SILO !
Na dva coska i na sredinu staviti LCD i uzimati pare na reklamama.
Gledaj koliko hoćeš
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 4:04 pmJug ce biti 8.metara od gola? Pa protivnici ce se sami predati kad izadju na teren ja vam garantujem. Pola sredstava vec obezbjedjeno za Jug? Pa kad krenu desetogodisnje i za krova cemo skupit.
Nije Musa kriv za gol..Jednostavno igrac koji je vratio loptu glavom nije bio Musin zadatak..Musa je svog igraca pokrio a to sto je on morao da ide na ovoga kojeg je neko zaboravio i nije uspio da ga nadskoci "sto nije ni bilo realno s obzirom na njihovu visinu" to je druga stvar..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 4:09 pmDobra tekmica, ovo lici na nesto, ali necemo se zanositi.![]()
Lendra ocito u onoj krizi kao u prvenstvu kad nista nije mogao zabiti. Valjda ga ovo ne bude drzalo 8 tekmi. Treba nam gol u Krupi njegov.
Mico 2 strasne sanse promasio. Previse smo promasili. Da je Astana imala ovakve sanse bilo bi 3-1 za njih na kraju.
Samo realizaciju popraviti za prvestvo, bit ce to dobro, jer ako ovima pravimo sanse, pravit cemo vise ovim nasim u ligi.
Zakaric s loptom sve zna, majstor, ali kad mu u prvom gurnu neko u for i on ispred igraca iz Astane jedno 2-3 metra i lik prije njeg stize do lopte. Tu je tanak, osjeti se visak kila. Ne treba ga forsirati, dat mu je u noge pa nek joj radi sta hoce.
Korner iz kojeg smo primili gol je manjak koncentracije i prava ekipa to odmah iskoristi. Musin igrac skace, Mirin igrac bjezi iza ledja, ostali gledaju. Krivci su Musa i Mico.. Ali u sustini dobro je, nisu oni napravili pored toga nista aman zaman osim one BOMBE kad se golman ukopa kao da su ga ubetonirali..
Sto se tice skupstine, nisam nista pratio jer sam gledao tekmu a prije tekme bio vani. Treba sad i to sve iscitati, jer kako sam skonto nema videa nikakvog ?
Okolele je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 4:26 pmNije Musa kriv za gol..Jednostavno igrac koji je vratio loptu glavom nije bio Musin zadatak..Musa je svog igraca pokrio a to sto je on morao da ide na ovoga kojeg je neko zaboravio i nije uspio da ga nadskoci "sto nije ni bilo realno s obzirom na njihovu visinu" to je druga stvar..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 11, 2017 4:09 pmDobra tekmica, ovo lici na nesto, ali necemo se zanositi.![]()
Lendra ocito u onoj krizi kao u prvenstvu kad nista nije mogao zabiti. Valjda ga ovo ne bude drzalo 8 tekmi. Treba nam gol u Krupi njegov.
Mico 2 strasne sanse promasio. Previse smo promasili. Da je Astana imala ovakve sanse bilo bi 3-1 za njih na kraju.
Samo realizaciju popraviti za prvestvo, bit ce to dobro, jer ako ovima pravimo sanse, pravit cemo vise ovim nasim u ligi.
Zakaric s loptom sve zna, majstor, ali kad mu u prvom gurnu neko u for i on ispred igraca iz Astane jedno 2-3 metra i lik prije njeg stize do lopte. Tu je tanak, osjeti se visak kila. Ne treba ga forsirati, dat mu je u noge pa nek joj radi sta hoce.
Korner iz kojeg smo primili gol je manjak koncentracije i prava ekipa to odmah iskoristi. Musin igrac skace, Mirin igrac bjezi iza ledja, ostali gledaju. Krivci su Musa i Mico.. Ali u sustini dobro je, nisu oni napravili pored toga nista aman zaman osim one BOMBE kad se golman ukopa kao da su ga ubetonirali..
Sto se tice skupstine, nisam nista pratio jer sam gledao tekmu a prije tekme bio vani. Treba sad i to sve iscitati, jer kako sam skonto nema videa nikakvog ?
![]()