Je da su se kasno sjetili ali bolje ikad nego nikad, popravi mi ovaj ruzni dan info o igracimaAsharaK je napisao/la:Raif Zeba o zdravstvenom stanju igrača Željezničara
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/raif ... cara/78611
Šipak bi ih obavjestio da ga ovi ozbiljniji forumaši nisu zvali i apelovali na naše pravo da smo informisani.
Covjeka niko ne krivi... i sta njega ubacujes u pricu.LARS1921 je napisao/la:Eto izvinjava se Raif Zeba svima što vas nije obavijestio
Model1964 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 6:59 pmŠipak bi ih obavjestio da ga ovi ozbiljniji forumaši nisu zvali i apelovali na naše pravo da smo informisani.
Covjeka skinuli sa šolje da da izvještaj o zdravstvenom stanju.
To je ljubav do foruma i brace forumaša.
Živjela ozbiljnost, smmrt zajebanciji![]()
Ja paliJo ja platiJoGrbavica je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 7:02 pmModel1964 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 6:59 pmŠipak bi ih obavjestio da ga ovi ozbiljniji forumaši nisu zvali i apelovali na naše pravo da smo informisani.
Covjeka skinuli sa šolje da da izvještaj o zdravstvenom stanju.
To je ljubav do foruma i brace forumaša.
Živjela ozbiljnost, smmrt zajebanciji![]()
Danas je održana redovna sjednica Disciplinske komisije NS/FS BiH, na kojoj je donesena odluka da se Željezničar kazni sa 2.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na forumu.
Sutra igraju prijateljsku protiv burkine fasovo
O tome nemam sta čitati kad sve znam. Od proslosti do statistike, a ko mora da cita taj nije željovac. Lijepo je čitati kvalitetne postove i ovdje, al' izgleda vama je bitnije da lupate ovdje osjećate se nešto bitno izgleda a to raju smara. Ja ne moram pisati svaki dan, niti moram čitati vaše nebuloze, onako kažem samo. Nisam ja jedini kojim smeta da se od teme pravi chat par ljudi. Bolje ništa ne napisati nego neke "fore" koje nisu nikom zanimljive.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 6:40 pmImao sam namjeru napisati nešto o "chatu" na glavnoj, ali je to @boccaccio već napisao, naravno opširnije i mnogo kvalitetnije.
Ali, evo jedan savjet. Kad god vam se priča na forumu učini nezanimljivom, dosadnom ili jednostavno nema ništa novo da se pročita na tmuran dan, iskoristite čari ovog foruma. Zavirite u Plavu seharu gdje ćete naći pune 3 stranice dugometražnih tekstova o iskrenoj ljubavi, emociji koju budi Željo, sreći i tugi koju nam može samo naš Starac donijeti. Možete otići i na čas historije, gdje ćete vidjeti kako se gradilo ono čime se dičimo od rođenja, zašto su neke stvari baš takve kakve jesu i ljubav prema Želji će se još dodatno učvrstiti.
Možete i potražiti koji god detalj statistike vam padne napamet s našim protivnicima na toj temi, itd.
Znaci u srijedu su tu svi masala.
Manager2016 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 7:09 pmO tome nemam sta čitati kad sve znam. Od proslosti do statistike, a ko mora da cita taj nije željovac. Lijepo je čitati kvalitetne postove i ovdje, al' izgleda vama je bitnije da lupate ovdje osjećate se nešto bitno izgleda a to raju smara. Ja ne moram pisati svaki dan, niti moram čitati vaše nebuloze, onako kažem samo. Nisam ja jedini kojim smeta da se od teme pravi chat par ljudi. Bolje ništa ne napisati nego neke "fore" koje nisu nikom zanimljive.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 6:40 pmImao sam namjeru napisati nešto o "chatu" na glavnoj, ali je to @boccaccio već napisao, naravno opširnije i mnogo kvalitetnije.
Ali, evo jedan savjet. Kad god vam se priča na forumu učini nezanimljivom, dosadnom ili jednostavno nema ništa novo da se pročita na tmuran dan, iskoristite čari ovog foruma. Zavirite u Plavu seharu gdje ćete naći pune 3 stranice dugometražnih tekstova o iskrenoj ljubavi, emociji koju budi Željo, sreći i tugi koju nam može samo naš Starac donijeti. Možete otići i na čas historije, gdje ćete vidjeti kako se gradilo ono čime se dičimo od rođenja, zašto su neke stvari baš takve kakve jesu i ljubav prema Želji će se još dodatno učvrstiti.
Možete i potražiti koji god detalj statistike vam padne napamet s našim protivnicima na toj temi, itd.
Manager2016 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 7:09 pmO tome nemam sta čitati kad sve znam. Od proslosti do statistike, a ko mora da cita taj nije željovac. Lijepo je čitati kvalitetne postove , al' izgleda vama je bitnije da lupate ovdje osjećate se nešto bitno izgleda a to raju smara. Ja ne moram pisati svaki dan, niti moram čitati vaše nebuloze, onako kažem samo. Nisam ja jedini kojim smeta da se od teme pravi chat par ljudi. Bolje ništa ne napisati nego neke "fore" koje nisu nikom zanimljive.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 6:40 pmImao sam namjeru napisati nešto o "chatu" na glavnoj, ali je to @boccaccio već napisao, naravno opširnije i mnogo kvalitetnije.