Moze se rasrpavljati o kvalitetu i mogucnostima odredjenih igraca, al sad nekom psovat majku je fkt seljacki, ne znam sta su se okomili toliko na Kokota, ja cu njega uvijek pamtiti po golu protiv ferenca, dominaciji protiv pitara na derbiju i po tome sto je uvijek davao svoj maksimum.. Los je i Enis al ne mogu ja njemu psovat sto je limitiran igrac a isti ide glavom na krampone i nije mu problem krvav zavrsit utkmicu..Kare2404 je napisao/la:Zbog cega psovati Kokotu mrtvu majku koja je umrla nedavno. Kakav si ti papak malo je reci bio covjek dao sto je mogo i znao otisao a pri tome veliki zeljovac veci sigurno o tebe klosaru
ž'21 je napisao/la:Kokot Zoran nikad nije bio dio plave porodice!Kare2404 je napisao/la:Zasto smo ljudi papci i spustamo se na nivo seoskih klubova i navijaca pa pljujemo ljude koji su bili dio nase porodice i to na naj perimitivniji nacin. Tim fudbalerima se fino lijepo kulturno zahvalilo a neki su nesto i dali za nas klub prematome budimo gospoda a ne papci jer mi smo Zeljo a to je nesto veliko.
Kokot Zoran je bio i osto dio plave porodice. To sto je on igrao kako je igrao je diskutabilno,imao je i dobrih momenata, al momka za kojeg dajem ruku da je davo sve sto je znao a nije on kriv sto nije igracina je druga stvar. Samo vas molim ispostujte neke stvari i to je to
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Memija je bio jedan od slabijih juče, ali dosta bolji nego protiv Širokog. Nije ništa konkretno uradio, ali se trudio i meni je to uvijek dovoljno za pozitivnu ocjenu. Slažem se da je Stevanović trebao izaći, a ne Memija, ali ne zato što je bio lošiji, nego što je imao karton i još jedan dva starta poslije.IvanOsim je napisao/la:Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..
Zaha juce najgori, samo mase rukama svojim saigracima i prica, a zna se da to radi - onaj ko grijesi.. i zaista ne vjerujem kad neko kaze da je Zola bio losiji od njeg..
Miroslav tanak, prvenstveno to mislim na igru bez lopte, ne radi po krilu, nije imao ni jedno protrcavanje da ne dobije loptu, samo igraca da odvuce.. Memija mnogo bolji
Mene bas pozitivno u ove 4 utakmice iznenadio Bogicevic, sva moja ocekivanja je nadmasio..
Slazem se da protiv Borca treba odmoriti 4-5 igraca, priliku dati Djermanovicu, Djenisu, Dini, Kramaricu, stoperski par bi ostavio da se uigra..
To su stvari koje Edis treba da riješi. Mislim na Stevanovića i Zahu. Jedan od glavnih faktora modernog fudbala je kretanje bez lopte, a tu smo mi svjetlosnu godinu zaostali.IvanOsim je napisao/la:Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..
Zaha juce najgori, samo mase rukama svojim saigracima i prica, a zna se da to radi - onaj ko grijesi.. i zaista ne vjerujem kad neko kaze da je Zola bio losiji od njeg..
Miroslav tanak, prvenstveno to mislim na igru bez lopte, ne radi po krilu, nije imao ni jedno protrcavanje da ne dobije loptu, samo igraca da odvuce.. Memija mnogo bolji
Mene bas pozitivno u ove 4 utakmice iznenadio Bogicevic, sva moja ocekivanja je nadmasio..
Slazem se da protiv Borca treba odmoriti 4-5 igraca, priliku dati Djermanovicu, Djenisu, Dini, Kramaricu, stoperski par bi ostavio da se uigra..
Nema veze i da se dobije žuti karton jer se samo direktan crveni prenosi na prvenstvo dok se tri žuta u Kupu odrađuju kroz to takmičenje, a mi sad za sad nemamo igrača pod prijetnjom suspenzije.Elegant je napisao/la:Hoce li Tiago biti spreman za Tuzlu?
Protiv Borca da ne bude žutih kartona, lagano odraditi utakmicu.
ne znam koju si ti utakmicu gledao...Miroslav je jucer bio najbolji igrac na terenu uz LendricaIvanOsim je napisao/la:Memija juce najbolji,al nema veze sto cemo to spominjati, kao sto kazu forumasi od njega se to ocekuje, komentarisat cemo kad bude slabiji (Edis je trebao Miroslava zamjeniti a ne Memiju).. i naravno necemo spominjati da Memija igra na neprirodnoj poziciji za njeg, jer svakako od njeg se ocekuje da moze igrati na bilo kojoj poziciji..
Kroz ligu treba biti oprezan da barem Sarajevo i Zrinjski docekamo kompletni da ih mlatnemo.ž'21 je napisao/la:Nema veze i da se dobije žuti karton jer se samo direktan crveni prenosi na prvenstvo dok se tri žuta u Kupu odrađuju kroz to takmičenje, a mi sad za sad nemamo igrača pod prijetnjom suspenzije.Elegant je napisao/la:Hoce li Tiago biti spreman za Tuzlu?
Devet igraca nam je pod prijetnjom suspenzije a poslije Slobode idu tri lakse utakmice. Tu treba cistiti kartone.Elegant je napisao/la:Kroz ligu treba biti oprezan da barem Sarajevo i Zrinjski docekamo kompletni da ih mlatnemo.ž'21 je napisao/la:Nema veze i da se dobije žuti karton jer se samo direktan crveni prenosi na prvenstvo dok se tri žuta u Kupu odrađuju kroz to takmičenje, a mi sad za sad nemamo igrača pod prijetnjom suspenzije.Elegant je napisao/la:Hoce li Tiago biti spreman za Tuzlu?
ljudi kod nas gledaju igraca samo kroz golove...imam jednog druga on isto tako kaze kakav je on igrac nije dao ni jedan gol do sada...i eto sta ces ti njemu jebi ga ...Plava Porodica je napisao/la:Slažem se sa delinjom..Miroslav i defanzivno i ofanzivno odradio vrhunski posao.Ali eto svako ima svoje mišljenje i viđenje utakmice.
Najvažnije je da smo pobijedili,i čestitam cijelom kolektivu, nikoga ne treba ni izdvajati pozitivno ni negativno,uzeli smo 3 bobe,svima čestitka.
Evo jedan snimak navijanja, mislim da su ovi jedini portal koji pravi reportaže navijačke scene.Nije loše za početak http://specijal.ba/sport/navijacka-zona ... ve-pobjede" onclick="window.open(this.href);return false;