Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 10:13 am

Tryg je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Može li mi neko poslati na pp taj zaštićeni link jer nisam član tajne grupe, a na 1921 forumu nisam mogao da nađem. Vidim samo taj neki javni link.
Ti mozes vazda dobit vjeruj mi :)
Nema potrebe da saljes link, sad cu mu objasniti kako da nadje sam. Link ima tracker i tako pratim da se ne dijeli. Vec su dvojica zbog dijeljenja odletila iz grupe i Larson nije morao mijenjati kanal samo cistom srecom.

Takodjer, ja odobravam samo i kao moderator mogu da odredim ko treba biti tu, a ko ne. Larson proslijedi link do grupe i naravno napravi stream. Posto on ima nekih privatnih obaveza, za sva pitanja mene u pp pitajte.

Trudim se da niko ko ne treba biti u grupi i ne bude tu, a ima ih dosta koji ne trebaju. Neka mi neko posalje taj post na 1921, to se ne smije desavati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Virtu4L

sub mar 19, 2016 10:16 am

Opusten kao nikad prije, sto rece Ajzea, zabrinjava me ovo stanje.

Samo hrabro!
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Tryg
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:17 am

storm_raider je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Može li mi neko poslati na pp taj zaštićeni link jer nisam član tajne grupe, a na 1921 forumu nisam mogao da nađem. Vidim samo taj neki javni link.
Ti mozes vazda dobit vjeruj mi :)
Nema potrebe da saljes link, sad cu mu objasniti kako da nadje sam. Link ima tracker i tako pratim da se ne dijeli. Vec su dvojica zbog dijeljenja odletila iz grupe i Larson nije morao mijenjati kanal samo cistom srecom.

Takodjer, ja odobravam samo i kao moderator mogu da odredim ko treba biti tu, a ko ne. Larson proslijedi link do grupe i naravno napravi stream. Posto on ima nekih privatnih obaveza, za sva pitanja mene u pp pitajte.
poslao sam mu ja vec u inbox link od grupe i objasnio, nisam mislio davati link direktno svakako :) al eto i ti si takodjer :)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:21 am

6 buseva plus kombi..još malo pa polijećemo.Nek nam je hairli braćo,da se vratimo svi sretni i zadovoljni. :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:23 am

Tryg je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Nema potrebe da saljes link, sad cu mu objasniti kako da nadje sam. Link ima tracker i tako pratim da se ne dijeli. Vec su dvojica zbog dijeljenja odletila iz grupe i Larson nije morao mijenjati kanal samo cistom srecom.

poslao sam mu ja vec u inbox link od grupe i objasnio, nisam mislio davati link direktno svakako :) al eto i ti si takodjer :)
Odlicno, hvala. :palacgore:

cala
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:23 am

Morel se mahmurat momci? :D

irfo

sub mar 19, 2016 10:25 am

Sretno svima koji putuju danas, da nam se vrate zdravi i sretni Forza Zeljo :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:26 am

Ja ništa nisam dobio. Probat ću gledati na tom javnom linku, valjda neće pasti. Sretno momcima koji idu, pamet u glavu.

Okolele
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:27 am

Sretan put momci i poderite grla i dlanove... :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

swra
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 10:32 am

Plava Porodica je napisao/la:6 buseva plus kombi..još malo pa polijećemo.Nek nam je hairli braćo,da se vratimo svi sretni i zadovoljni. :zeljeznicar1:
Odlicna ce brojka biti na tusnju, jos kada se uzme u obzir manijaci iz ostalih gradova plus raja sa autima bice nekih 500 ljudi. Sretno Vam momci

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

blueheart
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:38 am

Sretno momcima koji putuju i da nam ako Bog da 3 boda donesu...
Ne znam zasto ali meni sve mirise na pobjedu....
Mislim da ce se mnogo koristiti kontra i pooukontra a tu smo plaho jaki. Stevanovici bi mogli donijeti potrebnu prevagu.....
Uglavnom
ZELJO MI TE VOLIMO KAKO GOD ZAVRSILO
DRZAVA ZELJO

Kapiten
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:39 am

Sretno manijaci ! Da se vratite s 3 boda :titula:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

_Citizen_
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:41 am

Da se prijavim i ja i da pozelim srecu momcima danas,i na terenu i na tribinama...

Moja prognoza za danas, 1:2 (Lendric,Stevanovic)

I naravno,moze li se ikako doci do linka za utakmicu (naseg linka ),pozdrav!

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:42 am

swra je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:6 buseva plus kombi..još malo pa polijećemo.Nek nam je hairli braćo,da se vratimo svi sretni i zadovoljni. :zeljeznicar1:
Odlicna ce brojka biti na tusnju, jos kada se uzme u obzir manijaci iz ostalih gradova plus raja sa autima bice nekih 500 ljudi. Sretno Vam momci

Hvala drug,evo upravo krenuli,pozz iz busa 4.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:46 am

Plava Porodica je napisao/la:
swra je napisao/la:

Hvala drug,evo upravo krenuli,pozz iz busa 4.
Sretno i nadam se da nece biti belaja. Odradite to gospodski i donesite nam 3 boda pa da svi proslavimo. Svi smo uz vas ovdje! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Tryg
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:47 am

Storm? Sta mejtas ne uradi dobro pa mu dodje you are not autohorized?
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:48 am

Tryg je napisao/la:Storm? Sta mejtas ne uradi dobro pa mu dodje you are not autohorized?
Omatorio. :ganja:

Salim se, sad cu mu poslati poruku.

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:51 am

Javni stream radi, yt ce poceti od 14:30

JureGuvo
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:51 am

Sretno momcima koji su otišli u Tuzlu, može li me neko uputiti kako da udjem u tajnu grupu, prijavljen sam I na 1921 i ovdje. Necu dijeliti nigdje, samo da gledam naseg Želju uz sto manje problema. Danas aBd iznenadjujuce lagano do 3 boda dolazimo... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sub mar 19, 2016 10:52 am

Plavi orkestar je napisao/la:Svaka utakmica je bitna,svaka se igra za bodove,volim da pobjedimo bilo koga ali pobjeda sutra bi bila puno više od tri boda.Prvo zbog mrznje koju ispoljavaju prema nama i prema našem gradu a drugo tom bi pobjedom funjare spustili na zemlju i pokazali im ko je No1 u drzavi.
Te price o nekoj mrznji i kojekakvim glupostima treba ostaviti balavurdiji koja nema pametnija posla nego da se time bavi.. Takvih nazalost ima na svim stranama i oni su produkt poslijeratnog drustvenog poredka.. Sva ta losa furka je iracionalna i predmet je razmisljanja manjine koja je nazalost najglasnija pa je njihove nebuloze najlakse cuti.. U tom kraju zivi veliki broj nasih navijaca i simpatizera a ima ih i u samoj Tuzli.. Ja licno poznajem bruku ljudi iz Tuzle koji ne mrze ni Zelju a ni glavni grad.. Forumi i komentari po drustvenim mrezama ne mogu biti razlog generalizovanja.. Da postoji odredjeni animozitet, postoji ali je u odredjenoj mjeri i opravdan bar sto se tice relacije sa glavnim gradom a sto se tice sportskog dijela ni ja nisam ponosan nasom utakmicom u Trebinju i siguran sam da bi i vecina nas razmisljala poput tuzlaka da je situacija bila obrnuta jer i mnogi od nas su zamjerili Velezu sto nas je onomad dobio i omogucio da Zrinjsli lakse dodje do titule..

Svi mi znamo a tako i oni ko je No1 u drzavi i to nema potrebe da se dokazuje.. Sloboda u ovoj godini igra najbolji fudbal i mi moramo odigrati hladne glave i uz 100% zalaganja ako ih mislimo dobiti.. Ja licno bodom ne bih bio zadovoljan ali ga ne bih ni previse negativno dozivio jer ima jos dosta da se igra tako da ne sumnjam da cemo mi izboriti evropu bez obzira na danasnji rezultat.. Mi smo Zeljo i podrazumijeva se da nam je pobjeda uvijek cilj..

Nadam se da danas nece biti nikakvih problema i da cemo pokazati nasu velicinu kako na tribinama tako i na terenu.. Sretno Manijacima koji putuju gore..

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava