Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 8:35 pm

ž'21 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:slika

evo da se i ja pofalim ... simbolično (od srca jbg toliko se za sad može)

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ove pare od 'obične raje', navijača su mi mnogo značajnije od onih 'zvučnijih imena'. Svaka čast paša.
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

tm8782
Kontakt:

uto mar 22, 2016 8:44 pm

Bravo salle :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plavi orkestar
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:00 pm

Klub koji ima navijace koji od svog malog dzeparca odvaju da pomognu svom klubu,od svoje male penzije,od malih plata...i to ih još cini srecnim je veliki klub.Zeljo mora to cjeniti i poštovati a svakom igracu treba biti cast što igra u ovakvom klubu i pred ovakvim navijacima.To je nešto što se u Zelji dešava vec generacijama i prenosi sa koljena na koljeno.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:10 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Ova uprava od dana zaprimanja mandata i zvaničnog preuzimanja svih funkcija upravljanja klubom je prikazala svaki fening, kako zarađeni tako i potrošeni. Namjerno neću da obuhvatim i period od kako su se počeli boriti za naš klub jer to je priča koju jedan post nemože obuhvatiti i osvrćem se na period od kada i zvanično predstavljaju klub. Možda je i do mene jer volim Želju više nego sebe pa mi jako smeta kada neko glumi privremenu amneziju a sve pod maskom navijača Želje. Dovoljno je samo otići na zvaničnu stranicu našeg kluba i pročitati vijesti koje klub objavljuje ( a to bi svaki navijač bilo kojeg kluba trebao prvo da uradi ako ga interesuje nešto vezano za klub ) da bi mogao da stvori sebi sliku stanja i načina upravljanjem klubskim sredstvima. Ako može skontati dijete koje ide u treći razred osnovne može i svako od vas, od sada svi koji ovdje nešto palamude mi idu na foe listu. Nisam ni ja za slijepo vjerovanje nikome ali ako neko pošteno zasluži povjerenje i još "prebacio normu" mene je zadužio da njegov obraz branim pred ljudima koji su izgubili moralni kompas.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
:palacgore:
Bravo Izliji i od mene
Neki obraza nemaju a guzici se ne boje
Ljudi u fening kazu koliko je prodato karata po utakmici, na sta su potrosena sredstva od clanskih i od sponzora pred proljetnu polusezonu i opet strah gdje ce otici donacije. Hvala dragom Bogu pa se docekao kriticni momenat da se uopce moglo poceti ovako nesto. Sto se mene tice halal im svaki moja marka pa makar je rastalili sa Ajzeom
5. - 7. Okt 1992.

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:25 pm

ŽELJINA SE PJESMA ČUJE!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:35 pm

Grbavicom odjekuje...

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Alipasino
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:35 pm

Drago mi je da je ovaj moj prjedlog urodio plodom.Ko se sjeca reko sam da bi trebali mi navijaci pomoc u izgradnji istoka i nekako odma iza toga pocela akcija.Svaka mi dala.

storm_raider
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:36 pm

Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 9:40 pm

storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.
Apsolutno! Mada ce siguran sam sve objaviti...

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:43 pm

storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.
Ne smijemo razmišljati na taj način, ako su tezili toj transparentnosti, naročito gospodin Senad Misimović, pod obavezom je nastaviti sa tom praksom. Moraju nastaviti sa ovakvim radom, i nastaviti sa komunikacijom sa navijačima kakva je u ovom trenutku. Poznato nam je gdje se i na koji način svaka marka troši, samim tim su stekli povjerenje navijača. Veliki broj ljudi, čak i sa ovog foruma, su mi rekli da im trebamo vjerovati i pruziti podršku jer su njihove aktivnosti dosta veće bile no što smo mi znali. Mozda je problem toga i bio slaba komunikacija sa navijačima, ali sam nakon rezultatske krize i katastrofalnih rezultata rekao da su imali i imaju moju podršku, ali da ću o njima suditi nakon prelaznog roka, koji je ruku na srce, odrađen na način da smo svi zinuli i usta zatvarali nismo do zadnjeg dana prelaznog roka.. Premašili su sva moja očekivanja, i toliko povjerenje su stekli kod individue koja nastupa pod ovim nickom, da sam ubijeđen da će nam otplatiti sve dugove te napraviti moderan stadion... Kako god, nema opuštanja, moraju nastaviti raditi u ovom tempu i ukoliko su spremni na to, u šta ne sumnjam ni najmanje, rado bih potpisao da im se da dozivotni mandat.

ublehas
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:54 pm

Okolele je napisao/la:Sarajevski pjevač Tarik Stambolić, i vijećnik Općine Stari grad, Vedad Deljković, uplatili su novčana sredstva za 20 stolica.

http://fkzeljeznicar.ba/uputstva-uplaci ... icu/19064/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast :palacgore:

N znam za Tarika, ali Vedad je veliki Željovac. :palacgore:

P.S. Moram se žaliti na ovaj tekst sa zvanične. Piše da se uplate vrše kod Amire, a meni pare uzeše Meca i onaj momak iz marketinga :x

Hurmasica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:54 pm

To su oni stavili samo raju da navuku, uprava napolje! :lol: :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

uto mar 22, 2016 9:55 pm

Tako je Slobodanka sve si.dobro rekla ...

Model1964

uto mar 22, 2016 10:01 pm

Ajzea je napisao/la:
Ne smijemo razmišljati na taj način, ako su tezili toj transparentnosti, naročito gospodin Senad Misimović, pod obavezom je nastaviti sa tom praksom. Moraju nastaviti sa ovakvim radom, i nastaviti sa komunikacijom sa navijačima kakva je u ovom trenutku. Poznato nam je gdje se i na koji način svaka marka troši, samim tim su stekli povjerenje navijača. Veliki broj ljudi, čak i sa ovog foruma, su mi rekli da im trebamo vjerovati i pruziti podršku jer su njihove aktivnosti dosta veće bile no što smo mi znali. Mozda je problem toga i bio slaba komunikacija sa navijačima, ali sam nakon rezultatske krize i katastrofalnih rezultata rekao da su imali i imaju moju podršku, ali da ću o njima suditi nakon prelaznog roka, koji je ruku na srce, odrađen na način da smo svi zinuli i usta zatvarali nismo do zadnjeg dana prelaznog roka.. Premašili su sva moja očekivanja, i toliko povjerenje su stekli kod individue koja nastupa pod ovim nickom, da sam ubijeđen da će nam otplatiti sve dugove te napraviti moderan stadion... Kako god, nema opuštanja, moraju nastaviti raditi u ovom tempu i ukoliko su spremni na to, u šta ne sumnjam ni najmanje, rado bih potpisao da im se da dozivotni mandat.

Sve si lijepo napisao... osim doživotnog mandata. NIKO IZNAD ŽELJE! Idelna opcija je kao u Barceloni. Članovi biraju predsjednika na osnovu istaknute kandidature i predstavljenog plana i programa. Minuli rad tu jako puno znači. U ovom primjeru bi sadašnja uprava vjerovatno dobila još jedan mandat i natavila započeto. Ukoliko bi nas izlevatili letili bi ko metak. Zato je potrebno da je članska baza što šira jer je mogučnost manipulacije manja. Mi kavi smo :) lajavi, sami bi sebi začepili usta jer smo mi tu upravu izabrali.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:02 pm

Mnoštvo toga sam prošao uz Želju,ali mađarice i bajram na putu su mi se duboku urezali u sjećanje..svaki sekund,minut, tog puta i savršenog dana sa porodicom.
https://youtu.be/DPv_fYprOcg" onclick="window.open(this.href);return false;
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:04 pm

Mozda nisi dobro shvatio, pa ću ti vrlo rado ponoviti. Rekoh da sam spreman biti jedan od zagovarača njihovog dozivotnog mandata, ukoliko bi nastavili raditi u ovom tempu. Zato i kazem, pod obavezom je nastaviti sa praksom objavljivanja finansijskog izvještaja, prihoda i rashoda, etc. Oni su na tome insistirali, nismo mi, što me na kraju krajeva izrazito raduje jer mi je time jasno rečeno kakve su im namjere.

Model1964

uto mar 22, 2016 10:06 pm

Razumijemo se ;) Slobodanka

ChWilla
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:14 pm

nije, nije slobodanka, već slobodankin mali...
gradi željo boli te *****

Model1964

uto mar 22, 2016 10:15 pm

Domene :lol:

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 10:19 pm

Pusti Čvilu hoštaplera, ima da mu voda na usta krene kada mu kroz mahalu pruzim korak sa avionom.. Za jedno, dvije i pol godine. :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava