Moja TV 1000%
Zar nisu pite na mojatv a mi na areni?
U nedjelju će od 17 sati u prenosima biti dva sarajevska kluba. Meč Radnika i Željezničara u Bijeljini gledaoci će moći da prate na Areni Sport, dok će Moja TV prenositi meč s Koševa u kojem će Sarajevo ugostiti Krupu.
Mislim da je ovo obrnuto, maloprije vidim najavu na areni za pitare, a nešto ne vjerujem da bi oni najavljivali da ne znaju koga prenose..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 2:56 pmmi smo na Areni 1
U nedjelju će od 17 sati u prenosima biti dva sarajevska kluba. Meč Radnika i Željezničara u Bijeljini gledaoci će moći da prate na Areni Sport, dok će Moja TV prenositi meč s Koševa u kojem će Sarajevo ugostiti Krupu.
Nećemo da nama neko skine gaće nego da ne skida ni ostalimaCharlie Sheen je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 2:53 pmSta kmecite vi bi titulu da vam neko skine gace, tobe jarabi kakvih sve navijaca ima.Kako smo zadnje utakmice igrali na Tusnju sve i da su tuzlaci izasli sa 7 igraca ne bi ih dobili.Meni je drago sto svi zapinju protiv nas,jer to pokazuje samo velicinu Zeljeznicara.
A da o tome pricamo poslije utakmiceponosannavas je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 3:33 pmNećemo da nama neko skine gaće nego da ne skida ni ostalimaCharlie Sheen je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 2:53 pmSta kmecite vi bi titulu da vam neko skine gace, tobe jarabi kakvih sve navijaca ima.Kako smo zadnje utakmice igrali na Tusnju sve i da su tuzlaci izasli sa 7 igraca ne bi ih dobili.Meni je drago sto svi zapinju protiv nas,jer to pokazuje samo velicinu Zeljeznicara.