Nije problem u penalu.Problem je u tome sto se stvara slika u javnosti kako nas sudije guraju ka tituli.Pa pojedini portali cak i ovaj polete na prvu da objave sa bombasticnim naslovom tipa jeli sloboda ostecena....
Sarpsborg?Tryg je napisao/la:
Naprijed plavi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je sigurno afirmativno: "(VIDEO) Ordagić pao u kaznenom prostoru Željezničara: Je li Sloboda oštećena za penal?". Niko ništa ne traži, osim da se postavi i situacija kod penala nad Blagojevićem, kao i navedena situacija (Ordagić), ali iz više uglova. Zašto obmanjivati javnost. Meni je preko neke stvari medijske halabuke.TMYHooligan je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 8:22 pmJutros sam na portalu vidjeo ovaj izvjestaj,ne znam zasto peglate ljude? Da li ce to njihov clanak promijenit sve i da napisu u naslov Zeljo je pokraden?Ne budite djeca i ne ponasajte se ko pitari
A ja ih još častim nabijanjem na belegiju.
pile87 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 11:47 amUpravo tako pitari ne mogu nikoga dobiti kuci stoljece, Zrinjski se pati posrce mi cak i najbolje djelujemo od svi pretedenata na titulu, a mora se uzeti u obzir da smo se mi najvise potrosili stizali smo prednost konkurencije. Nista teza ili laksa nece biti utakmica protiv Zrinjskog nego ove sto smo gledali do sad.ChWilla je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 11:41 amnema više utakmice sa desetim na tabeli koji ne može ni gore ni dole, pa ga dobiješ 3-0 sa 2/3 snage. onda jedna jaka pa opet sa dvanaestim na tabeli koji je osigurao opstanak. kvalitet se ipak malo skoncentrisao, svi igraju za nešto, i ovi se nadaju još tom četvrtom mjestu. a sad igraš samo sa pet najboljih ekipa. i vi kažete gora konkurencija nego ikad...a nije tako. prizivali ste sto godina manju ligu, eto vam je.
Sto se tice pljuvaca koje raja spominje i od kojih strepi, dobice batine kao i prosli put i tako sve dok se ne istrebi pa nismo pitari da pravimo pljuvacku tribinu.
I?TMYHooligan je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 8:37 pmKakve halabuke?Ne znam zasto trazis problem tamo gdje ga nema. Isto su tako postavljali i sa Grbavice u kupu.Mogu samo reci da pises klasicne gluposti.Pisem ti opet, izvjestaj sam vidjeo jutros