ChWilla je napisao/la:iggy, tebi se može fudbalski sviđati kostić a ne sviđati slavko. super. i ja mislim da će neko nekad morati "modernizovati" naš sistem kao što je probao kostić. međutim ako ne vidiš da je njima dvojici urađeno u suštini isto, onda si ti slijep kod očiju.
Ja boga mi ne mogu da ih shvatim. Ne vide ocite stvari. Kaze ja branim Slavku a ja Slavku kritikovao do momenta kada je zavrsila utakmica na Kosevu. Nisam bio impresioniran ni kada su ga doveli jer je tada Amar bio moja zelja. Amar je uvijek moja zelja ali ne i sad jer bi bilo neposteno otjerati Slavku radi ubleha koje su i Edisu i Kosticu radile iza ledja. Nisam bio impresiniran ni Slavkinom pricom, pricom o nekim silnim arhivama igraca, pricom da cemo lomiti protivnike spremom, njegovim intervjuima u kojima sam napamet znao sta ce reci. Ja bih i Jagodica branio u ovakvoj situaciji a i Amaru bi ovi hadalji kicmu slomili u trenutnoj situaciji i sa ovlastima koje bi mu u ovom momentu bile na raspolaganju.
Uprava mora stati iza Slavke i dati mu sve ovlasti koje mu trebaju da zavede red i rijesi se ljudskih bizuterija. Ne uslovljavati ga nikalvim titulama. Jednostavno staviti prioritet na ozdravljivanje ekipe. Po meni nema druge. Eventualnom smjenom kukolje ostaje i smijenice i onog posle Slavke.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..