Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 01, 2017 11:54 pm

bagra je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:47 pm
Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:45 pm
Ne znam, mozda ja grijesim, samo mi je apsolutno nejasno da covjek krene sa namjerom da odgura covjeka pa tek onda da igra sa loptom.
Po meni je ovo vise od "remplanja" , ali kazem mozda i grijesim.
Ne zelim da trazim problem tu gdje ga nema, ali meni ova situacija pravo dismr.
Slazem se da ima elemenata za faul. Nije blizu lopte, gura igraca ramenom. Opet zavisi od sudije do sudije. Ovakav faul na Ronaldu i Messiju se svira 200%.
Pa ne govorim druze Boga mi sto je to nasa situacija. Objektivno govorim, jer i sam sam odigrao bruku utakmica, godinama trenirao i to na stoperskoj poziciji, nekada na desnom beku. Imao sam more ovakvih duela. Znalo se uvijek koliko "jako" smijes uci u duel kada ti suparni igrac gradi loptu.
Ovo je bilo cisto krvnicki, prvo igraca, pa tek onda loptu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

pon maj 01, 2017 11:55 pm

@fcz
Složio bih se da ne igramo utakmicu za titulu prvaka, jer ako se ispostavi da je ipak trenutno mindža, a ne nindža, mi smo donji i izgubili smo trofej.

delinjo
Kontakt:

pon maj 01, 2017 11:57 pm

ne da nije faul nego bi Bogi jos u engleskoj dobio zuti za simuliranje !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon maj 01, 2017 11:59 pm

:zid: :doktor:

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:01 am

@Igla, Mišljenja sam da ćemo se svi iznenaditi sastavom u subotu, nije Petrović toliko lud da ne vidi da ga guranje jednih te istih košta i živaca i autoriteta i bodova i svega pomalo..

Sad Slavko mora upotrijebiti to svoje veliko trenersko iskustvo, vjerovatno je imao nekad negdje sa nekom ekipom sličnu situaciju i to će mu pomoći da odluči..

Ko zna možda i formaciju promjeni pa totalno iznenadi, nešto kao Široki nas na Grbavici, mada je onu formaciju jako teško uigrati a 6 dana je premalo da bi se smjelo uopšte rizikovati sa tim.. Hajde 20 minuta probati nešto ko u Tuzli kad već gubiš ali na 0:0 od prve minute ne vjerujem..

Timcho bravo, ovo je očigledno igranje rukom i naš lepi Boro sa BHT-a ovo stručno zove "Ruka je našla loptu" a ista ta ruka se kreće iz prirodnog u neprirodan položaj. Penal!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:01 am

Nije Kemo nikakva mindza al da uradi ono sto su Zakaric, Bogicevic i Blagojevic karijera bi mu bila gotova bar sto se Zelje tice. Samo ovi iskusni imaju pravo na katastrofalne greske i losu igru.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SanMan
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:05 am

Veca, ....., ......., ......., Stanić, ....., ......., ......., Zeba, Miro, Lendrić
ostale nemožeš i da hoćeš pogriješiti, ko zna na koju nogu su ustali taj dan
s tim što bi mi Kemo već sad igro od prve min, a kako je krenulo (Kerla i Bocca odoše, Bogija sumnjam da će mo istrpiti)
prva od početka će mu biti Evropa

igla
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:07 am

Ma doći će 2 štopera 100 %, ali ja nisam protiv da Kemo starta sljedeću sezonu. Sad je preriskantno staviti momka bez mnogo iskustva u glavnu utakmicu sezone.

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:10 am

Dobro znam kako je nositi Željin dres i kako je kada stvari ne idu željenim tokom.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/tomi ... skom/81513

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:11 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 02, 2017 12:10 am
Dobro znam kako je nositi Željin dres i kako je kada stvari ne idu željenim tokom.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/tomi ... skom/81513
Ali zato zna i kako je kada krene kako treba ;)
Naprijed Zeljeznicareeee!

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:12 am

Ma nece se nista promjeniti sto se tice stoperske pozicije, te napada.
Jedine moguce izmjene ce biti u veznom redu, te na bekovskim.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

uto maj 02, 2017 12:13 am

GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:38 pm
@PP ne znam zašto ali to stručno u fudbalu zovu "remplanjem" i to se smatra kao dozvoljena duel igra, rame o rame..

@Vrag, Ne znam svega mi koji je gori od njih dvojice. Da me neko to upita tačno ne bih znao šta bih rekao.. Veliko je breme odgovornosti sad na Petroviću, a pitanje je i kako će se njih dvojica snaći ako izađu pred pune tribine..

Slavko je u velikoj dilemi definitivno..
Halalio bi svaki gresku Osmankovicu i Boccaciniu do kraja sezone. Ni jedan ne bi one greske i gluposti naoravili kakve su Bogičević i Kerla. Osmankovic bi i loptu i onog iz Slobode na tribinu nabio.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:14 am

Vidite nešto, poznavajući naš mentalitet bolje bi za Slavku bilo da promjeni bar jednog štopera, jer ako slučajno nedaj Bože mi izgubimo a njih dvojica budu napravili neke slične greške svi bi drvlje i kamenje na Petrovića jer kao šta se praviš lud i ne vidiš ono što 99% ljudi vidi..

Dok bi ovaj drugi štoperski par Kemo - Matteo bio u startu dočekan sa odobravanjem i vjerujem da bi njih dvojica imali mnogo veću podršku pa čak i u slučaju nekih greškica raja bi ih bodrila samo da više ne mora gledati one penzionere, dok će svaka greška standardnih štopera bojim se biti kapisla za početak uvreda i psovki... Zaebano pravo..

Ponavljam Slavko je u velikoj dilemi sto posto..
Željo samo Željo!!!

Brkoo
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:16 am

Imam osjecaj da bi Vukotic i Kostic bili odlican stoperski par za sljedecu sezonu. Jedan je malo brzi i pokretljiviji a drugi je "jablan" koji ce pokupiti sve visoke lopte. Za ovu ligu bi to bilo vrh..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vrag

uto maj 02, 2017 12:17 am

Dabogda Kostic nikad zakoračio na Grbavicu.

GoodisonPark
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:18 am

Vrag je napisao/la:
uto maj 02, 2017 12:13 am
GoodisonPark je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:38 pm
@PP ne znam zašto ali to stručno u fudbalu zovu "remplanjem" i to se smatra kao dozvoljena duel igra, rame o rame..

@Vrag, Ne znam svega mi koji je gori od njih dvojice. Da me neko to upita tačno ne bih znao šta bih rekao.. Veliko je breme odgovornosti sad na Petroviću, a pitanje je i kako će se njih dvojica snaći ako izađu pred pune tribine..

Slavko je u velikoj dilemi definitivno..
Halalio bi svaki gresku Osmankovicu i Boccaciniu do kraja sezone. Ni jedan ne bi one greske i gluposti naoravili kakve su Bogičević i Kerla. Osmankovic bi i loptu i onog iz Slobode na tribinu nabio.
Isti sam ti takav ako bih mjenjao obojicu bih zamjenio, neka igraju Kemo i Matteo i to bi se vjerovatno pokazalo kao pun pogodak, samo treba stisnuti i imati mu.da..
Željo samo Željo!!!

Brkoo
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:20 am

Zaboravio sam da napisem i da apelujem na upravu da se vec sad pokusa produziti ugovor sa Kjosevskim, dati mu i veca primanja. Njega moramo zadrzati i za narednu sezonu, prodaja dolazi jedino u obzir ako za njega dodje neka bas bas bas dobra ponuda koju ne bi mogli odbiti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

bagra

uto maj 02, 2017 12:21 am

Moje misljenje da Kemo ne moze biti gori od Kerle i Bogija. Samim tim ne vidim problem da on igra. Niko nam ne garantuje da cemo pobjediti ako se zamjeni samo jedan stoper. Znaci gurni Kemu i Boku, tu ce biti Stanic, mrtvi Stojanovic. U vezni red umjesto Blagojevica gurnuti Zerica i Boze moj. Pa mi smo na Grbavici primili tri komada od Sirokog a igrali u full. Pravila nema, a svjeze krvi nam treba, ako nista oni koji ce se truditi da se pokazu.

exbabilon
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:22 am

Ovo do kraja izgurati kako moze, tacnije kako mora.. A na pauzi remont, nista manje. Suludo je napasti pretkola u Evropi sa Kerlom i Bogijem, nisu valjali prije 5 godina za taj nivo, sad dibidus ne valjaju. Skripi na jos masu mjesta, ali sezonu 2017/2018 Zeljo mora poceti sa novim stoperskim parom.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

bianco blu
Kontakt:

uto maj 02, 2017 12:23 am

Treba Klub početi furati raju da u što većem broju dođu u subozu na Grb.
Meč sezone, da nas barem 10 hiljada bude, ako Bog da.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava