Baš prije koji dan gledam na city tv, kažu iz veleža 2.300 ih košta organizacija utakmice.
Pa sam zamišljao koliko nas izađe.
A zarada 13 milja juče.
Imali su to oni jos i prije nas...
Znam, ali eto
I Tešanj i Jelah su ofarbani 90% u plavo vjeruj mi a utakmica će se igrati u Jelahu stadion Šibovi. Srce mi ko bundava hehe.starigrad je napisao/la: ↑čet mar 16, 2017 7:39 pmne mogu da vjerujem da ce se utakmica odigrati u tesnju. tosk i borac imaju rivalitet ravan (naravno, shodno rangu takmicenja i broju navijaca) kao mi i fks. imao sam priliku prisustvovati njihovom "derbiju" i borac nije bas dobro dosao u tesanj, kao ni tosk u jelah. sanjin mesic je, prije nego je istrcao na kosevo protiv njukastla, proveo sezonu na posudbi u tosku, zajedno sa malim skijom selimbegovicem. tada sam i imao priliku prisustvovati njihovim medjusobnim susretima. nekako mi, skroz, logicnije zvuci da ce se utakmica odigrati u jelahu.AsharaK je napisao/la: ↑čet mar 16, 2017 7:30 pmŽeljezničar i Borac na sastanku dogovorili jačanje veza između ova dva kluba, u planu i prijateljska utakmica
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/zelj ... mica/77934
a, da je tesanj ofarban u plavo, stoji 100%
Evo neko moje skromno misljenje.storm_raider je napisao/la: ↑čet mar 16, 2017 10:23 pmMiro suvereno vlada: viewtopic.php?f=73&p=172479#p172479
Hajde da prokomentarisemo top 5 i koliko vam je ovo realno?
Isto sam pomislio kada je bila himna Europa Lige
Wut????Dominic je napisao/la: ↑čet mar 16, 2017 11:22 pmMolba za upravu. Dajte neku ceradu ili neki veliki najlon po mogucnosti neke pastelne ili sive boje i pokrijte one otkope zemlje na spoju Istoka i Juga. Posto nema nista od gradnje Juga bar do avgusta, puno je to vremena da ono kvari sliku stadiona. Kako u prenosu utakmica, tako i obicnim fotkama navijaca.