Graovac
Zec
Knezovic
Sandra Africa!?
Oplakah im..
Gotal Sandro
A sto ne bi dosao?
Sandra - Sandr-o Gotal ....ili recimo neki crnac iz druge švicarske lige, napadač
To je toVrag je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 1:47 pmMiroslav, Lendric, Boccacini, Kerla, Musa otisli
Markovic, Bekric, Ugljesa teret i visak
Bogicevic i Sinisa odraditi ugovor do kraja.
Blagojevića i Stanica pratiti i ako nastavi igrati kao proslu sezonu rijesiti se.
Evropu halalio
Ako mislimo nesto uraditi sljedece sezone ovih 7 igraca ne bi smjeli dočekat kraj u prvoj postavi.
Nama za nastavak treba desno krilo, lijevi bek, desni bek, stoperi, zadnji vezni, ofanzivni vezni i spic. Ovo nama treba ako mislimo sta uraditi sljedece sezone i to pojacanja, mlada pojačanja. I pokusati barem 70 % igrackog kadra zadrzati za svaku narednu sezonu.
Joj da i njemu vidim leđa skupa sa Bogijem, pa rodio bih se ponovo....
avlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 1:36 pmZamolio bih nekoga ko prati ove mlađe kategorije - konkretno juniore, da nam malo više kaže o Denisu Žeriću. Ne pratim utakmice omladinaca, a ko prati neka kaže svoj sud, procjenu i slično. Vidim da je Žerić samo godinu mlađi od Gojaka i Hadžiahmetovića, ali znamo da je Gojak bio baš dominantan u svojoj generaciji ne samo u Želji nego u cijeloj ligi. Da li je toliko više ili manje Denis Žerić dominantan u ovoj omladinskoj ligi BiH? Hvala.
Hajdarevic?exdomorocki je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 2:12 pmavlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 1:36 pmZamolio bih nekoga ko prati ove mlađe kategorije - konkretno juniore, da nam malo više kaže o Denisu Žeriću. Ne pratim utakmice omladinaca, a ko prati neka kaže svoj sud, procjenu i slično. Vidim da je Žerić samo godinu mlađi od Gojaka i Hadžiahmetovića, ali znamo da je Gojak bio baš dominantan u svojoj generaciji ne samo u Želji nego u cijeloj ligi. Da li je toliko više ili manje Denis Žerić dominantan u ovoj omladinskoj ligi BiH? Hvala.
Po meni ni blizu dominantan poput Gojaka ili Amira,uopste me ne dojmi bar za sad.Čak mi se više svidio stoper(Tarik cini mi se),i malac u vezi,žut,Hajradinović.Šaban junior,ko otac,samo trci i vreba,on je budućnost.Moje zapazanje kroz ogradu.
isto nam je zapazanje. Cak sta vise Zera ima onaj mrtvi potez viska ili ne donese pravu odluku u opasnim situacijama. Dzindo po meni jaci igrac od Osmankvica. Zuti je Hajdarevic i mali je prava zujalica sa Sabanadzovicem. Sve na prvu igraju bez puno frke, dok Zera voli ocariniti i previse..exdomorocki je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 2:12 pmavlami97 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 1:36 pmZamolio bih nekoga ko prati ove mlađe kategorije - konkretno juniore, da nam malo više kaže o Denisu Žeriću. Ne pratim utakmice omladinaca, a ko prati neka kaže svoj sud, procjenu i slično. Vidim da je Žerić samo godinu mlađi od Gojaka i Hadžiahmetovića, ali znamo da je Gojak bio baš dominantan u svojoj generaciji ne samo u Želji nego u cijeloj ligi. Da li je toliko više ili manje Denis Žerić dominantan u ovoj omladinskoj ligi BiH? Hvala.
Po meni ni blizu dominantan poput Gojaka ili Amira,uopste me ne dojmi bar za sad.Čak mi se više svidio stoper(Tarik cini mi se),i malac u vezi,žut,Hajradinović.Šaban junior,ko otac,samo trci i vreba,on je budućnost.Moje zapazanje kroz ogradu.
Ta znam,žutalj,baca na Stanića,bar nako izdaleka.shzna je napisao/la: Nije Hajradinovic, nemoj tako da mi grijesis ime igraca.
Ja sam forumski Husara.![]()