Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 12:49 pm

Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Mladosti 28.182 KM
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:49 pm

Kare2404 je napisao/la:Zbog cega psovati Kokotu mrtvu majku koja je umrla nedavno. Kakav si ti papak malo je reci bio covjek dao sto je mogo i znao otisao a pri tome veliki zeljovac veci sigurno o tebe klosaru
Moze se rasrpavljati o kvalitetu i mogucnostima odredjenih igraca, al sad nekom psovat majku je fkt seljacki, ne znam sta su se okomili toliko na Kokota, ja cu njega uvijek pamtiti po golu protiv ferenca, dominaciji protiv pitara na derbiju i po tome sto je uvijek davao svoj maksimum.. Los je i Enis al ne mogu ja njemu psovat sto je limitiran igrac a isti ide glavom na krampone i nije mu problem krvav zavrsit utkmicu..

Kare2404
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:58 pm

ž'21 je napisao/la:
Kare2404 je napisao/la:Zasto smo ljudi papci i spustamo se na nivo seoskih klubova i navijaca pa pljujemo ljude koji su bili dio nase porodice i to na naj perimitivniji nacin. Tim fudbalerima se fino lijepo kulturno zahvalilo a neki su nesto i dali za nas klub prematome budimo gospoda a ne papci jer mi smo Zeljo a to je nesto veliko.
Kokot Zoran nikad nije bio dio plave porodice!
Kokot Zoran je bio i osto dio plave porodice. To sto je on igrao kako je igrao je diskutabilno,imao je i dobrih momenata, al momka za kojeg dajem ruku da je davo sve sto je znao a nije on kriv sto nije igracina je druga stvar. Samo vas molim ispostujte neke stvari i to je to
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
I krv svoju za plavu boju!!!

Elegant
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:08 pm

Hoce li Tiago biti spreman za Tuzlu?

Protiv Borca da ne bude žutih kartona, lagano odraditi utakmicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:10 pm

Besiktas i Trabzonspor zainteresovani za Višću..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic

pon mar 14, 2016 1:11 pm

Samo je pravo dobra stvar ovaj prikljucak u ligi i za sam kup. Mnogo je lakse igrati kada nemas osjecaj da ti sve zavisi od te utakmice. Sigurno ce i igraci opustenije uci u zavrsnicu kupa ako ostanemo u igri za to 3. mjesto u ligi.

ublehas
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:11 pm

IvanOsim je napisao/la:Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..

Zaha juce najgori, samo mase rukama svojim saigracima i prica, a zna se da to radi - onaj ko grijesi.. i zaista ne vjerujem kad neko kaze da je Zola bio losiji od njeg..

Miroslav tanak, prvenstveno to mislim na igru bez lopte, ne radi po krilu, nije imao ni jedno protrcavanje da ne dobije loptu, samo igraca da odvuce.. Memija mnogo bolji

Mene bas pozitivno u ove 4 utakmice iznenadio Bogicevic, sva moja ocekivanja je nadmasio..

Slazem se da protiv Borca treba odmoriti 4-5 igraca, priliku dati Djermanovicu, Djenisu, Dini, Kramaricu, stoperski par bi ostavio da se uigra..
Memija je bio jedan od slabijih juče, ali dosta bolji nego protiv Širokog. Nije ništa konkretno uradio, ali se trudio i meni je to uvijek dovoljno za pozitivnu ocjenu. Slažem se da je Stevanović trebao izaći, a ne Memija, ali ne zato što je bio lošiji, nego što je imao karton i još jedan dva starta poslije.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:13 pm

IvanOsim je napisao/la:Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..

Zaha juce najgori, samo mase rukama svojim saigracima i prica, a zna se da to radi - onaj ko grijesi.. i zaista ne vjerujem kad neko kaze da je Zola bio losiji od njeg..

Miroslav tanak, prvenstveno to mislim na igru bez lopte, ne radi po krilu, nije imao ni jedno protrcavanje da ne dobije loptu, samo igraca da odvuce.. Memija mnogo bolji

Mene bas pozitivno u ove 4 utakmice iznenadio Bogicevic, sva moja ocekivanja je nadmasio..

Slazem se da protiv Borca treba odmoriti 4-5 igraca, priliku dati Djermanovicu, Djenisu, Dini, Kramaricu, stoperski par bi ostavio da se uigra..
To su stvari koje Edis treba da riješi. Mislim na Stevanovića i Zahu. Jedan od glavnih faktora modernog fudbala je kretanje bez lopte, a tu smo mi svjetlosnu godinu zaostali.

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:20 pm

Sama cinjenica da na svakoj utakmici 2/3 navijaca nema clansku treba biti "alarmantna". Ja bih to rijesio, sto neko rece, pozivanjem spikera i objavom na displayu, a ono sto je mozda jos vaznije uveo bih nagradnu igru svaku domacu tekmu, bubam 5x50 KM u Fan Shopu ali samo za clanske kartice onih koji su prisutni na utakmici, ako neko nije prisutan, nema ni nagrade, pa bi malo i na taj nacin to gurao, zatim, u ove skole u koje idemo, treba ponijeti taj aparat i najaviti djeci da ce biti moguce kupiti clansku kartu na licu mjesta za 10 KM cime postaju clanovi, zatim jednu svijetlecu reklamu kod Fan Shopa, BUDI ČLAN sa velikom strelicom, itd. itd. itd. Treba samo pametno i sistematski raditi na prikupljanju novih clanova.

ž'21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:22 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li Tiago biti spreman za Tuzlu?

Nema veze i da se dobije žuti karton jer se samo direktan crveni prenosi na prvenstvo dok se tri žuta u Kupu odrađuju kroz to takmičenje, a mi sad za sad nemamo igrača pod prijetnjom suspenzije.

diego1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:46 pm

Ja najvise "zamjeram" krilima,bez obzira ko igrao na tim pozicijama,samo sto ne ulaze vise u sredinu da igraju,tako se uvjek moze visak stvoriti,a nasi bekovi tek tad mogu jos vise doci do izrazaja,imamo fine bekove,skolovane,znaju iz trka centrirati,vidjeli smo centarsuta Kramarica u Banja Luci,na tome se treba raditi,al sve dok pobjedjujemo mozemo samo pametovati,rezultat je najbitniji !! :zeljeznicar1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:08 pm

HAJMO RAJA UJKLJUČITE SE U AKCIJU

"KUPI SVOJU STOLICU ZA EVROPSKU GRBAVICU"
Alea iacta est!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:18 pm

mislim da ce utakmica protiv slobode biti mnogo mnogo laksa nego sto mi sad mislimo... oni ce igrati kao da je posljednja utakmica u prvenstvu i pregorece u zelji da nas pobjede, a mi sad samo -2 od treceg mjesta sa vise nego realnim sansama da kroz evropu osiguramo ligu :D pazite sta vam kazem... barem dva razlike za nas u tuzli!!!
100/94/37/34 - i to je to!

delinjo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:21 pm

ne znam koju si ti utakmicu gledao...Miroslav je jucer bio najbolji igrac na terenu uz Lendrica :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:31 pm

Dobar je Miro,zadnje tri tekme medju najboljima u odnosu na Siroki..

Protiv Borca bi volio ovakav sastav

Kjosevski---Kramaric,Bogi,Hodzurda,Memija---Zola,Beganovic,Dino,Zahirovic,Mailson--Đermanović
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon mar 14, 2016 2:36 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Elegant
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:31 pm

ž'21 je napisao/la:

Nema veze i da se dobije žuti karton jer se samo direktan crveni prenosi na prvenstvo dok se tri žuta u Kupu odrađuju kroz to takmičenje, a mi sad za sad nemamo igrača pod prijetnjom suspenzije.
Kroz ligu treba biti oprezan da barem Sarajevo i Zrinjski docekamo kompletni da ih mlatnemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:32 pm

Slažem se sa delinjom..Miroslav i defanzivno i ofanzivno odradio vrhunski posao.Ali eto svako ima svoje mišljenje i viđenje utakmice.
Najvažnije je da smo pobijedili,i čestitam cijelom kolektivu, nikoga ne treba ni izdvajati pozitivno ni negativno,uzeli smo 3 bobe,svima čestitka.

Evo jedan snimak navijanja, mislim da su ovi jedini portal koji pravi reportaže navijačke scene.Nije loše za početak http://specijal.ba/sport/navijacka-zona ... ve-pobjede" onclick="window.open(this.href);return false;
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 2:32 pm

Elegant je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:

Kroz ligu treba biti oprezan da barem Sarajevo i Zrinjski docekamo kompletni da ih mlatnemo.
Devet igraca nam je pod prijetnjom suspenzije a poslije Slobode idu tri lakse utakmice. Tu treba cistiti kartone.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:41 pm

Plava Porodica je napisao/la:Slažem se sa delinjom..Miroslav i defanzivno i ofanzivno odradio vrhunski posao.Ali eto svako ima svoje mišljenje i viđenje utakmice.
Najvažnije je da smo pobijedili,i čestitam cijelom kolektivu, nikoga ne treba ni izdvajati pozitivno ni negativno,uzeli smo 3 bobe,svima čestitka.

Evo jedan snimak navijanja, mislim da su ovi jedini portal koji pravi reportaže navijačke scene.Nije loše za početak http://specijal.ba/sport/navijacka-zona ... ve-pobjede" onclick="window.open(this.href);return false;
ljudi kod nas gledaju igraca samo kroz golove...imam jednog druga on isto tako kaze kakav je on igrac nije dao ni jedan gol do sada...i eto sta ces ti njemu jebi ga ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Velahalve
Kontakt:

pon mar 14, 2016 2:42 pm

Ja mislim ni u najljepšim snovima nismo zamišljali da ćemo nakon samo tri kola biti 2 boda do trećeg mjesta, odnosno 2 boda od evrope, a bilo je mnogo onih koji su govorili da nemamo nikakve šanse da odemo kroz ligu u evropu, a pa možemo i hoćemo ABD, nema predaje.
Do sada možemo biti zadovoljni, ova ekipa iz kolo u kolo će biti sve jača, opasnija, uigranija.
Ne bih nikog kudio ovo kolo, ali bih izdvojio nekog, to je Ivan Lendrić, momak je strašan, gine....grizee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava