Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 10:46 pm

Istok bi trebao biti cener i kada se pokrije, a sjever smanjiti na 5 KM. Tako i novi jug.
Istok je atraktivna tribina i sa nizom cijenom imati cemo i vise gledalaca nego sto bi sa 10 KM na sjeveru. Ne treba sada ni guliti navijace. Tek zamislite kakva ce biti posjeta kada aBd budemo imali sve tribine pokrivene, a jos cijene pristupacne.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:47 pm

Danas:

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:48 pm

Krah transfer politike Reala i krah mene na kladionici yebala me marka i petnest.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:49 pm

1-3
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 10:51 pm

Grbavica je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Bajić i Hodžić su bolji igrači od Ibiševića
Necemo pretjerivati

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moje mišljenje slika
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BHDragons
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:53 pm

Jug 5KM
Sjever 7KM
Istok 8KM (kad se natkrije 10)
Zapad 15KM
Po meni najidealnije cijene
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:55 pm

bolje 10 milja da plati kartu po 5 KM ...nego 5 milja da plati kartu po 10 KM ...logika jel :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

kremenko

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 10:56 pm

BHDragons je napisao/la:
sri mar 01, 2017 10:51 pm
Grbavica je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:Bajić i Hodžić su bolji igrači od Ibiševića
Necemo pretjerivati

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moje mišljenje slika
Postujem misljenje,ali Ibisevic ima vise od 100 golova u BL,treba i to postovati. Imaju Riad i Armin jos pure da jedu. Samo neka rade jako i ne bojim se za njih. Vedo je institucija.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Brkoo
Kontakt:

Jaozinho22 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 10:35 pm
Brkoo je napisao/la:
sri mar 01, 2017 7:48 pm
Sto se tice Lendrica i njegove prodaje na ljeto ovako ja to vidim. Ako izborimo evropu ili osvojimo titulu njegova cijena ce jos vise porasti. On ima i Hrvatsko drzavljanstvo sto je jako znacajno kod transfera. Ja da se nesto pitam dao bih mu i kapitensku traku i tako mu jos vise digao cijenu. Sve je sad na Lendricu, evo prati ga ovaj agent iz Italije a prate ga i drugi, ima sansu da se dobro proda, da nas klub bas dobro zaradi a on da osigura sebi transfer karijere, mozda u neki od klubova iz lige petice. Nakon njegove prodaje treba nam igrac koji ima kvalitet priblizan kao Ivan ili cak da bude bolji od njega a ne trebaju nam obradovici i takvi igraci..
Apsolutno se slažem osim s ovim da mu treba dati kapitensku...to su već neke druge stvari, pitanje je ima li kakvih klausula u ugovoru... Što se tiče zamjene za Lendru,vidjet ćemo šta Slavkec ima na umu,Obradović kao backup ne bi bio loš,za nešto više nema kvalitet.
Poznat je moj stav sto se tice stranaca a Obradovic je stranac. Stranac mora posjedovati kvalitet da odmah moze upasti u prvu postavu a nikako da bude rezerva. Obradovic je malo bolja verzija Steve Nikolica, plus je stranac..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 01, 2017 10:57 pm

storm_raider je napisao/la:
Danas:

slika
Auuu, kako ovo dobro izgleda :)

Istina je za sjever, otici ce dosta raje sa te tribine i sigurno je da ce nedostajati onaj huk i spontano navijanje u toku utakmice. Nego sta cemo s onom rajom sa jugoistoka, iskopase bageri komplet onaj dio, bas me zanima hoce li vecina preci na istok ili ce ostati na jugu :)

Vedad je odlican i steta sto je imao onu gadnu povredu, bio bi jos bolji. Ali cinjenica je da ulazi polako u godine, a Hodzic i Bajic moraju imati svoje mjesto i dobijati sansu. Neka i njega i njih, ali mora mu se regulisati malo minutaza ako nista.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

sri mar 01, 2017 11:01 pm

Brkoo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 10:35 pm
Brkoo je napisao/la:
sri mar 01, 2017 7:48 pm
Sto se tice Lendrica i njegove prodaje na ljeto ovako ja to vidim. Ako izborimo evropu ili osvojimo titulu njegova cijena ce jos vise porasti. On ima i Hrvatsko drzavljanstvo sto je jako znacajno kod transfera. Ja da se nesto pitam dao bih mu i kapitensku traku i tako mu jos vise digao cijenu. Sve je sad na Lendricu, evo prati ga ovaj agent iz Italije a prate ga i drugi, ima sansu da se dobro proda, da nas klub bas dobro zaradi a on da osigura sebi transfer karijere, mozda u neki od klubova iz lige petice. Nakon njegove prodaje treba nam igrac koji ima kvalitet priblizan kao Ivan ili cak da bude bolji od njega a ne trebaju nam obradovici i takvi igraci..
Apsolutno se slažem osim s ovim da mu treba dati kapitensku...to su već neke druge stvari, pitanje je ima li kakvih klausula u ugovoru... Što se tiče zamjene za Lendru,vidjet ćemo šta Slavkec ima na umu,Obradović kao backup ne bi bio loš,za nešto više nema kvalitet.
Poznat je moj stav sto se tice stranaca a Obradovic je stranac. Stranac mora posjedovati kvalitet da odmah moze upasti u prvu postavu a nikako da bude rezerva. Obradovic je malo bolja verzija Steve Nikolica, plus je stranac..
Dobro Brko, skontali smo te :)
Nego reci ti nama ta imena koja bi došli u obzir umjesto *prodanog* Lendrica. Ja u BiH ne vidim napadaca koji bi ga dostojno ili bolje zamjenio. Po meni opet mora biti stranac ako hocemo slušati tvoje mišljenje.Možda ti imaš nekog đokera?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:
Danas:

slika

Istina je za sjever, otici ce dosta raje sa te tribine i sigurno je da ce nedostajati onaj huk i spontano navijanje u toku utakmice. Nego sta cemo s onom rajom sa jugoistoka, iskopase bageri komplet onaj dio, bas me zanima hoce li vecina preci na istok ili ce ostati na jugu :)

Vedad je odlican i steta sto je imao onu gadnu povredu, bio bi jos bolji. Ali cinjenica je da ulazi polako u godine, a Hodzic i Bajic moraju imati svoje mjesto i dobijati sansu. Neka i njega i njih, ali mora mu se regulisati malo minutaza ako nista.
Evo jos slika, zahvalite se @SarajlijaTM:

slika

slika

slika

Pinkii
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:02 pm

Nista bez Pekica ( ako je ono on na drugoj slici ).

storm_raider
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:04 pm

Jeste, on je.

The Desert Fox
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:05 pm

Omar500 je napisao/la:
Danas:

slika

Emigriram na jugozapad :ganja:
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:06 pm

Hoce li radnici raditi tokom utakmice?
Kakva bi to zayebancija bila :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:07 pm

Bujrum svi na jugozapad.

Model1964

Omar500 je napisao/la:
Danas:

slika

Evo jos slika, zahvalite se @SarajlijaTM:

slika

slika

slika
MAŠAALLAAAA :DD:
Moje mjesto gotovo :11: . Ocekujem da sutra budNe i štokrlja zašarafljena kao i držac za kateter.
Jeli gavranovo mjesto uređeno po njegovim željama :lol: ?

exbabilon
Kontakt:

sri mar 01, 2017 11:08 pm

Istok sve bolje izgleda, bit ce to super tribina na kraju i komplet stadion ce da ozivi.

Cijene karata su posbno zanimljiva prica koja se moze gledati iz milion uglova i sigurno ima milion razlicitih razmisljanja. Po meni bi bilo lose ostaviti iste cijene juga i sjevera i tako raju samo prebaciti sa tih tribina na istok. Naravno istok bez krova ne moze biti skuplji od 10 maraka i to je maksimum. Moje misljenje ide u smjeru da je bolje hiljadu navijaca vise nego hiljadu maraka vise, a to se moze ispostovati na vise nacina, valjda ce u upravi imati sluha..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Model1964

sri mar 01, 2017 11:16 pm

Pinkii je napisao/la:
Bujrum svi na jugozapad.slika slika
Nemam pojma kako je sada ali prije rata je jugozapad bio poznat po super raji, dobroj zajebanciji i velikom poznavanju loptanja. Od barake pa dole do ograde je bila raja svih generacija, svih profesija, pozitivno luda. Kada je dolazio pomocni sudija u taj cošak, kao da je u džehenem došo :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava