Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?Ajzea je napisao/la:Uzjogunili nam se igrači po društvenim mrezama, nezadovoljni odlukom selektora mlade reprezentacije da ne pozove Kjosevskog.
Nije mi bilo mrsko provjeriti bankovni račun, na koji konstantno lijeze novac. Samo nastavite, molim lijepo, bitan je kontinuitet.. Trudite se bar na ovaj način interpretirati ljubav prema Zelji, ide mi se na more i ove godine.
Kako je ono išla ona pjesmica? Nešto Raščiću Admire pusti folove, prodaj volove, daji golove...ChWilla je napisao/la:originalni "kloc" je bio admir raščić rale, a ne džeko. i to znaju svi koji su tad išli na utakmice.
Eh onda odoh kod nane da joj trazim 'mustuluk'. Nek zena zna...Minjore je napisao/la:Od nanine penzije idu svije stolice, jes da nana ne zna za to, al svakako je od dede naslijedila penziju, a dedo bi uradio isto sto i ja
Reketiraš nanu bez transparentnosti? Ne vodiš se idealima kojim tezimo.Minjore je napisao/la:Od nanine penzije idu svije stolice, jes da nana ne zna za to, al svakako je od dede naslijedila penziju, a dedo bi uradio isto sto i ja
Za narod si u pravu, na žalost našu. Baš zbog našeg karaktera nisam za to doživotno. Čim neko nešto napravi, pomisli da je nepogrešljiv i svemoguč. Puca kontre, tjera inat. Nigdje na svijetu nema doživotna funkcija. To vodi ka opuštanju i samodopadanju. Anamo onaj dino nakon mediske ofanzive ufuro da je rahmetli Hase i očekuje da mu se svi klanjaju.Brkoo je napisao/la:@Model1964, Ta idealna opcija koju si naveo i njihov nacin biranja predsjednika moze uspjeti samo u nekoj normalnoj drzavi gdje narod nije zatucan do bola kao sto je to slucaj kod nas, taj model kod nas nikad nece uspjeti jer su narodi koji zive na ovom podrucju Balkana klasicne ovce koje jeftinim populistickim trikovima kupujes uz određenu dozu mita naravno, onda stavljas u torove i na kraju vladas sa njima kako hoces. I ti od takvog stanovnistva ocekujes nestoAko ova uprava nastavi ovako da radi a ne vidim ni jedan razlog zasto ne bi onda i ja isto kao i @Ajzea zelim da budu dozivotno na celu kluba..
omladina1921zeljina je napisao/la:i ja ću svojih studentskih 31KM uskoro uplatiti, da nekad svojoj djeci pokažem i prenesem istu pasiju, istu ljubav
jedna smo ljubav, svi mi, plava pasija!Model1964 je napisao/la:omladina1921zeljina je napisao/la:i ja ću svojih studentskih 31KM uskoro uplatiti, da nekad svojoj djeci pokažem i prenesem istu pasiju, istu ljubav![]()
Bravo omladinac
Da me je neko pitao kako da opišem ljubav prema Želji potrošio bih puno vremena i riječi. U biti je jednostvno potrebna samo jena riječ
Koji ce qurac kod njih, to mora da su roditelji nagovorili djete idi ti sine u Sarajevo tamo ima para.Jaozinho22 je napisao/la:Ako ovaj mali kadet Mehuljić potpiše ugovor s konama hoce li nam morat plaćat naknadu za treniranje ili neće jer nije imao ugovora s nama ?
AsharaK je napisao/la:Gol za golom eto nove pobjede
Ma prenapuhano dijete, nije uopste tolika igracina kao sto se pise.. Necu reci da je los, sta vise, dobar je igrac, jak, ali da je najveci dragulj nase lige nije. Previse igra za sebe, a gore je otisao zato sto ga stari gura gdje moze i ne moze.. Ali ne zamarajmo se nebitnim stvarima, imamo mi dovoljno nasih draguljaElegant je napisao/la:Koji ce qurac kod njih, to mora da su roditelji nagovorili djete idi ti sine u Sarajevo tamo ima para.Jaozinho22 je napisao/la:Ako ovaj mali kadet Mehuljić potpiše ugovor s konama hoce li nam morat plaćat naknadu za treniranje ili neće jer nije imao ugovora s nama ?
Koliko se sjecam nesto ovako je isloGrbavica je napisao/la:Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?Ajzea je napisao/la:Uzjogunili nam se igrači po društvenim mrezama, nezadovoljni odlukom selektora mlade reprezentacije da ne pozove Kjosevskog.
Nije mi bilo mrsko provjeriti bankovni račun, na koji konstantno lijeze novac. Samo nastavite, molim lijepo, bitan je kontinuitet.. Trudite se bar na ovaj način interpretirati ljubav prema Zelji, ide mi se na more i ove godine.
Kako je ono išla ona pjesmica? Nešto Raščiću Admire pusti folove, prodaj volove, daji golove...ChWilla je napisao/la:originalni "kloc" je bio admir raščić rale, a ne džeko. i to znaju svi koji su tad išli na utakmice.
Jel' te stid to pitatiGrbavica je napisao/la:Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?