Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 19, 2017 9:23 am

od 51 remija sto je postignuto na derbijima, 23 puta je zavrseno 0-0 i 23 puta je zavrseno 1-1, samo 5 puta je bilo 2-2.
100/94/37/34 - i to je to!

godrina
Kontakt:

pet maj 19, 2017 9:37 am

neka sad bude kao u njemackoj, 3:3 :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

AdoTM
Kontakt:

pet maj 19, 2017 9:41 am

ŽELJEZNIČAR ŠAMPION 2016/2017 :titula: :zeljeznicar1: :baklja:

phpBB [video]
Zadnja izmjena: AdoTM, dana/u pet maj 19, 2017 12:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tm Olovo-Ljubljana
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:01 am

GoodisonPark je napisao/la:
pet maj 19, 2017 12:57 am
Omar500 je napisao/la:
pet maj 19, 2017 12:47 am
Imao bi Crnov do sada dva gola, na derbiju i protiv Zrinje, oba puta sam samcat na lijevoj strani, Lendric i Miro mu ne dodase. Meni se Crnov svidio pravo do sada, samo sto ne moze pola sata kako treba odigrati. **** majku jest nam ukleta ova pozicija lijevog krila, Krizman, kojem istina to nije pozicija, isto mogao pola sata igrati i onda na aparatima, a isto i ova dvojica. Da se covjek zapita jesu li profesionalni fudbaleri ili sta :D
Nemamo presinga i trke, kretanje igraca bez lopte skoro pa nepostojece. Onda ti je tu haman dzaba sva kondicija koju si napucao na pripremama. Sta je tome razlog, ne znam. Znam samo da dosta toga ne stima, bas imamo dosta prostora za napredak. Stoperi tromi i nesigurni, a jedan od razloga zasto su takvi je i zbog veze. Sto rece @Goodison, Blagojevic i krene naprijed, osvoji prostor i nema kome dodati. Krila cesto zakucana za aut liniju, prednji vezni predaleko, a na Lendrica ne mozes nabijati lopte da ih spusta. Imam osjecaj da Miro ima najvise osvojenih zracnih duela, a kada udje u sredinu i krene prema golu, tacno se osjeti nervoza kod protivnika. Strasan igrac.

Ekipa mora maksimalno pozrtvovano odigrati u subotu. Osvajanje titule nam moze skinuti taj pritisak trofeja, pa da malo pametnije mozemo uci u sljedecu sezonu sto se tice rekonstrukcije i nadogradnje ekipe koja je neophodna, bez imperativa koji nam ne dozvoljavaju guranje mladjih igraca.

Živa istina od - do, pita se čovjek pa da li je moguće da se dešava sve ovo.. Meni uvijek nekako u glavi da su ovi naši negdje rintali ko konji cijeli dan i onda izašli da igraju.. Nekad imam osjećaj kada ih pogledaš na terenu da se već 4 minuti kod njih osjeti nekakav umor, pa kako jbt...

Tacno tako,samo Miro ima to kretanje bez lopte i otkrivanje odmah po dodavanju,kretnja ostalih igraca bez lopte nikakva,nadam se da ce se to popraviti,ali ne ide to preko noci.

BabOsim
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:12 am

FC Koln navodno zainteresovani za Bajića

slika

Model1964

pet maj 19, 2017 10:31 am

GoodisonPark je napisao/la:
pet maj 19, 2017 12:06 am
Model, ja baš danas gledam onu sliku naših navijača iz 60-ih i kontam koji si ti na slici :rofl1:

Reko onaj sa bakljom nije garant :placeodsmijeha:
Ta slika je vrhunska! Za muzej!Nekim od današnjih Manijaka se ni roditelji tada nisu rodili :lol: . Puno je historije u toj sliki :D , Ti momci su imali šta vidjeti na terenu: Švabo, Mišo, Ciko, Ilijas....
Nešto nisam siguran da ova mlada garda navijaca konta šta je dobila u amanet.
:baklja: :ne:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:31 am

Da mi je doživjeti da neki igrač u kratkom vremenskom periodu nakon Želje dođe u lige 5, hajmo Baja majstore znamo svi da možeš !

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:32 am

Jel se zna datum kad bi trebali izaci dresovi i/ili dobavljac za narednu sezonu? Vidim po europi sad masovno ide.

A i mi smo prosle godine u petom ili sestom mjesecu?
Da ponovim...
Vjerujem da mnoge zanima jer je bilo nekih prica, pa ako neko zna nesto vise :)

Model1964

pet maj 19, 2017 10:37 am

:rofl: ChWilla i tm8782
Samo za vas hit * Kolo igra Milojica... obojica* :rofl:
:baklja: :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:41 am

BlwD je napisao/la:
Jel se zna datum kad bi trebali izaci dresovi i/ili dobavljac za narednu sezonu? Vidim po europi sad masovno ide.

Da ponovim...
Odlično pitanje, ali poznavajući naš marketing u tom segmentu sumnjam da postoji neka ozbiljna strategija. Ovi dresovi jesu lijepi jer su specijalno dizajnirani ali jeftino izgledaju pod rukom, previše se sjaji, lako se gužva i kvalitet mi je neuporediv sa Jominim. Znamo kako je to išlo sa diadorom, prvo su igrači u majicama uglavnom S veleičine istrčali na prozivci, pa onda kasnila isporuka za navijače dobrih mjesec-dva. Al u poređenju s ostalima u ligi opet prednjačimo, specijalno dizajnirani dresovi, sve omladinske kategorije ih nose, dok kod pitara nema ni za omladince a još više su im kasnile isporuke za fan shop, kod Zrinjskog tek na polusezoni stigli macronovi dresovi a cijena žara dobrih 100KM dres, ne znam kako je kod Širokog oni već dugi niz godina furaju Jako i po meni su prejaki dresovi već godinama svim ekipama koji rade s tom firmom npr i Rijeka godinama već njihove dresove nosi, ostali u BiH manje više nisu vrijedni pomena po tom pitanju..

ChWilla
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:43 am

biće sad na vrijeme. možda i prije toga :D
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:44 am

Evo ulaznice za Zapad se mogu kupiti samo u nekakvom odjelu za clanstvo uz licnu kartu. Svi na Istok sad.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

teatrale36
Kontakt:

pet maj 19, 2017 10:48 am

Da li znate jel se klub vise oglasavao u vezi broja karata koje smo dobili? Ja nesto nisam upratio osim onog prvog saopštenja, kao da su i oni digli ruke od nas navijača koji ce biti razbacani po ostalim tribinama Koševa?

The Desert Fox
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:05 am

Yebo Zapad, svi na Istok :baklja: :zeljeznicar1:
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 19, 2017 11:08 am

cikazubo je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

Da ponovim...
Odlično pitanje, ali poznavajući naš marketing u tom segmentu sumnjam da postoji neka ozbiljna strategija. Ovi dresovi jesu lijepi jer su specijalno dizajnirani ali jeftino izgledaju pod rukom, previše se sjaji, lako se gužva i kvalitet mi je neuporediv sa Jominim. Znamo kako je to išlo sa diadorom, prvo su igrači u majicama uglavnom S veleičine istrčali na prozivci, pa onda kasnila isporuka za navijače dobrih mjesec-dva. Al u poređenju s ostalima u ligi opet prednjačimo, specijalno dizajnirani dresovi, sve omladinske kategorije ih nose, dok kod pitara nema ni za omladince a još više su im kasnile isporuke za fan shop, kod Zrinjskog tek na polusezoni stigli macronovi dresovi a cijena žara dobrih 100KM dres, ne znam kako je kod Širokog oni već dugi niz godina furaju Jako i po meni su prejaki dresovi već godinama svim ekipama koji rade s tom firmom npr i Rijeka godinama već njihove dresove nosi, ostali u BiH manje više nisu vrijedni pomena po tom pitanju..
Mislim da moramo prodavati više dresova i povečati broj članova ukoliko želimo nekog ozbiljnog partnera tipa puma, adidas, nike i sl. Vjerovatno nećemo dočekati ove godine s obzirom da klub sporo radi na tme (fanshop ne funkcioniše, učlanjenje preko weba je prilično komplikovano itd. itd.) Moja lična želja je Puma jer dresove izgledaju prejako a produkti im nisu preskupi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:10 am

Sutra su bez Crnkića i Rustemovića koliko vidim
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:12 am

Nema Husejnovića i Mihojevića
Željezničar ante portas !

drtooth
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:14 am

A jel se mogu kupovati karte i za "njihov" dio juga, bez clanske... od svih tribina i sektora, najlogicnije bi mi bilo kupovati te?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Charlie Sheen
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:15 am

Drago mi je zbog crnkica i mihojevica.Hajde Zeljo

LARSSON
Kontakt:

pet maj 19, 2017 11:16 am

Gdje je komplikovano online, moglo bi se pojednostaviti, ali ni ovako nije loše.

https://fkzeljeznicar.ba/clanstvo/online-clanstvo/

Popuniš, pošalju ti račun da platiš paypalom i zdrao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava