Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

https://forum.sport1.oslobodjenje.ba/vi ... =45&t=1076

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 12, 2016 6:06 pm

Ne treba odma na kraju sezone mijenjati Edisa, i ja imam nade u njega.Mogli bi uz Brku imati jos jednog trenera sa trofejima.
Ma kup je nas
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:07 pm

Hoce li on do ljeta dobiti onu licencu, valja igrati europu. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac

pet feb 12, 2016 6:07 pm

Jeste lijepo vidjeti sve vas na jednom mjestu, cak i neke od onih koji su davno prestali pisati.

Ps. Ima jedan janjac, 20 kila zive vage, do pocetka prvenstva abd ;)
Željeznicar za život cijeli!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:09 pm

Da Edis nije promašaj pokazuju treninzi - sadržajni, kreativni, efektivni. Koliko mogu vidjeti, postoji hemija među igračima što je isto jako potrebno. Ostaje još samo taktika. Derbi i stavljanje Tiaga na špic su pokazali da Sablja ni tu ne zaostaje. Ove pripreme je mogao igračima iznijeti svoje zamisli, vidjeti šta se uklapa, a šta ne. Sablja je u treningu isto kao i igrači, s njima prolazi sve i mislim da bi ovo mogla biti jedna lijepa priča ovog proljeća, godine, a i stoljeća :DD: :titula:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:09 pm

Ja sam poslao poruku FKZ1921 da ovdje pišemo pa se nadam da će doći, uvijek je lijepo pročitati njegovo mišljenje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BHDragons
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:10 pm

Neandertalac je napisao/la:Jeste lijepo vidjeti sve vas na jednom mjestu, cak i neke od onih koji su davno prestali pisati.

Ps. Ima jedan janjac, 20 kila zive vage, do pocetka prvenstva abd ;)
Malo je to za salema
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:11 pm

Plavi punim intenzitetom odradili večernji trening

http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-puni ... ing/18481/

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:15 pm

Koliko se ovde bolje i lagodnije osjećam nego anamo..i još kad vidim ko je sve tu :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:16 pm

Izvini Pile, nisi ti rijedak po pitanju povjerenja Edisu...mnogi od nas vjeruju u njega, ali ¨sam¨je a okolnosti nisu jednostavne. Nisam siguran da smo nekada više investirali u ekipu, doveli više igrača koje treba uigrati, pa jbg i očekujemo reultat i plasman u kvale Euro lige. Možemo mi imati različita mišljenja, ali pod pritiskom je Edis. A da je sam jeste. Nisu mu vala neki saradnici. Ali on najbolje zna, i uz njega smo sigurno svi. :palacgore:
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Špekac1921
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:16 pm

Hvala @Eisenbahner na informaciji.
Volim te Željo.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

mamaSmurf
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:21 pm

Šta god da se desi do kraja sezone, ja ću dočekati sa osmijehom na licu. Vidjeti ovako mlade, sposobne i kulturne ljude na čelu uprave, čini moju dušu punom.
U ovom prelaznom roku dobili smo mnogo novih igrača, koji su, svaki na svoj način, kvalitetni, ali do rezultata, koji svi priželjkujemo, možemo doći samo kao TIM. Pri tom mislim i na nas, navijače. Moramo biti dostojni njihovog truda na terenu. Volimo reći kako je Željo porodica, treba dokazati da to nisu prazne riječi.
Ako bih trebala izdvojiti čiji me je dolazak najviše obradovao, onda je to povratak našeg Srđana Stanića. Taj dečko je svaku utakmicu igrao srcem, a klub ga se odrekao u jednom teškom trenutku za njega. Uvijek sam to smatrala velikom sramotom, koja je, na moju radost sada ispravljena.
I da, potez kojim me ova uprava, definitivno, kupila, ponuda za anamo onog igrača :D. Još uvijek se smijem reakcijama " fine gradske raje" . Neprocjenjivo!!!
Izvinjavam se, dug post, al' šta mogu, nisam odavno :).
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Hurmasica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:23 pm

Hoće li se otvoriti novi fan shop do utakmice sa Širokim?

FaraonTM
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:26 pm

pile87 je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji ima povjerenja u Edisa. On je jako predan svome poslu i veliki je radnik mozda i jeste debitant u seniorskom fudbalu ali ima.stvari u kojima bi dao Edisu prednost.
Kao prvu jako je posten i igrace oni koji zasluze. Nije jedan od trenera koji za sobom vuce neke igrace koji moraju igrati pod svaku cijenu.
Drugo nije prvi trener koji pocinje graditi karijeru kod nas. U ovom trenutku bitnije mi je to da se ozbiljno trenira i da je ozbiljan pristup kod igraca.
Edis vrijedi vise nego sto mislimo siguran sam da.ce.to i pokazati.

Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Nisi sam, ima nas još koji vjerujemo u Edisa ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Vrag

pet feb 12, 2016 6:26 pm

pile87 je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji ima povjerenja u Edisa. On je jako predan svome poslu i veliki je radnik mozda i jeste debitant u seniorskom fudbalu ali ima.stvari u kojima bi dao Edisu prednost.
Kao prvu jako je posten i igrace oni koji zasluze. Nije jedan od trenera koji za sobom vuce neke igrace koji moraju igrati pod svaku cijenu.
Drugo nije prvi trener koji pocinje graditi karijeru kod nas. U ovom trenutku bitnije mi je to da se ozbiljno trenira i da je ozbiljan pristup kod igraca.
Edis vrijedi vise nego sto mislimo siguran sam da.ce.to i pokazati.

U slučaju da se ne izbori Evropa Edis je tu najmanje kriv, ali će se na njemu sve slomiti.
Koliki god on bio ludjak ona ima slifa da postane odličan trener.

pile87
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:27 pm

Ne mislim da ce se na bilo kome slomiti kola.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Prle
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:32 pm

FOTO: Fudbaleri Željezničara punim intezitetom odradili večernji trening

http://sport1.ba/foto-fudbaleri-zeljezn ... i-trening/
'Ever tried. Ever failed. No Matter.
Try again. Fail again. Fail better.'

mamaSmurf
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:34 pm

starigrad je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:ima momcica, momaka a i djuturuma, svi smo dobrodosli :ganja:
velika je mogucnost da sam najstariji ovdje, pa molim bez ovog djuturumi :mrgreen:
Ovim od 20 je đuturum svako ko pređe 40. To što je nama srce mlađe od njhovog, nikom ništa. :11:
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

BHDragons
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:34 pm

Prle je napisao/la:FOTO: Fudbaleri Željezničara punim intezitetom odradili večernji trening

http://sport1.ba/foto-fudbaleri-zeljezn ... i-trening/
Svaka čast za Sport1.ba, za sad veoma korektni i objektivni :zeljeznicar1: :klanjase2:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Tryg
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:35 pm

Ne znam, nisam bio na ovim prijateljskim na Grbavici, sve sto sam uspio gledati je isjecke od Klubske stranice, al ovo sto mi kazu raja sto je bila na Grbavici M.Stevanovic sad za sada ne zasluzuje prvih 11. Ne znam sta vi ostali mislite, nije ni mene nesto dojmio na ovim prijateljskim, al da je igrac kojeg vrijedi cekat, vrijedi, a imamo li mi vremena za to?
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Grbavica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 6:36 pm

Tryg je napisao/la:Ne znam, nisam bio na ovim prijateljskim na Grbavici, sve sto sam uspio gledati je isjecke od Klubske stranice, al ovo sto mi kazu raja sto je bila na Grbavici M.Stevanovic sad za sada ne zasluzuje prvih 11. Ne znam sta vi ostali mislite, nije ni mene nesto dojmio na ovim prijateljskim, al da je igrac kojeg vrijedi cekat, vrijedi, a imamo li mi vremena za to?
Vidi se da zna, ali je nespreman.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

Prijava