avlami97 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 7:36 pm
Plava Porodica je napisao/la:Charlie Sheen je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 6:47 pm
e sad u slucaju da subic ne potpise,otpo jasarevic koji god bek da se sad bek dovede mislim da ce u startu biti popljuvan.Ne trcati pred rudu i vjerovati samo zvanicnoj.
Pa i hoce. Donekle i opravdano pljuvanje. Ne igraca, nije se sam doveo. Nego one koji su ga doveli. Jer prema dosadasnjim informacijama Subic i Jasarevic su prvi i drugi pik. Ako opet dovedemo treceg ili cetvrtog pika to je kvalitet ko Bevab, Stojanovic, samo da popunimo rupe. Ja to tako gledam,mozda i grijesim. Neka zagrizu prijatelju, ako vec za Jasarevica traze dosta love, Subic je dosta realan. Par puta je spominjao u fazonu da nema nista protiv da zaigra za nas, a on ce svakako ili dobiti raskid ugovora, ili ce na posudbu. Sta god bilo, nasi nek se prvi javljaju.
Subic bi sigurno igrao za nas pod uslovom da ima istu platu kao u Slobodi. Pricalo se da u Slobodi ima 10 milja KM i to je to. Da bi igrao kod nas pod istim uslovima, onda je to da mui damo 6 milja + doprinosi to je cener. Ako hoce 10 milja, onda je to kod nas 17 milja KM mjesecno.
Neki to nece ili namjerno ne zele da shvate. Nekada smo radili kao Sloboda i utajivali porez, odnosno "krali" Zelju, a sada placamo racune.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Prijatelju, ja iskreno ne vjerujem da je imao 10 000 KM platu. Nema sanse. Pogotovo u Slobodi ako su oni preuzeli platu od Partizana. 6000-7000 maksimum.
Dalje, i da je 10 000 zar nije bolje platiti njemu te pare, sa porezom oko 17 000, ili dovesti dva polovnjaka sa platama od 3000-4000 sa porezima oko 6500-7000 te izadju? Ovako, dovedes jednog, koji je bar za nasu ligu kapitalac, i uz njega Besirevic kao druga opcija, polahko da dijete se razvija u pravog igraca, a i ima od koga nauciti?
I , na kraju, ono najbitnije , od odlaska Kvesica prosla su 4.transfer roka, ovo je 5.transfer rok, a kroz klub je prosao Mladenovic, Kramaric, Mailson, Husic, Bevab, Stojanovic. Nijedan od njih nije pruzio ni 10% onoga sto mi zelimo, sa svima su raskinuti ugovori na nasu stetu, svi su dobijali plate sa porezima bar 6.mjeseci(Husic i Bevab ne), a nismo dobili ni rezultat , a ni beka. Mislim da sam dovoljno jasan bio.
LP