Al ce biti na moja tv, pa se nadam onom istom stremu na zakljucanoj temi pasa mojLARSSON je napisao/la:Očito vitez i olimpik na bhtu :S
nece nam bit lahkoooo u tuzli sta god mi pricali pisali , treba sutra prvo rjesit pa onda na megdann u tz probat zebu zaustavit od koga sve krece vesiilnovic je jeben ahmetovic jak ko zemlja .. da aco igra u tz ja bi ruku u vatru stavio da cemo glat ih uzet ovako remii bi bio dobar ,P.S. Jesicu ostanii tako ti allahaElegant je napisao/la:Bice umora kod tuzlaka ali i euforije, mi samo pametno da odigramo u Tuzli.
Bit će nama na yt, ali ako neko može da sredi domenu da napravimo i za ove ostale nek raja gleda.Tryg je napisao/la:Al ce biti na moja tv, pa se nadam onom istom stremu na zakljucanoj temi pasa mojLARSSON je napisao/la:Očito vitez i olimpik na bhtu :S
Bit ce vjerovatno dva, jedan za ostale, jedan za nas. Neka me larson ispravi ako grijesim. Zestoko se trazi ovaj sto je za nas, tako da nemojte dijeliti.Tryg je napisao/la:Al ce biti na moja tv, pa se nadam onom istom stremu na zakljucanoj temi pasa mojLARSSON je napisao/la:Očito vitez i olimpik na bhtu :S
storm_raider je napisao/la:Bit ce vjerovatno dva, jedan za ostale, jedan za nas. Neka me larson ispravi ako grijesim. Zestoko se trazi ovaj sto je za nas, tako da nemojte dijeliti.Tryg je napisao/la:Al ce biti na moja tv, pa se nadam onom istom stremu na zakljucanoj temi pasa mojLARSSON je napisao/la:Očito vitez i olimpik na bhtu :S