Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 8:39 pm

cikazubo je napisao/la:
pet apr 28, 2017 8:30 pm
slika
Fuj, dno dna.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 28, 2017 8:43 pm

E to su vam pitari. I onda neko pomene neku "car derbija" i da im treba dati veci dio tribine. Treba im kitu dati da oci izbiju od sad, pa na dalje i u buduce..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Pinkii
Kontakt:

pet apr 28, 2017 8:47 pm

...nove šampione BiH :Dslika
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u pet apr 28, 2017 8:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

Reha1921 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 8:27 pm
Juce cujem kaze Jahic da mu je drago sto smo ispali iz kupa ovim rijecima DRAGO MI JE STO SU ISPALI RADI ONOG DEBELOG.kakvu gnjidu smo mi bili doveli :psujem:
Ja ga sreo u srijedu poslije tekme, zivi ovde u mahali.. Gleda u mene i hinjski kez nabaci, kad mu nisam od do sasuo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Reha1921
Kontakt:

pet apr 28, 2017 8:52 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Reha1921 je napisao/la:
Juce cujem kaze Jahic da mu je drago sto smo ispali iz kupa ovim rijecima DRAGO MI JE STO SU ISPALI RADI ONOG DEBELOG.kakvu gnjidu smo mi bili doveli :psujem:
Ja ga sreo u srijedu poslije tekme, zivi ovde u mahali.. Gleda u mene i hinjski kez nabaci, kad mu nisam od do sasuo
Pravi smecar gadi mi se umisljeni smecar

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet apr 28, 2017 8:53 pm

Pinkii je napisao/la:
Veoma lijepo :palacgore:

E jesam i pojeo govno sa prizivanjem Jahica :roll:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

pet apr 28, 2017 8:57 pm

Omar500 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 8:39 pm
cikazubo je napisao/la:
slika
Fuj, dno dna.

Ahmed svrakic ratni profiter je do 15 godine naviJo za Želju :D tako da se ne cudim
Zavalio narod a da ne zavali klub... fuj
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:02 pm

Manijaci Austrija uplatili 320 KM za velikog navijaca Željezničara Bakira Prcanovića iz Travnika.. :klanjase:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SanMan
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:05 pm

Pinkii je napisao/la:
Sutra će garant neko iz uprave ići gore
ponesi neki šal, privjesak, olovku iz Fan shopa podijeli svima koji dođu na trening,
Željo se zavalio 200KM a djeci srce ko Trebević (ne zapalimo 2 baklje i pokriven trošak)

Ajzea
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:12 pm

Titula je cilj i samo nas ona interesuje !

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:12 pm

sloboda-Željezničar 0:2 (Zakarić, Zeba)
Grmi pjesma, sada sve je gotovo!

Model1964

pet apr 28, 2017 9:13 pm

SanMan
Ne spominji baklje :D
Izgoricemo kolektivno :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Amar927
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:30 pm

Jagodić:Zeljeznicar se služi svim i sva im da dodje do cilja...fujj bijednice jedan..smetljaru...koliko smo svima trn u oku tek ovakve situacije pokazuju....jednom nam sudija silji a koliko puta su nas oštetili i odmah nam se štima ccc...uzet ćemo aBd titulu dušmani jedni...Volim te Zeljooooooo

miro88

pet apr 28, 2017 9:40 pm

Jel istina ovo za hayat? Može li se kako izbrisat taj kanal sa nettv-a?

cikazubo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:45 pm

Jado Vlagodic najveci uvlakac u historiji PL, dok nije nasao angazman nema javnog istupa a da ne pohvali Želju i manijake, sad naravno vrti drugu pricu, ubleha prve klase.
Lagano svi pocinju da kmece na Želju, od pitara, tuzlaka do laznih mostaraca, a to je samo dobar znak ..

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:46 pm

Ljudi dragi nemojte da letimo po svemiru tamo vamo, kakve titule i kakvi šampioni? Tek sada nas očekuje neviđena borba za svaku loptu i metar terena a da ne govorim koliko će svaki bod biti važan pa možda u konačnici i presudan.

Nekako generalno previše ima opuštene raje kao ono ma ide ba titula nema priče.. Zašto ići u silu Boga pa proglašavati nešto unaprijed, nešto što ni najveći vidovnjaci i prognozeri ne mogu ni pretpostaviti a kamoli da tvrde šta će i kako će biti. Sjetimo se samo one borbe sa Pitarima, kada je u zadnjem kolu pehar stajao negdje u Visokom ili Ilijašu pa su se slušali rezultati zadnjeg kola da vide gdje će ponijeti pehar. Naravno svi smo mi bili ubjeđeni da će Sloboda prodati ili pokloniti utakmicu Sarajevu ali opet je postojala ta neka mala doza neizvjesnosti. Ja ću **** staviti oko ove priče "Šampioni" a ima toga još nevezano za ovo, mi ako uzmemo u Tuzli i Zrinjskog mi smo Šampioni ili joj razbićemo Širokog, da ne dužim dalje jasno je o čemu pišem...

Nikad se Željini navijači nisu bahato ponašali, kroz svoju istoriju uvijek su bili dostojanstveni i u pobjedama i u porazima.

Dajte da se svi maksimalno fokusiramo na ono što je najvažnije a to je narednih 5 kola, biće vremena da se priča i o prelaznom roku i o pojačanjima i o svemu ostalom.. Znam isto tako da je većina raje ovdje na takvom fonu tako da neće biti teško napraviti konstruktivnu priču..

Ko to ima veću snagu o ovoj državi od Željezničara i njegovih vjernih navijača, ko? Svi, cijela država (pod ovim mislim na većinu klubova PLBiH) se okrenula protiv Želje a šta mislite što? Što smo slabi, što smo loši, što idemo stranputicom? Ne mislim da je zbog toga jer dok smo bili na pogrešnom kolosijeku svi su nas tapšali po ramenima i hvalili kako je Željo fin itd... Sad su konačno vidjeli našu pravu snagu kroz razne akcije kakve na ovim prostorima nisu zabilježene, vidjeli su svi kako niče tribina sa kojom su se haman svi šprdali i govorili jeste eto bagera.. Ne smijemo nikako zaboravljati neke stvari, to nam uvijek mora biti na pameti, ko smo, šta smo, šta su nam ciljevi.

E zamislite koliko su pojedini isfrustrirani i iskompleksirani Željom da su na poznatim tv kućama počeli pokazivati svoje pravo lice, pa može li veći blam od toga..

Dajte da rastemo i mi navijači zajedno sa našim klubom. Moramo biti jedinstveni, zaboraviti sada sve razmirice koje u suštini nisu ništa strašno, već samo recimo različita rješenja oko određenih nedoumica.. Zaboravimo sad to sve, podržimo ekipu, podržimo Slavku i stručni štab, dajte da vjerujemo u njih..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Elegant
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:48 pm

Ovo je klasicna hajka ne kmecanje, treba biti jako oprezan traze nam dlaku u jajetu. U nedjelju im prisjesti na muku svima sa nova tri boda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:49 pm

Ovo za Hayat...

Istina ili ne, mahalska i pitarska televizija. Bili i ostali.

Pravo ratno-profitersko smece od kanala.

Njih gleda tip ljudi koji ide kod Torabija, glasa za SDA, navija za Sarajevo. Dakle, zadnji sljam.

Vlasnik vazda dekolte ima, kladim se da ga prima u pakas. Voditelji seljacici, program nikakav.

Dabogda propali.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

fcz
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:50 pm

cikazubo je napisao/la:
slika
Ma neka ba, to su nasa gradska raja. :r

Dekoltirana pedercino ahmede svrakicu, nabijem i tebe i tvoju seljacku televiziju.

Upravo, raskinite svaki vid saradnje sa ovim pobjeguljama i ratnim profiterima.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

sike
Kontakt:

pet apr 28, 2017 9:57 pm

Reha1921 je napisao/la:
Gdje mu nece bit drago,uzeo veliku lovu na "dvici" u premieru ;)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava