shzna je napisao/la:Zakaric, Stilic, Letic, Kostic i Obradovic.
Zavrseni.gavran je napisao/la:shzna je napisao/la:Zakaric, Stilic, Letic, Kostic i Obradovic.
to spisak zelja
I Lelica.Jaozinho22 je napisao/la:Mogao si vala i Kerlu dodat kad već čitaš s fb-a
jučerElegant je napisao/la:Stilica ne treba dovodit jedino ako zelite novog Jahica, Bekrica.
A sem toga potpisao je ugovor na nocni zivot i kafane, sam ne zna kad je zadnji put jace potrcao.
Istina, zurio u granap po pive u 9:55 a do 10:00 radiLARS1921 je napisao/la:jučerElegant je napisao/la:Stilica ne treba dovodit jedino ako zelite novog Jahica, Bekrica.
A sem toga potpisao je ugovor na nocni zivot i kafane, sam ne zna kad je zadnji put jace potrcao.
Trci redovno u halilovicimaPlava Porodica je napisao/la:Istina, zurio u granap po pive u 9:55 a do 10:00 radiLARS1921 je napisao/la:jučerElegant je napisao/la:Stilica ne treba dovodit jedino ako zelite novog Jahica, Bekrica.
Stila je sa 18.godina bio najbolji igrac lige... a danas takav igrac ne postoji. Nemamo mi para za Stilu i on jos uvijek moze igrati vani.chile je napisao/la:Stila ni sam nezna kad je ozbiljnije loptu sutnuo, fakat ne vidim zasto ga iko zeli i povezuje s nama. Valjda hocemo da smo ozbiljan klub a u to se nikako Stila i slicni ne uklapaju. Covjek citavu polusezonu nema kluba.
Sent from my Plavo Sokocalo
Štila je mlađi 4 godine od Zebe i 3 godine od Bekrića. Igrao u ozbiljnim ligama sa ozbiljnim igračima i pokazao svoj kvalitet. Povratak Štile bi bio, nešto kao i povratak Bešlije, s tim da Štila nije kuburio sa povredama.chile je napisao/la:Stila ni sam nezna kad je ozbiljnije loptu sutnuo, fakat ne vidim zasto ga iko zeli i povezuje s nama. Valjda hocemo da smo ozbiljan klub a u to se nikako Stila i slicni ne uklapaju. Covjek citavu polusezonu nema kluba.
Sent from my Plavo Sokocalo
Ne pije,Jamak je mala maca.bistrikboy je napisao/la:Ja koliko znam Stila ne pije niti je ikada tezio tome