Bas bi bilo ruzno da sve posjeku meni je ono drvece iza juga super bolje suma nego kuce bez fasada beton oronuliplavi kanarinac je napisao/la:Vidjeh sad samo ono zbunje sijeku iza Juga a ne sijeku drvece ono, hoce to nekad kasnije ili?
U koliko je trening danas, zna li iko?
CARSONIO je napisao/la:Bas bi bilo ruzno da sve posjeku meni je ono drvece iza juga super bolje suma nego kuce bez fasada beton oronuliplavi kanarinac je napisao/la:Vidjeh sad samo ono zbunje sijeku iza Juga a ne sijeku drvece ono, hoce to nekad kasnije ili?
U koliko je trening danas, zna li iko?
Misliš na vukove iz zvornika ?Izlija je napisao/la:Ima i za i protiv sječe stabala ali vjerujem da će uprava sve razmotriti i uraditi bolju stvar za klub. Nešto načuh da bi nam u subotu mogao biti protivnik na tribini druga grupa pa bih poželio sretan put braći koja ide.
O čemu se onda radi ako može da kažeš ?Izlija je napisao/la:Jok
Ma mene nervira sto samo nama smeta suma pa nista na svijetu nema ljepse od sume i to je nase bogatstvo ali nazalost tako nasi ljudi ne razmisljaju ali ja vjerujem da ce uraditi najbolje rjesenje.Izlija je napisao/la:Ima i za i protiv sječe stabala ali vjerujem da će uprava sve razmotriti i uraditi bolju stvar za klub. Nešto načuh da bi nam u subotu mogao biti protivnik na tribini druga grupa pa bih poželio sretan put braći koja ide.
Da nisu grobaridamirfile je napisao/la:Misliš na vukove iz zvornika ?Izlija je napisao/la:Ima i za i protiv sječe stabala ali vjerujem da će uprava sve razmotriti i uraditi bolju stvar za klub. Nešto načuh da bi nam u subotu mogao biti protivnik na tribini druga grupa pa bih poželio sretan put braći koja ide.
Nemoj biti siguran u to.ChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zvorniku je delija dosta više nego grobara.
Tako je Kempes.Samo fer i sportski.kempes je napisao/la:Nemoj biti siguran u to.ChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zvorniku je delija dosta više nego grobara.![]()
Nzm zaista na što je mislio forumaš koji je pomenuo navijače... znam da će vaših biti u Zvornik lijep broj. Nadam se da će sve proći sportski, mislim da nikome tog dana nije u interesu ispitivati spremnost policije. Sportski. Koliko znam organizovanog navijanja za Drinu neće biti. A i generalno, Sarajevo i Slavija su "omraženi klubovi".
A gdje Sarajevo nije omražen klub uvijek bilo. Vještački klub, a to raja, barem većina, ne voli.kempes je napisao/la:Nemoj biti siguran u to.ChWilla je napisao/la:ja koliko znam u zvorniku je delija dosta više nego grobara.![]()
Nzm zaista na što je mislio forumaš koji je pomenuo navijače... znam da će vaših biti u Zvornik lijep broj. Nadam se da će sve proći sportski, mislim da nikome tog dana nije u interesu ispitivati spremnost policije. Sportski. Koliko znam organizovanog navijanja za Drinu neće biti. A i generalno, Sarajevo i Slavija su "omraženi klubovi".