Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 1:31 am

SWRA_1921 je napisao/la:Meni Enis nije mrzak, ali ima igraca koji bi trebali dobijati priliku prije njega, kao npr danas, a ne dobijaju je. Npr. Halvadzic, Hasanovic, buraz Damir, Beganovic, i ostali. Ne bi Beganovic sigurno losije odigrao od Enisa, a mladji je, perspektivniji, bolje iskoristava prilike koje dobija.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Halvadzic ce dobijati sad redovno petnaestak minuta po utakmici jer pocinje se navikavati dobro trenira itd...ali nije da mozes reci jos uvijek imamo lijevo krilo za iducu sezonu. Po meni je pozicija koju moramo rijesiti ali tako stoji godinama...Edis dobro cita igru i ona rokada sa Mirkom i Memijom ispade odlicno Mirko ih je uspjevao zatvoriti cak na njihovoj polovini...inace nadolazi i on polako i pokazuje kvalitet. Imamo veliki broj onih koji ozivljavaju karijeru i nerjetko osciliraju kako Mirko tako Zaha ili Miroslav ali za jos koju utakmicu bice to mnogo bolje vec sada izgleda smisljenije i opasnije po protivnicki gol nego sto je bio slucaj prije dvije sedmice...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shminka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 1:32 am

Lendrić ubica, šta je ono onako ljudi :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 1:33 am

Okolele je napisao/la:Al Mujaga aka Fernando Tores sa onim prozorom.. :klanjase2:
Titula Toresa je rezervisana za samo jednog igraca a u slobodnoj dalmaciji je bio naslov SOLINSKI TORES :)
Zadnja izmjena: pile87, dana/u ned apr 03, 2016 1:33 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Jaozinho22

ned apr 03, 2016 1:33 am

Ajzea je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Zola 14 dana van terena, gnojna angina.

sa kljiksa
Te zaebancije se preboluju za par dana il dobijaš inekcije il pijes Ospen.
Nije tačno..
Preboluju se za sedmicu jer je to jača upala krajnika ne znam sta ti tu nije tačno al hajd da ne idem u offtopic.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:36 am

Virtu4L je napisao/la:jesi delinjo crnjak si :ganja:
hahhaha ja se samo otvorio ko na remiju...nego brate kakav je tebi Kramaric...to me zanima ??? tvoje misljenje :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:39 am

Liječe se minimalno sedam dana, a simptomi mogu ostati prisutni i do dvije sedmice, ako se u međuvremenu ne pojave komplikacije gnojne angine koje dodatno mogu pogoršati stanje. Eh i da, grlobolja je nesnošljiva.
Kao što ti sam reče, idemo u off ali samo zelim naglasiti da je potpuno ispravno to što će odsustvovati dvije sedmice. :)

Kramarić odličan, fantastičan udarac i centaršut. To je ono što me dojmilo, a tiče se njegovog performansa danas.
NIŠTA KONTRA SPLITA !

Virtu4L

ned apr 03, 2016 1:43 am

delinjo je napisao/la:hahhaha ja se samo otvorio ko na remiju...nego brate kakav je tebi Kramaric...to me zanima ??? tvoje misljenje :D
Meni su svi odlični, a Stevanović najbolji :mrgreen:

Kramarić je konkretno sve bolji i bolji, kao i cijela ekipa, možda je malo spor ili mi se samo čini jer desna strana nam je paklena pa lijeva zbog nje izgleda malo sporije. Danas mu je možda i najbolja utakmica.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

shminka
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:47 am

Stevanović danas istrčao maraton :shisha:

Okolele
Kontakt:

Braca Stevanovići ubise.. :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

shminka je napisao/la:Stevanović danas istrčao maraton :shisha:
Lendric pred kraj tekme ( prije nego je izasao ) ko lud trči ganja po centru

shminka
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:51 am

Nisu normalni ni jedan ni drugi, ko na drogama, a ovi iz Olimpica na infuziji zadnji 10 minuta ne mogu da se pomjere :lol:

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:51 am

Virtu4L je napisao/la:
delinjo je napisao/la:hahhaha ja se samo otvorio ko na remiju...nego brate kakav je tebi Kramaric...to me zanima ??? tvoje misljenje :D
Meni su svi odlični, a Stevanović najbolji :mrgreen:

Kramarić je konkretno sve bolji i bolji, kao i cijela ekipa, možda je malo spor ili mi se samo čini jer desna strana nam je paklena pa lijeva zbog nje izgleda malo sporije. Danas mu je možda i najbolja utakmica.
cini li se tebi da bi on mogao veznog odigrati bolje nego beka ...upravo zbog centarsuta...a i onaj sut iz prvog poluvremena...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Virtu4L

ned apr 03, 2016 1:54 am

delinjo je napisao/la:cini li se tebi da bi on mogao veznog odigrati bolje nego beka ...upravo zbog centarsuta...a i onaj sut iz prvog poluvremena...
Sumnjam da ćemo to saznati, u vezi imamo četiri fantastična igrača, a ni za njih nema mjesta.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

pile87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 1:57 am

Mirko je bek ali ako dobije nekoga kao sto je stevanovic na desnom krilu imacemo paklenu i lijevu stranu. A iskreno vjerujem da ce dobiti jednog takvog igraca ispred sebe na kraju sezone.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Virtu4L

ned apr 03, 2016 1:59 am

pile87 je napisao/la:A iskreno vjerujem da ce dobiti jednog takvog igraca ispred sebe na kraju sezone.
BUM :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:00 am

to se slazem ...nekako mi Memija uopste nije za te pozicije ...Tiago je odlican ali u situaciji kada se protivnik malo otvori ...a onaj Halvadzic djeluje zanimljivo volio bi bar jednu tekmu da ga vidim na ovako malo boljem terenu :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

pile87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:02 am

Za sada je samo sigurno da cemo u slijedecu sezonu uci igracki jaci nego sto smo sad. U ovom trenutku je najbitnija evropa da bi sve imalo vise smisla.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Grbavica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:05 am

Pobjediti svaku utakmicu do kraja i nema frke.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 2:10 am

Da čestitamo i našoj selekciji pjetlića pobjedu nad konama 7:2 , valjda će i prvi tim ih ovako nabušiti.
イビチャ・オシム

fk1921

ned apr 03, 2016 2:12 am

Nemojte da se zalite na memiju ni slucajno, brz momak, iskusan, zna se snaci 1 na 1 u odbrani i u napadu, treba ga gurati do kraja sezone da se proda i dovesti dobru zamjenu :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava