ž'21 je napisao/la:Ove pare od 'obične raje', navijača su mi mnogo značajnije od onih 'zvučnijih imena'. Svaka čast paša.salle86 je napisao/la:
evo da se i ja pofalim ... simbolično (od srca jbg toliko se za sad može)
![]()
![]()

ž'21 je napisao/la:Ove pare od 'obične raje', navijača su mi mnogo značajnije od onih 'zvučnijih imena'. Svaka čast paša.salle86 je napisao/la:
evo da se i ja pofalim ... simbolično (od srca jbg toliko se za sad može)
![]()
![]()
Bravo Izliji i od menePlavi orkestar je napisao/la:Izlija je napisao/la:Ova uprava od dana zaprimanja mandata i zvaničnog preuzimanja svih funkcija upravljanja klubom je prikazala svaki fening, kako zarađeni tako i potrošeni. Namjerno neću da obuhvatim i period od kako su se počeli boriti za naš klub jer to je priča koju jedan post nemože obuhvatiti i osvrćem se na period od kada i zvanično predstavljaju klub. Možda je i do mene jer volim Želju više nego sebe pa mi jako smeta kada neko glumi privremenu amneziju a sve pod maskom navijača Želje. Dovoljno je samo otići na zvaničnu stranicu našeg kluba i pročitati vijesti koje klub objavljuje ( a to bi svaki navijač bilo kojeg kluba trebao prvo da uradi ako ga interesuje nešto vezano za klub ) da bi mogao da stvori sebi sliku stanja i načina upravljanjem klubskim sredstvima. Ako može skontati dijete koje ide u treći razred osnovne može i svako od vas, od sada svi koji ovdje nešto palamude mi idu na foe listu. Nisam ni ja za slijepo vjerovanje nikome ali ako neko pošteno zasluži povjerenje i još "prebacio normu" mene je zadužio da njegov obraz branim pred ljudima koji su izgubili moralni kompas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Apsolutno! Mada ce siguran sam sve objaviti...storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.
Ne smijemo razmišljati na taj način, ako su tezili toj transparentnosti, naročito gospodin Senad Misimović, pod obavezom je nastaviti sa tom praksom. Moraju nastaviti sa ovakvim radom, i nastaviti sa komunikacijom sa navijačima kakva je u ovom trenutku. Poznato nam je gdje se i na koji način svaka marka troši, samim tim su stekli povjerenje navijača. Veliki broj ljudi, čak i sa ovog foruma, su mi rekli da im trebamo vjerovati i pruziti podršku jer su njihove aktivnosti dosta veće bile no što smo mi znali. Mozda je problem toga i bio slaba komunikacija sa navijačima, ali sam nakon rezultatske krize i katastrofalnih rezultata rekao da su imali i imaju moju podršku, ali da ću o njima suditi nakon prelaznog roka, koji je ruku na srce, odrađen na način da smo svi zinuli i usta zatvarali nismo do zadnjeg dana prelaznog roka.. Premašili su sva moja očekivanja, i toliko povjerenje su stekli kod individue koja nastupa pod ovim nickom, da sam ubijeđen da će nam otplatiti sve dugove te napraviti moderan stadion... Kako god, nema opuštanja, moraju nastaviti raditi u ovom tempu i ukoliko su spremni na to, u šta ne sumnjam ni najmanje, rado bih potpisao da im se da dozivotni mandat.storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.
Svaka častOkolele je napisao/la:Sarajevski pjevač Tarik Stambolić, i vijećnik Općine Stari grad, Vedad Deljković, uplatili su novčana sredstva za 20 stolica.
http://fkzeljeznicar.ba/uputstva-uplaci ... icu/19064/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajzea je napisao/la:Ne smijemo razmišljati na taj način, ako su tezili toj transparentnosti, naročito gospodin Senad Misimović, pod obavezom je nastaviti sa tom praksom. Moraju nastaviti sa ovakvim radom, i nastaviti sa komunikacijom sa navijačima kakva je u ovom trenutku. Poznato nam je gdje se i na koji način svaka marka troši, samim tim su stekli povjerenje navijača. Veliki broj ljudi, čak i sa ovog foruma, su mi rekli da im trebamo vjerovati i pruziti podršku jer su njihove aktivnosti dosta veće bile no što smo mi znali. Mozda je problem toga i bio slaba komunikacija sa navijačima, ali sam nakon rezultatske krize i katastrofalnih rezultata rekao da su imali i imaju moju podršku, ali da ću o njima suditi nakon prelaznog roka, koji je ruku na srce, odrađen na način da smo svi zinuli i usta zatvarali nismo do zadnjeg dana prelaznog roka.. Premašili su sva moja očekivanja, i toliko povjerenje su stekli kod individue koja nastupa pod ovim nickom, da sam ubijeđen da će nam otplatiti sve dugove te napraviti moderan stadion... Kako god, nema opuštanja, moraju nastaviti raditi u ovom tempu i ukoliko su spremni na to, u šta ne sumnjam ni najmanje, rado bih potpisao da im se da dozivotni mandat.storm_raider je napisao/la:Sto se mene tice ovi iz uprave su debelo premasili normu i sva ocekivanja. Neka ni ne objave nista, halal im je.