Cuo Tiago da je Bekric otisao, pa veli zasto da ne probam

Ja sam ubijeđen da bi i tada našao neštoJaozinho22 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:29 am............ I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:18 amA ako budemo najspremnija ekipa Joazinho, hocemo li te razocarati?![]()
![]()
Dobro nemojmo sad pretjerivati i napadati covjeka. Svak ima svoje viđenje i nikad nikome nece biti sve potaman. Uostalom ja sam misljenja da je dobro da vidimo uvijek neke stvari koje mogu napredovati. Jedino možemo uspjeti normalnom diskusijom i zajednistvom.11plavih'92 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:03 amJa sam ubijeđen da bi i tada našao neštoJaozinho22 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:29 am............ I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:18 amA ako budemo najspremnija ekipa Joazinho, hocemo li te razocarati?![]()
![]()
Forum je i svak ima pravo da napise šta god misli. I to bi mišljenje trebalo da ima neke argumente a pod svaku cijenu treba izbjeći pretpostavke i nagađanja.SirAlexFerguson je napisao/la:Dobro nemojmo sad pretjerivati i napadati covjeka. Svak ima svoje viđenje i nikad nikome nece biti sve potaman. Uostalom ja sam misljenja da je dobro da vidimo uvijek neke stvari koje mogu napredovati. Jedino možemo uspjeti normalnom diskusijom i zajednistvom.11plavih'92 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:03 amJa sam ubijeđen da bi i tada našao neštoJaozinho22 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:29 am............ I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu.![]()
Priština ili Tirana za prvo.D.B.Cooper je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:30 amDobro sad spustite malo loptu sto se tice Bekrica i price za Amara , sta mislite ko bi bio idealana protivnik u sutrasnjem zdrijebu za 1 pretkolo , a ko za 2 pretkolo ?
Normalna diskusija a ne podmetanja, navalentnost, tendencioznost a vrlo često i otvorene lažiSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:06 amDobro nemojmo sad pretjerivati i napadati covjeka. Svak ima svoje viđenje i nikad nikome nece biti sve potaman. Uostalom ja sam misljenja da je dobro da vidimo uvijek neke stvari koje mogu napredovati. Jedino možemo uspjeti normalnom diskusijom i zajednistvom.11plavih'92 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:03 amJa sam ubijeđen da bi i tada našao neštoJaozinho22 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 2:29 am
............ I za kraj storme,cvjetat ću kao pupoljak ako budemo najspremniji,igrali napadački,imali sistem i igru i na kraju osvojili titulu.![]()
Bravo 11plavih'92...11plavih'92 je napisao/la:Normalna diskusija a ne podmetanja, navalentnost, tendencioznost a vrlo često i otvorene lažiSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:06 amDobro nemojmo sad pretjerivati i napadati covjeka. Svak ima svoje viđenje i nikad nikome nece biti sve potaman. Uostalom ja sam misljenja da je dobro da vidimo uvijek neke stvari koje mogu napredovati. Jedino možemo uspjeti normalnom diskusijom i zajednistvom.
A normalna diskusijA najbolje ide uz jagnjetinu.Nedostatak iste u organizmu dovodi do povecanja nervoze i negativno utiče na rad moždanih ćelija.tm8782 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:38 amBravo 11plavih'92...11plavih'92 je napisao/la:Normalna diskusija a ne podmetanja, navalentnost, tendencioznost a vrlo često i otvorene lažiSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 11:06 am
Dobro nemojmo sad pretjerivati i napadati covjeka. Svak ima svoje viđenje i nikad nikome nece biti sve potaman. Uostalom ja sam misljenja da je dobro da vidimo uvijek neke stvari koje mogu napredovati. Jedino možemo uspjeti normalnom diskusijom i zajednistvom.
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Postimo hadzijagavran je napisao/la:A normalna diskusijA najbolje ide uz jagnjetinu.Nedostatak iste u organizmu dovodi do povecanja nervoze i negativno utiče na rad moždanih ćelija.