sub apr 09, 2016 12:29 pm
Po meni je ovaj Pozder sasvim ok. igrac i realno predstavlja pojacanje a ne prinovu, gledajuci njegov CV. i vise nego dovoljan da mozes reci kako ce biti pojacanje, jer druga Holandska i Njemacka liga su kilometrima ispred nase lige i par nivoza iznad, za Den Bosch od ukupno 33.utakmice odigrao je 31. utakmicu i postigao 8.golova, te tri asistencije (ova sezona 2015./16.), za Trier u sezoni prije odigrao je 12.utakmica bez ijednog postignutog gola, dok je za Achen prije dvije godine, od 32.utakmice odigrao 24. i pri tome postigao pet golova.
Dakle da se zakljuciti da u Zelju dolazi sa najboljim skorom igranja u zadnjih par godina prvenstveno po standardnosti u prvom timu a zatim i postignutim golovima, najbitnije od svega jeste - "Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil napadača kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići igru FK Željezničar na veći nivo."
Vjerovatno ce mali Mujagic na posudbu bas kao i Turkovic, za kojeg me nebi cudilo i da mu se klub zahvali na saradnji, dok bi sa druge strane to bilo malo i bezobrazno jer dugo je povrijedjen i nije se ni oporavio ni dokazao, tako da mi je vise realnija njegova posudba nego odlazak iz kluba.
Danas ocekujem tesku utakmicu, u fazonu izbij nabij od strane domacina, uz to jos vjerovatno i katastrofalan teren, ali ruku na srce svaka druga - treca utakmica na ovakvim terenima u BIH je takva, pobjeda 0:3.
1921'
KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!