Ne treba odma na kraju sezone mijenjati Edisa, i ja imam nade u njega.Mogli bi uz Brku imati jos jednog trenera sa trofejima.
Ma kup je nas
Malo je to za salemaNeandertalac je napisao/la:Jeste lijepo vidjeti sve vas na jednom mjestu, cak i neke od onih koji su davno prestali pisati.
Ps. Ima jedan janjac, 20 kila zive vage, do pocetka prvenstva abd
Nisi sam, ima nas još koji vjerujemo u Edisapile87 je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji ima povjerenja u Edisa. On je jako predan svome poslu i veliki je radnik mozda i jeste debitant u seniorskom fudbalu ali ima.stvari u kojima bi dao Edisu prednost.
Kao prvu jako je posten i igrace oni koji zasluze. Nije jedan od trenera koji za sobom vuce neke igrace koji moraju igrati pod svaku cijenu.
Drugo nije prvi trener koji pocinje graditi karijeru kod nas. U ovom trenutku bitnije mi je to da se ozbiljno trenira i da je ozbiljan pristup kod igraca.
Edis vrijedi vise nego sto mislimo siguran sam da.ce.to i pokazati.
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
U slučaju da se ne izbori Evropa Edis je tu najmanje kriv, ali će se na njemu sve slomiti.pile87 je napisao/la:Ja sam jedan od rijetkih koji ima povjerenja u Edisa. On je jako predan svome poslu i veliki je radnik mozda i jeste debitant u seniorskom fudbalu ali ima.stvari u kojima bi dao Edisu prednost.
Kao prvu jako je posten i igrace oni koji zasluze. Nije jedan od trenera koji za sobom vuce neke igrace koji moraju igrati pod svaku cijenu.
Drugo nije prvi trener koji pocinje graditi karijeru kod nas. U ovom trenutku bitnije mi je to da se ozbiljno trenira i da je ozbiljan pristup kod igraca.
Edis vrijedi vise nego sto mislimo siguran sam da.ce.to i pokazati.
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Ovim od 20 je đuturum svako ko pređe 40. To što je nama srce mlađe od njhovog, nikom ništa.starigrad je napisao/la:velika je mogucnost da sam najstariji ovdje, pa molim bez ovog djuturumifedeltafrotta je napisao/la:ima momcica, momaka a i djuturuma, svi smo dobrodosli
Svaka čast za Sport1.ba, za sad veoma korektni i objektivniPrle je napisao/la:FOTO: Fudbaleri Željezničara punim intezitetom odradili večernji trening
http://sport1.ba/foto-fudbaleri-zeljezn ... i-trening/
Vidi se da zna, ali je nespreman.Tryg je napisao/la:Ne znam, nisam bio na ovim prijateljskim na Grbavici, sve sto sam uspio gledati je isjecke od Klubske stranice, al ovo sto mi kazu raja sto je bila na Grbavici M.Stevanovic sad za sada ne zasluzuje prvih 11. Ne znam sta vi ostali mislite, nije ni mene nesto dojmio na ovim prijateljskim, al da je igrac kojeg vrijedi cekat, vrijedi, a imamo li mi vremena za to?