Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 4:11 pm

slika
SILO !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 11, 2017 4:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

dell21
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:12 pm

Nema mjesta za euforiju pripremne su utakmice .
Hvala Misimovicu za sve do sada. Ako uspijemo ovo sa jugom kao istokom nema nam ravnih u svijetu.

LARSSON
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:12 pm

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vuko ... zati/75819 Imaš tu jedan dio ili je na nekoj drugoj vijesti

@ajzea vidi opštinskog radnika

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:13 pm

krajisnik87 je napisao/la:
sub feb 11, 2017 4:04 pm
slika

Jel ovo Bentley sponzor ? :shisha: :shisha:
Na dva coska i na sredinu staviti LCD i uzimati pare na reklamama.
Samo ova slika pokazuje da onaj ciganluk ispred sjevera se mora skontati i obloziti ovim panelima. To bi bilo prelijepo kad bi se ovako odradilo.
Uz ove ljude sve je moguce.

brile
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:15 pm

Kako lijep dan :zeljeznicar1:

Kako smo samo sretni sto navijamo za ovaj klub, nismo ni svjesni, neki bi dali sve da su dio ovog kluba i ove price ali to nikada nece priznati.

Volim vas neopisivo sarajevski plavi :pljesak:

Grbavica
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:17 pm

krajisnik87 je napisao/la:
slika

Jel ovo Bentley sponzor ? :shisha: :shisha:

Allahu dragi :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:18 pm

"...Skupština je glasala o izvještaju Upravnog i Nadzornog odbora te je sa 38 za i jednim glasom protiv prihvaćen izvještaj ova dva tijela. Također i Sporazum koji je potpisan sa Sportskim društvom prihvaćen je jednoglasno..."

ko je ovaj jedan protiv Izvjestaja UO i NO a istovremeno za Sporazum sa SDom?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:18 pm

Ne treba letiti.. Imamo razloga da se nadamo dobrim igrama ali treba uzeti u obzir da nas na nasim grbavim i blatnjavim njivama cekaju drugaciji izazovi.. Ekipe sa kojima smo igrali u Turskoj se vole nadigravati i mogli smo, manje vise, uzivati u utakmicama.. Ovdje se taktika vecine ekipa zasniva na destrukciji tako da necemo umirati u nekoj ljepoti.. Ono sto je najbitnije je da fizicki izgledamo jako dobro a fizika je osnova za sve..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

reks1
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:22 pm

Valjda ce Lars opet izvesti caroliju pa ce biti i snimak danasnje tekme.Propustio sam drugo pluvrijeme,zbog posla i da se u miru jos jednom pogleda!

Hurmasica
Kontakt:

reks1 je napisao/la:
Valjda ce Lars opet izvesti caroliju pa ce biti i snimak danasnje tekme.Propustio sam drugo pluvrijeme,zbog posla i da se u miru jos jednom pogleda!
Gledaj koliko hoćeš :D

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dr.vet.med
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:26 pm

Strašne utakmice je pružio Željo u prethodne tri utakmice. Pored izuzetno kvalitetnih i renomiranih protivnika za naš pojam,
ne samo da nismo izgubili nego smo se ravnopravno nosili u svim utakmicama.

Gledajući ove tri utakmice našeg Želje, odmah mi retrospektivno kroz misao prođu utakmice u Europi, protiv izraelskog dvojca,
Hapoela i Maccabija. Naravno, da se ne mogu porediti utakmice po svom značaju, ali sama igra na terenu, čak zanemarujući i
rezultat, to ne 'skidanje gaća' protivniku, daje mi nadu da ćemo aBd gledati u predstojećem periodu nikad boljeg i jačeg Želju
unazad 20 godina. Mislim, da je većina nas primjetila da odavno nismo imali kompaktniji TIM.

I mi navijači apsolutno trebamo podržati svog Želju do samog kraja, uživati u ovim trenucima, u što manjoj mjeri pokazivati
'ušljivi pitarluk'. Pored sportskog segmenta koji po mom mišljenju aBd će pokazati i dokazati da nikada nije bio bolji unazad 20 godina,
o Upravi koja brine o klubu suvišno je bilo šta reći. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!

xxh2o
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Jug ce biti 8.metara od gola? Pa protivnici ce se sami predati kad izadju na teren ja vam garantujem. Pola sredstava vec obezbjedjeno za Jug? Pa kad krenu desetogodisnje i za krova cemo skupit.

Koliko je sad trenutni Jug udaljen od gola?

Okolele
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
sub feb 11, 2017 4:09 pm
Dobra tekmica, ovo lici na nesto, ali necemo se zanositi. :D

Lendra ocito u onoj krizi kao u prvenstvu kad nista nije mogao zabiti. Valjda ga ovo ne bude drzalo 8 tekmi. Treba nam gol u Krupi njegov.
Mico 2 strasne sanse promasio. Previse smo promasili. Da je Astana imala ovakve sanse bilo bi 3-1 za njih na kraju.
Samo realizaciju popraviti za prvestvo, bit ce to dobro, jer ako ovima pravimo sanse, pravit cemo vise ovim nasim u ligi.
Zakaric s loptom sve zna, majstor, ali kad mu u prvom gurnu neko u for i on ispred igraca iz Astane jedno 2-3 metra i lik prije njeg stize do lopte. Tu je tanak, osjeti se visak kila. Ne treba ga forsirati, dat mu je u noge pa nek joj radi sta hoce.

Korner iz kojeg smo primili gol je manjak koncentracije i prava ekipa to odmah iskoristi. Musin igrac skace, Mirin igrac bjezi iza ledja, ostali gledaju. Krivci su Musa i Mico.. Ali u sustini dobro je, nisu oni napravili pored toga nista aman zaman osim one BOMBE kad se golman ukopa kao da su ga ubetonirali..

Sto se tice skupstine, nisam nista pratio jer sam gledao tekmu a prije tekme bio vani. Treba sad i to sve iscitati, jer kako sam skonto nema videa nikakvog ?
Nije Musa kriv za gol..Jednostavno igrac koji je vratio loptu glavom nije bio Musin zadatak..Musa je svog igraca pokrio a to sto je on morao da ide na ovoga kojeg je neko zaboravio i nije uspio da ga nadskoci "sto nije ni bilo realno s obzirom na njihovu visinu" to je druga stvar..

slika
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sub feb 11, 2017 4:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:27 pm

Grande Miske!!!

Sent from my C5303 using Tapatalk

Amar927
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:28 pm

Postoji mogućnost da na posudbu iz madjarskog Debrecena dodje Ognjen Djelmic...

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:31 pm

Okolele je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
sub feb 11, 2017 4:09 pm
Dobra tekmica, ovo lici na nesto, ali necemo se zanositi. :D

Lendra ocito u onoj krizi kao u prvenstvu kad nista nije mogao zabiti. Valjda ga ovo ne bude drzalo 8 tekmi. Treba nam gol u Krupi njegov.
Mico 2 strasne sanse promasio. Previse smo promasili. Da je Astana imala ovakve sanse bilo bi 3-1 za njih na kraju.
Samo realizaciju popraviti za prvestvo, bit ce to dobro, jer ako ovima pravimo sanse, pravit cemo vise ovim nasim u ligi.
Zakaric s loptom sve zna, majstor, ali kad mu u prvom gurnu neko u for i on ispred igraca iz Astane jedno 2-3 metra i lik prije njeg stize do lopte. Tu je tanak, osjeti se visak kila. Ne treba ga forsirati, dat mu je u noge pa nek joj radi sta hoce.

Korner iz kojeg smo primili gol je manjak koncentracije i prava ekipa to odmah iskoristi. Musin igrac skace, Mirin igrac bjezi iza ledja, ostali gledaju. Krivci su Musa i Mico.. Ali u sustini dobro je, nisu oni napravili pored toga nista aman zaman osim one BOMBE kad se golman ukopa kao da su ga ubetonirali..

Sto se tice skupstine, nisam nista pratio jer sam gledao tekmu a prije tekme bio vani. Treba sad i to sve iscitati, jer kako sam skonto nema videa nikakvog ?
Nije Musa kriv za gol..Jednostavno igrac koji je vratio loptu glavom nije bio Musin zadatak..Musa je svog igraca pokrio a to sto je on morao da ide na ovoga kojeg je neko zaboravio i nije uspio da ga nadskoci "sto nije ni bilo realno s obzirom na njihovu visinu" to je druga stvar..

slika
:palacgore: Hvala na ispravci, nisam primjetio taj pocetak ubacaja, samo sam vidio da je on skocio.
Definitivno nije njegov..

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:33 pm

Gledas Zelju i kontas sta mi sve fulamo..
Onda upalis Junajted i vidis da smo mi beton i u realizaciji..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:33 pm

Bogičević je zaboravio igrača kod gola, a Musa pokušao spasiti..

dell21
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:35 pm

Lars popravi nam link, već dva dana ne mogu gledati radove na istoku a slika od danas nema.

Okolele
Kontakt:

sub feb 11, 2017 4:35 pm

Evo poceo da se betonira dio do sjevera..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava