeg. Za rezultate koje je postigao neću ni da govorim, sigurno je sve ciljeve debelo premašio.Blueworld21 je napisao/la: ↑sub jul 22, 2017 12:03 amMeni se cini da glavni problem ovog ljeta jeste nestašica boomova i nadrkavanje te odlazak 20 igrača i dolazak novih 20 igrača. Po meni prvi prelazni rok koji je odradjen kako valja, nadam se da ce upasti još dva tri igrača na deficitarnim pozicijama. Obzirom da svi želimo da naši mladi počnu igrati to sigurno neće nikad moći ako opet dovedemo još deset za klupe. Ovako imat ćemo 11 sigurnih za prvi tim tri ok igrača za rotacije i ostalo djecu koju moramo početi uvoditi u igru i oslanjati se na nju. Meni je jedino upitan stručni štab. Ali eto hajde počinje nova sezona nema vise zaostatka nikakvog svi počinjemo od nule pa da vidimo koliko ce stručni štab znati svoj posao. Trenutno mi jesmo ostali bez dva bitna igrača ali kada pogledam konkurenciju najmanje smo mijenjali i ovo sto smo doveli je na nekim pozicijama veliki skok. Tako da mi nisu jasni ovi komentari preko noći da nam je roster nikad lošiji i da je odjednom uprava losa, i to bas od pojedinih forumasa koji su svaki potez uprave pa čak i onda kada su evidentno bili pogrešni opravdavali. Ja sam uvijek imao samo jedan interes a to je da Željo pobjedi!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk