Smijes li napisati otprilike kolika je cifra u pitanju?
Usput sa Jagodinom ostvario vjerovatno najveci uspjeh tog kluba u historiji, osvojili kup srbije.LeBlue je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 7:07 pmNemoze se reci da je Projic isto kao S. Stevanovic. S. Stevanovic je dosao iz N. Pazara a Projic iz ekipe koja je bila 4. u Srbiji prosle sezone gdje je bio standardan. Minus su mu godine i sto je stranac. I ja bih licno vise volio Subica normalno al eto, Petrovic je sigurno upoznat sa njegovim kvalitetom. Viditi cemo.
Smijem, ali ne znam-
200k eura, wislaBrkoo je napisao/la:Smijes li napisati otprilike kolika je cifra u pitanju?
To je bit svega. Mi smo "RADNIČKI KLUB" i to nam je navijačka baza. Imam dvojicu sinova i 45 KM mi je dobra cifra iako imam solidna primanja, za naše uvjete. Ovi što kažu odrecite se nečega, da bi platili nešto mora da su još na maminoj sisi i pričaju gluposti. Zna se kolika je plata radnika u BiH. A odvojilo je se za Želju u ovih par godina fina cifraModel1964 je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 4:00 pmZbog Źelje niti jedno djete ne smije zaplakati!storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 30, 2017 3:56 pmMa fulate poentu, nije problem sto je jedna karta - jedna osoba omjer, vec sto neki roditelji to nisu shvatili, jer nije nigdje jasno navedeno za djecu. Nije uopste poenta da neko dzaba hoce da uvodi djecu. I mislim da je to jasno. Plus je zalba na bahatost ljudi koji rade osiguranje.
Postoje nacini da se stvari urede.
Prica o markama o feninzima je bas odvratna.
U slucaju djece klub je vise izgubio nego zaradio.