Bez zezancije odmah nakon atromitosa preuzeta je dokumentacija neka. Nekima sa foruma sam pričao o tome, ima nekoliko mjeseci. Moglo bi biti svega, ali fkt. Halaliti, NE.Model1964 je napisao/la:Yebo beton, brojanje stolica i finale kupa, saida i koridu![]()
Zvrk patuljci u velikim problemima.
Prije nekog vremena(zimus, cini mi se) u SLO osuđena dva nazovi menađera zbog namještanja rezultata. Pali na aerodromu u Holandiji sa laptopom i koferom para. Lova se uplacivala iz Holandije u kladare u AzijiHolandska murija odradila posao, predala tužilaštvu u SLO jer je krunska tekma igrana u SLO.
Danas(sada) javljaju SLO mediji došli drotovi iz Belgije da saslušaju ovu dvojicu. Kao upetljani su u štimanje rezultata SVA TRI EVROPSKA KLUBA u vlasništvu TANA.
Pošto se evropske murije i tužilaptva vole nagoditi nego hljeba se najestiocekujem da ova dvojica podosta priznaju.
Hocemo li im halaliti?
Ja JOK![]()
To bi vrh bilofanaticZeljin je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:27 pmJa ne znam jel neko smominjao,sad dali je suplja ko ce ga znati, krov nam placa bingo za uzvrat dobija poslovni prostor na koristenje 10 god...
Prvi put cujem.., nadam se da je istina.igla je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:29 pmTo bi vrh bilofanaticZeljin je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:27 pmJa ne znam jel neko smominjao,sad dali je suplja ko ce ga znati, krov nam placa bingo za uzvrat dobija poslovni prostor na koristenje 10 god...![]()
Kada Hin budnu zagrtali ja bacam zadnju lopatutm8782 je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:28 pmBez zezancije odmah nakon atromitosa preuzeta je dokumentacija neka. Nekima sa foruma sam pričao o tome, ima nekoliko mjeseci. Moglo bi biti svega, ali fkt. Halaliti, NE.Model1964 je napisao/la:Yebo beton, brojanje stolica i finale kupa, saida i koridu![]()
Zvrk patuljci u velikim problemima.
Prije nekog vremena(zimus, cini mi se) u SLO osuđena dva nazovi menađera zbog namještanja rezultata. Pali na aerodromu u Holandiji sa laptopom i koferom para. Lova se uplacivala iz Holandije u kladare u AzijiHolandska murija odradila posao, predala tužilaštvu u SLO jer je krunska tekma igrana u SLO.
Danas(sada) javljaju SLO mediji došli drotovi iz Belgije da saslušaju ovu dvojicu. Kao upetljani su u štimanje rezultata SVA TRI EVROPSKA KLUBA u vlasništvu TANA.
Pošto se evropske murije i tužilaptva vole nagoditi nego hljeba se najestiocekujem da ova dvojica podosta priznaju.
Hocemo li im halaliti?
Ja JOK![]()
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:27 pmJa ne znam jel neko smominjao,sad dali je suplja ko ce ga znati, krov nam placa bingo za uzvrat dobija poslovni prostor na koristenje 10 god...
Neznam zasto obracas paznju na te smjesne pokusaje provociranja,to procitas nasmijes se I produzis dalje brate,jest Miske nas zajebo,Mamic odnio svoje stolice u Zg,ha jaigla je napisao/la: ↑uto mar 21, 2017 8:23 pmPrvo naziva brukom to što jedan reflektor ne radi jer se istok pravi, sad broji stolice da bi rekao da istok neće imati taj broj stolica. I kad se odgovori na to ispadne jednoumlje, Misketov forum.
Uzivam citati konstruktivnu raspravu, razlicite poglede, ali kako odgovoriti na ovakve komentare? Da se dokazuje zašto nije bruka da zbog IZGRADNJE TRIBINE par tekmi odigramo u dnevnom terminu ili da brojimo stolice pa upoređujemo rezultate... Ne razumijem bgm.