uto maj 02, 2017 4:49 pm
bagra je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 4:31 pm
salle86 je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 4:28 pm
bagra je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 4:23 pm
Kazem samo da se pozicije mijenjaju iz godine u godinu. U ostalom ne igraju ljudi iz saveza vec igraci. Nije meni kriv savez sto Bogi i Kerla prave gluposti posljednje dvije utakmice. Sudija nam na Grbavica kod 0:1 svira smijesan penal da se vratimo u igru maltene i mi ga fulimo. Kriv savez sto ima srba, pitara, ma hajte molim vas
jesu li miro i lendrić krivi što im se sudio ofsaid u širokom, na otoci?
penal protiv širokog nije sviran kod 0-1 već 0-2
tad je sve bilo gotovo, morao si zabiti 4
penal je sviran kao kompenzacija za ne svirani nakon igranja rukom
nakotilo se "poštenih" željovaca na forumu odjednom koji bi možda voljeli da izgubimo koju kako bi imali materijala
Kakav ti je to zakljucak molim te? Zato sto sam misljenja da smo sami sebi krivi za sve, a da nam nije savez kriv, ja cekam poraz? Zanimljivo jako...

Kriv ti je savez sto Zakaric pusta igraca kod sesnesterca da ti ga zabiju? Ma hajte molim vas..
zaključak je takav da je sve više likova koji nalaze isključivo mahane u nama a ostali su kao nebitan faktor
pa se eto pokuša progurati da nam je poklonjen penal da se vratimo na 1-1 protiv širokog što je daleko od istine
meni lično dovoljno da vidim kako se pokušava krivica za sve loše prebaciti samo na jednu stranu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍