GoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 12:57 amOmar500 je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 12:47 amImao bi Crnov do sada dva gola, na derbiju i protiv Zrinje, oba puta sam samcat na lijevoj strani, Lendric i Miro mu ne dodase. Meni se Crnov svidio pravo do sada, samo sto ne moze pola sata kako treba odigrati. **** majku jest nam ukleta ova pozicija lijevog krila, Krizman, kojem istina to nije pozicija, isto mogao pola sata igrati i onda na aparatima, a isto i ova dvojica. Da se covjek zapita jesu li profesionalni fudbaleri ili sta
Nemamo presinga i trke, kretanje igraca bez lopte skoro pa nepostojece. Onda ti je tu haman dzaba sva kondicija koju si napucao na pripremama. Sta je tome razlog, ne znam. Znam samo da dosta toga ne stima, bas imamo dosta prostora za napredak. Stoperi tromi i nesigurni, a jedan od razloga zasto su takvi je i zbog veze. Sto rece @Goodison, Blagojevic i krene naprijed, osvoji prostor i nema kome dodati. Krila cesto zakucana za aut liniju, prednji vezni predaleko, a na Lendrica ne mozes nabijati lopte da ih spusta. Imam osjecaj da Miro ima najvise osvojenih zracnih duela, a kada udje u sredinu i krene prema golu, tacno se osjeti nervoza kod protivnika. Strasan igrac.
Ekipa mora maksimalno pozrtvovano odigrati u subotu. Osvajanje titule nam moze skinuti taj pritisak trofeja, pa da malo pametnije mozemo uci u sljedecu sezonu sto se tice rekonstrukcije i nadogradnje ekipe koja je neophodna, bez imperativa koji nam ne dozvoljavaju guranje mladjih igraca.
Živa istina od - do, pita se čovjek pa da li je moguće da se dešava sve ovo.. Meni uvijek nekako u glavi da su ovi naši negdje rintali ko konji cijeli dan i onda izašli da igraju.. Nekad imam osjećaj kada ih pogledaš na terenu da se već 4 minuti kod njih osjeti nekakav umor, pa kako jbt...
Ta slika je vrhunska! Za muzej!Nekim od današnjih Manijaka se ni roditelji tada nisu rodiliGoodisonPark je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 12:06 amModel, ja baš danas gledam onu sliku naših navijača iz 60-ih i kontam koji si ti na slici![]()
Reko onaj sa bakljom nije garant![]()
Da ponovim...Jel se zna datum kad bi trebali izaci dresovi i/ili dobavljac za narednu sezonu? Vidim po europi sad masovno ide.
A i mi smo prosle godine u petom ili sestom mjesecu?
Odlično pitanje, ali poznavajući naš marketing u tom segmentu sumnjam da postoji neka ozbiljna strategija. Ovi dresovi jesu lijepi jer su specijalno dizajnirani ali jeftino izgledaju pod rukom, previše se sjaji, lako se gužva i kvalitet mi je neuporediv sa Jominim. Znamo kako je to išlo sa diadorom, prvo su igrači u majicama uglavnom S veleičine istrčali na prozivci, pa onda kasnila isporuka za navijače dobrih mjesec-dva. Al u poređenju s ostalima u ligi opet prednjačimo, specijalno dizajnirani dresovi, sve omladinske kategorije ih nose, dok kod pitara nema ni za omladince a još više su im kasnile isporuke za fan shop, kod Zrinjskog tek na polusezoni stigli macronovi dresovi a cijena žara dobrih 100KM dres, ne znam kako je kod Širokog oni već dugi niz godina furaju Jako i po meni su prejaki dresovi već godinama svim ekipama koji rade s tom firmom npr i Rijeka godinama već njihove dresove nosi, ostali u BiH manje više nisu vrijedni pomena po tom pitanju..BlwD je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:32 amDa ponovim...Jel se zna datum kad bi trebali izaci dresovi i/ili dobavljac za narednu sezonu? Vidim po europi sad masovno ide.
Vjerujem da mnoge zanima jer je bilo nekih prica, pa ako neko zna nesto vise![]()
Mislim da moramo prodavati više dresova i povečati broj članova ukoliko želimo nekog ozbiljnog partnera tipa puma, adidas, nike i sl. Vjerovatno nećemo dočekati ove godine s obzirom da klub sporo radi na tme (fanshop ne funkcioniše, učlanjenje preko weba je prilično komplikovano itd. itd.) Moja lična želja je Puma jer dresove izgledaju prejako a produkti im nisu preskupi.cikazubo je napisao/la:Odlično pitanje, ali poznavajući naš marketing u tom segmentu sumnjam da postoji neka ozbiljna strategija. Ovi dresovi jesu lijepi jer su specijalno dizajnirani ali jeftino izgledaju pod rukom, previše se sjaji, lako se gužva i kvalitet mi je neuporediv sa Jominim. Znamo kako je to išlo sa diadorom, prvo su igrači u majicama uglavnom S veleičine istrčali na prozivci, pa onda kasnila isporuka za navijače dobrih mjesec-dva. Al u poređenju s ostalima u ligi opet prednjačimo, specijalno dizajnirani dresovi, sve omladinske kategorije ih nose, dok kod pitara nema ni za omladince a još više su im kasnile isporuke za fan shop, kod Zrinjskog tek na polusezoni stigli macronovi dresovi a cijena žara dobrih 100KM dres, ne znam kako je kod Širokog oni već dugi niz godina furaju Jako i po meni su prejaki dresovi već godinama svim ekipama koji rade s tom firmom npr i Rijeka godinama već njihove dresove nosi, ostali u BiH manje više nisu vrijedni pomena po tom pitanju..BlwD je napisao/la: ↑pet maj 19, 2017 10:32 amDa ponovim...Jel se zna datum kad bi trebali izaci dresovi i/ili dobavljac za narednu sezonu? Vidim po europi sad masovno ide.
Vjerujem da mnoge zanima jer je bilo nekih prica, pa ako neko zna nesto vise![]()