ned maj 28, 2017 1:06 am
Nama je veza najkriticnija. Ne moze sam Blagojevic drzati vezni red. Prednji vezni nam se ne vidi tokom utakmice, Zeba ne moze duela dobiti (vjerovatno i premoren jer je stalno igra, on je za izmjene realno), a Bekric i zna povuci loptu i iako je strahovito spor (uvijek je bio sporiji, ali ovo je bas nevjerovatno), barem mu je tesko uzeti loptu. Ali nevjerovatno usporava igru. Markovc je bio okej dok nas je islo, ali cim su nam skontali boljke i pocel nas napadati, grohnuo je. Nit ce presijeci loptu niti preuzeti odgovornost da je iznese ili posalje nekim dobrim pasom. Bio dobro privremeno rjesenje u onom kriznom periodu, ali za neceg vise nije.
Optimalno za prednjeg veznog je Zeric i da su mu izmjene Zeba i Bekric (da mi je i to vidjeti, tu dvojicu da su na klupi, a da se ne narusava atmosfera u svlacionici). Stvarno me je kupio mali Zera onim prodorom protiv Sirokog, kad niko nista nije smio ili htio pokusati. Trener je kriv sto mu nije dozirao minutazu, ajde sad ti njega baci u vatru i da igra odmah u prvoj postavi. Zato idealno da ga mjenjaju zadnjih pola sata Bekric ili Zeba, jer ce sigurno biti oscilacija u igri.
Zadnja izmjena:
Omar500, dana/u ned maj 28, 2017 1:07 am, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?