Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 10:21 pm

inace da se nadovezem ovo za Vedrana i reprezentaciju...po meni je opravdana odluka najsikrenije iako volim Vecu puno to je nas momak ali za njega ima vremena...ova dvojica su odlicni golmani kao sto je i sam Vedran ali treba biti realan i istaci da duze u kontinuitetu brane ovdje ....nasa je greska sto smo Marijana gurali koji je ruku na srce rupa od golmana,da smo odmah gurnuli Vecu u vatru mozda bi i bio pozvan sada...a u ovom slucaju treba biti realan i priznati da ova dvojica imaju prednost i ne bi bilo posteno da nije tako...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Brkoo
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:22 pm

@Model1964, Ta idealna opcija koju si naveo i njihov nacin biranja predsjednika moze uspjeti samo u nekoj normalnoj drzavi gdje narod nije zatucan do bola kao sto je to slucaj kod nas, taj model kod nas nikad nece uspjeti jer su narodi koji zive na ovom podrucju Balkana klasicne ovce koje jeftinim populistickim trikovima kupujes uz određenu dozu mita naravno, onda stavljas u torove i na kraju vladas sa njima kako hoces. I ti od takvog stanovnistva ocekujes nesto :ganja: Ako ova uprava nastavi ovako da radi a ne vidim ni jedan razlog zasto ne bi onda i ja isto kao i @Ajzea zelim da budu dozivotno na celu kluba..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:23 pm

Ajzea je napisao/la:Uzjogunili nam se igrači po društvenim mrezama, nezadovoljni odlukom selektora mlade reprezentacije da ne pozove Kjosevskog.

Nije mi bilo mrsko provjeriti bankovni račun, na koji konstantno lijeze novac. Samo nastavite, molim lijepo, bitan je kontinuitet.. Trudite se bar na ovaj način interpretirati ljubav prema Zelji, ide mi se na more i ove godine. :kafa:
Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?

ChWilla je napisao/la:originalni "kloc" je bio admir raščić rale, a ne džeko. i to znaju svi koji su tad išli na utakmice.
Kako je ono išla ona pjesmica? Nešto Raščiću Admire pusti folove, prodaj volove, daji golove...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:29 pm

Od nanine penzije idu dvije stolice, jes da nana ne zna za to, al svakako je od dede naslijedila penziju, a dedo bi uradio isto sto i ja :ganja:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u uto mar 22, 2016 10:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 10:31 pm

Minjore je napisao/la:Od nanine penzije idu svije stolice, jes da nana ne zna za to, al svakako je od dede naslijedila penziju, a dedo bi uradio isto sto i ja :ganja:
Eh onda odoh kod nane da joj trazim 'mustuluk'. Nek zena zna...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:34 pm

Minjore je napisao/la:Od nanine penzije idu svije stolice, jes da nana ne zna za to, al svakako je od dede naslijedila penziju, a dedo bi uradio isto sto i ja :ganja:
Reketiraš nanu bez transparentnosti? Ne vodiš se idealima kojim tezimo. :kafa:

Model1964

uto mar 22, 2016 10:40 pm

Brkoo je napisao/la:@Model1964, Ta idealna opcija koju si naveo i njihov nacin biranja predsjednika moze uspjeti samo u nekoj normalnoj drzavi gdje narod nije zatucan do bola kao sto je to slucaj kod nas, taj model kod nas nikad nece uspjeti jer su narodi koji zive na ovom podrucju Balkana klasicne ovce koje jeftinim populistickim trikovima kupujes uz određenu dozu mita naravno, onda stavljas u torove i na kraju vladas sa njima kako hoces. I ti od takvog stanovnistva ocekujes nesto :ganja: Ako ova uprava nastavi ovako da radi a ne vidim ni jedan razlog zasto ne bi onda i ja isto kao i @Ajzea zelim da budu dozivotno na celu kluba..
Za narod si u pravu, na žalost našu. Baš zbog našeg karaktera nisam za to doživotno. Čim neko nešto napravi, pomisli da je nepogrešljiv i svemoguč. Puca kontre, tjera inat. Nigdje na svijetu nema doživotna funkcija. To vodi ka opuštanju i samodopadanju. Anamo onaj dino nakon mediske ofanzive ufuro da je rahmetli Hase i očekuje da mu se svi klanjaju.
Ne tvrdim da je sadašnja uparava takog tipa igrač. Dugo sam na ovom svijetu i uz Želju da znam kako smo spremni dizati vođe u nebesa i biti čoravi pored vlastitih očiju. Nek oni nastave raditi kako su započeli pa nakon četiri godine opet ocjeniti rad. Ako su dobri bili, neka furaju furku još četiri godine. Ko može tvrditi da poslije ove garniture neče doči bolja? Možda konačno istinski školovani ljudi dignu Želju na veči nivo od sadašnjeg.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:41 pm

i ja ću svojih studentskih 31KM uskoro uplatiti, da nekad svojoj djeci pokažem i prenesem istu pasiju, istu ljubav :zeljeznicar1:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Model1964

uto mar 22, 2016 10:45 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:i ja ću svojih studentskih 31KM uskoro uplatiti, da nekad svojoj djeci pokažem i prenesem istu pasiju, istu ljubav :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: Bravo omladinac
Da me je neko pitao kako da opišem ljubav prema Želji potrošio bih puno vremena i riječi. U biti je jednostvno potrebna samo jena riječ :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

omladina1921zeljina
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:55 pm

Model1964 je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:i ja ću svojih studentskih 31KM uskoro uplatiti, da nekad svojoj djeci pokažem i prenesem istu pasiju, istu ljubav :zeljeznicar1:
:palacgore: :palacgore: Bravo omladinac
Da me je neko pitao kako da opišem ljubav prema Želji potrošio bih puno vremena i riječi. U biti je jednostvno potrebna samo jena riječ :)
jedna smo ljubav, svi mi, plava pasija!
:) :) :)
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Jaozinho22

uto mar 22, 2016 11:05 pm

Ako ovaj mali kadet Mehuljić potpiše ugovor s konama hoce li nam morat plaćat naknadu za treniranje ili neće jer nije imao ugovora s nama ?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

GoodisonPark
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:31 pm

Naravno da će nam platiti naknadu za treniranje...

Poslaće nam Dulju i još nešto sitno para :shisha:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Elegant
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:35 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ako ovaj mali kadet Mehuljić potpiše ugovor s konama hoce li nam morat plaćat naknadu za treniranje ili neće jer nije imao ugovora s nama ?
Koji ce qurac kod njih, to mora da su roditelji nagovorili djete idi ti sine u Sarajevo tamo ima para.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:40 pm

Gol za golom eto nove pobjede
Željezničar ante portas !

Virtu4L

uto mar 22, 2016 11:41 pm

AsharaK je napisao/la:Gol za golom eto nove pobjede
:zeljeznicar1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:41 pm

Elegant je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ako ovaj mali kadet Mehuljić potpiše ugovor s konama hoce li nam morat plaćat naknadu za treniranje ili neće jer nije imao ugovora s nama ?
Koji ce qurac kod njih, to mora da su roditelji nagovorili djete idi ti sine u Sarajevo tamo ima para.
Ma prenapuhano dijete, nije uopste tolika igracina kao sto se pise.. Necu reci da je los, sta vise, dobar je igrac, jak, ali da je najveci dragulj nase lige nije. Previse igra za sebe, a gore je otisao zato sto ga stari gura gdje moze i ne moze.. Ali ne zamarajmo se nebitnim stvarima, imamo mi dovoljno nasih dragulja :zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:43 pm

Grbavica je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Uzjogunili nam se igrači po društvenim mrezama, nezadovoljni odlukom selektora mlade reprezentacije da ne pozove Kjosevskog.

Nije mi bilo mrsko provjeriti bankovni račun, na koji konstantno lijeze novac. Samo nastavite, molim lijepo, bitan je kontinuitet.. Trudite se bar na ovaj način interpretirati ljubav prema Zelji, ide mi se na more i ove godine. :kafa:
Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?

ChWilla je napisao/la:originalni "kloc" je bio admir raščić rale, a ne džeko. i to znaju svi koji su tad išli na utakmice.
Kako je ono išla ona pjesmica? Nešto Raščiću Admire pusti folove, prodaj volove, daji golove...
Koliko se sjecam nesto ovako je islo
Admire Rascice,upri volove davaj golove
:rofl1:

psihopata
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:44 pm

admire raščiću,pusti folove,prodaj volove,davaj golove.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Virtu4L

uto mar 22, 2016 11:46 pm

Grbavica je napisao/la:Gdje ćemo ove godine na more? U Dubai mi se ne ide, idemo tamo već tri godine, nije više to to. Mogli smo na Majorku u onu Čvilinu vilu?
Jel' te stid to pitati :guz:
Spoiler:
slika
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 11:48 pm

Svi kod Virtuala, guzovače. Pare ćemo trošiti na ostale potrepštine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava