Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

azbaha
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 12, 2017 12:52 pm

JUZNJAK je napisao/la:
sri jul 12, 2017 12:48 pm
Pa ovi standardni sto idu na jug a ostali su bez karte lijepo sutra prije tekme pridzu tim zalizanim I krezavim sto preprodaju jug I ponude 4km za kartu a ako odbiju mangupi onda fino zna se sta treba da urade... Zamole kulturno I preuzmu kartu za 0km...
Jednom se ovo mora rijesiti oko tapkarosa...
A cekaj sto su standardni ostali bez karte? Jucer je bilo juga kada sam ja isao u pola 6, o cemu se sad ovdje prica? Uzmi da postoji 20 preprodavaca koji su u prosjeku uzeli po 5 karti za jug to je 100 karti, u cemu je sada problem? Realno ste se mogli javiti bilo kome na ovom forumu i pljuni me ako vam ne bi oni uzeli kartu. Prestanite da jedete neke strvari vise, kupi istok/sjever i navijaj kao i na jugu.

reks1
Kontakt:

sri jul 12, 2017 12:53 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jul 12, 2017 11:56 am
jug 8 (za članove 7), sjever 13 (za članove 12), istok 17 (za članove 15)

mjera :D
Apsolutno !Samo razlika u cijeni karata moze podici vrijednost i clanske i vrijednost prisustva ovakvim tekmama,Da postoji bilo kakava minimalna razlika pitao bi ja bi li se provjeravalo posjedovanje clanske.
i ono sto je meni jucer najvise zasmetalo je da momci s ponosom nude clansku kao dokaz i svoje oprijedeljenosti ili ako hocete kao statusni simbol i onda shvatis da se na tom mjestu tvoja clanska ne tice nikoga ni promil

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 12, 2017 12:54 pm

Krenete sutra lijepo na utakmicu i kada vidite tapkarosa,lijepo pridjete prvom policajcu i sa njim do tapkarosa. Oni mu izuzmu karte i ostave ih u prodajnu kucicu gdje ce se prodati po redovnoj cijeni. Tapkaros ga ispusio, klub dva puta zaradio na kartama a vi kupili kartu po redovnoj cijeni.
Alea iacta est!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 12, 2017 12:55 pm

cipiripi je napisao/la:
Krenete sutra lijepo na utakmicu i kada vidite tapkarosa,lijepo pridjete prvom policajcu i sa njim do tapkarosa. Oni mu izuzmu karte i ostave ih u prodajnu kucicu gdje ce se prodati po redovnoj cijeni. Tapkaros ga ispusio, klub dva puta zaradio na kartama a vi kupili kartu po redovnoj cijeni.
Dje ti zivis :D Mozes samo cvoku od drota dobiti zato sto mu remetis rutinu :D Moj prijedlog je da jednostavno otmete tapkarosu kartu :D

Hebiga, Grbavica nije Kosevo pa da znas da ces doci do karte.. Sad se mora malo ozbiljnije planirati i ici na vrijeme po kartu.. Zbog reprezentacije su ljudi nocili pred prodajnim mjestima.. Dace bog da i mi docekamo takve situacije..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri jul 12, 2017 12:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mirzoni1921
Kontakt:

sri jul 12, 2017 12:57 pm

član sportskog kolektiva za kojeg živiš treba da bude čast i ponos, bez onoga šta ja imam od toga. znam pojedince koji svake godine uplačuju po 15-20 eura barceloni, a kad ga upitaš što nisi član kluba za kojeg navijaš, odgovor mu je šta ja imam od njega, al zato naprđuje za svaku sitnicu

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Dje ti zivis :D Mozes samo cvoku od drota dobiti zato sto mu remetis rutinu :D Moj prijedlog je da jednostavno otmete tapkarosu kartu :D
Pa sta onda znaci ona floskula od Kluba da ako vidite tapkarosa istog prijavite.
Zao mi je standardne raje koja je ostala bez juga,ali ako neko ima zelju da ide na utakmicu a nije finansijski u mogucnosti da kupi kartu za drugu tribinu, neka se slobodno javi i ja cu finansirati kupovinu karte ako ih jos ima a nadam se da ima
Alea iacta est!

rodrigo87
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:05 pm

Ja sam rekao, momci koji su isli u CG su morali prvi dobiti karte, ali nazalost dosta ih je ostalo bez karte.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:07 pm

cipiripi je napisao/la:
sri jul 12, 2017 1:03 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
Pa sta onda znaci ona floskula od Kluba da ako vidite tapkarosa istog prijavite.
Zao mi je standardne raje koja je ostala bez juga,ali ako neko ima zelju da ide na utakmicu a nije finansijski u mogucnosti da kupi kartu za drugu tribinu, neka se slobodno javi i ja cu finansirati kupovinu karte ako ih jos ima a nadam se da ima
Pa prijavljivalo se sto puta pa nista i ne samo tapkarosi vec i oni koji prodaju klupske suvenire na divlje i to haman pred oficijelnim fan shopom.. Jesu li drotovi mrdnuli guzovima? Nisu.. Zasto? Nemam pojma, vjerovatno imaju nekog tala.. Nije to u redu, slazem se ali mi je cudno da nas takve stvari iznenadjuju u ovoj drzavi..

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:09 pm

Ovo je dobro sto je hurmasica postavljao za godisnje zvezde i hajduka.. Ne bi bila losa ideja uvesti da godisnje vaze i za pretkola evrope uz malo vecu cijenu i godisnje prodavati samo clanovima..

chile
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:15 pm

Mozemo mi palamuditi o kartama do sutra ali sad je gotovo.
Po meni jedina greska je sto se islo u susret manijacima s cijenom karte pa je drasticno niza od ostatka i na kraju ce manijaci izvisiti jer ce drugi pokupovati. Ne smije biti tolika razlika u cijeni, ako vec hoces izaci u susret onda se mora organizovanije dati popust momcima koji su tu uvijek uz clansku i neku navijacku evidenciju. Mislim moze se to odraditi iako zvuci komplikovano. Clanska i ne mora sama po sebi biti popust u cijeni ali prvenstvo kupovine, odvojeni stand samo za clanove isto i ulaz. Ima sitnica koje i nisu trosak a dajes na znacaju clanskoj kartici. Mnogo raje bi uzelo clanske da uzbjegne guzve i maltretiranja u redu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Bruda.TM
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:16 pm

vrbanjusa je napisao/la:1000 stručnjaka iz svih oblasti na ovim forumima, strašno.

Organizacija evropskih utakmica nešeg kluba nije savršena, daleko od toga ali naši "navijači" se ponašaju kao da smo Bayern i imamo po 20 ovakvih utakmica godišnje i možemo sve savršeno organizovati. Sasvim je normalno da imamo "dječije bolesti" u ovoj fazi organizacije, tek je druga evropska euakmica na Grbavici i normalno je da se griješi.
Imam osječaj da ovi što kmeče i kritikuju uopšte ne idu na utakmice nego im samo merak srati...

Bravo majstore. Daleko smo mi od Bayerna slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Bruda.TM, dana/u sri jul 12, 2017 1:35 pm, ukupno mijenjano 7 puta.
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:24 pm

ako mozemo i trebamo hvaliti dobre stvari onda trebamo na jednak nacin tretirati i ono sto ne valja.
detekcija problema je polovina puta do njegovog rjesenja.

trebamo biti iskreni i posteni pa reci da u organizaciji utakmice u segmentu prodaje karate neke stvari ne stimaju.
iz svega se namece sasvim legitimno pitanje. kako je moguce da na stadionu koji prima cc 10k nasih navijaca, bez karata za juznu tribinu ostanu mnogi clanovi kluba uprkos cinjenici da je ukupan broj clanova upola manji nego broj dostupnih karata, i sve to u prvom danu prodaje namjenje za clanove!?

i ranije sam pisao o tome, pa cu opet ponoviti. clanstvo u klubu MORA nositi odredjene benificije. clanstvo ne moze i ne smije imati formalnu ulogu.
reci da prvenstvo kupovanja imaju clanovi a to ne postivati do mjere do koje je to tehnicki moguce, nije nista drugo nego pisanje po clanskoj karti koju izdajes. to ne valja da Bog kaze!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

kvalitet
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:26 pm

AsharaK je napisao/la:
sri jul 12, 2017 12:31 pm
kvalitet je napisao/la:
sri jul 12, 2017 12:22 pm
AsharaK je napisao/la:
sri jul 12, 2017 11:56 am
jug 8 (za članove 7), sjever 13 (za članove 12), istok 17 (za članove 15)

mjera :D
Jug 7, za članove 5
Sjever 12, za članove 10
Istok 15, za članove 13
Jarane Evropa je, nije ovo prva kantonalna
Za AIK ova cijena i nekako može proći. Ali, objektivno gledajući, ne može i ne smije cijena ulaznice protiv Zete iz sela Golubovci biti skuplja od cijene ulaznice za derbi. Eventualno ista cijena. Da ne govorim da je riječ o POČETKU KVALIFIKACIJA za DRUGORAZREDNO evropsko takmičenje. Već sam o tome pisao, mnogi me napadoše, a evo sad posljedica, vidimo danas.

Dalje, uvijek članovi trebaju dan ranije imati pravo kupovine ulaznica. I to samo jedna ulaznica na jednu člansku. Kontroliraš tako što pri kupovini ulaznice svako ponese člansku, oni što prodaju karte u neki programčić upišu broj članske. Ako pokušaš 2 puta kupiti sa istom članskom, pri ukucavanju broja izbaci da je karta na tu člansku već kupljena i to je to. Tako tapkaroši neće moći raditi ovo što sad rade. A i inače, samo na dan utakmice treba dozvoliti da jedna osoba kupuje više ulaznica i to maksimalno 3. Sva ova priča će završiti do utakmice i kasnije će se zaboraviti na nju, ali bi Klub stvarno trebao obratiti pažnju na ove stvari...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

JUZNJAK
Kontakt:

Standardni ostali bez karte?

Zasto?

Jesu li imali mogucnost kupiti jug juce?
Zasto to nisu uradili?
Kad je nestslo juga?
Ko je ovdje ba lud... Ko god je od nazovimo te standardnim izvisio moj komentar je zaboli me...sad ili placi ili kupi od tapkarosa ili otmi...nadam se pojedinci su naucili pa da mi je brat rodzeni...
Jos nesto... Zapamtite klubu je bitno prodati I zaraditi... Cista racunica...
Zadnja izmjena: JUZNJAK, dana/u sri jul 12, 2017 1:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

Grbavica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
sri jul 12, 2017 11:02 am
Grbavica je napisao/la:.
Jes dobro kad imaš godišnju :kafa:

meni klub plaća ;) odbijamo od dnevnica.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:29 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri jul 12, 2017 1:24 pm
ako mozemo i trebamo hvaliti dobre stvari onda trebamo na jednak nacin tretirati i ono sto ne valja.
detekcija problema je polovina puta do njegovog rjesenja.

trebamo biti iskreni i posteni pa reci da u organizaciji utakmice u segmentu prodaje karate neke stvari ne stimaju.
iz svega se namece sasvim legitimno pitanje. kako je moguce da na stadionu koji prima cc 10k nasih navijaca, bez karata za juznu tribinu ostanu mnogi clanovi kluba uprkos cinjenici da je ukupan broj clanova upola manji nego broj dostupnih karata, i sve to u prvom danu prodaje namjenje za clanove!?

i ranije sam pisao o tome, pa cu opet ponoviti. clanstvo u klubu MORA nositi odredjene benificije. clanstvo ne moze i ne smije imati formalnu ulogu.
reci da prvenstvo kupovanja imaju clanovi a to ne postivati do mjere do koje je to tehnicki moguce, nije nista drugo nego pisanje po clanskoj karti koju izdajes. to ne valja da Bog kaze!
Clanova ima preko 5000, jug prima nesto preko 3000.. Dodas tu i te neke malverzacije, nisku cijenu karata za jug i sasvim je logicno da ce puci za dan..

PS Karata za ostale tribine ima jos.. Ako ih sutra ne bude nemojte kukati kako ste ostali bez karte..

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:32 pm

Koje su tribine rasprodate?
Cuva Bog Zelju svog!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:32 pm

Samo jug..

fcz
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:33 pm

skretnicar je napisao/la:
sri jul 12, 2017 1:07 pm
60 % momaka koji idu po svim selima da bi pratili Zelju danas je ostalo bez karte, simpatizeri hvala , sjedite na jug i grickajte košpice
Vise se treba zahvaliti raspalim narkomanima koji ce sutra tusiti te iste karte oko stadiona.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jul 12, 2017 1:34 pm

Trebali bi manijaci napraviti clanske i samo oni koji imaju clanske mogu kupovati Jug i kraj
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava