Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 15, 2016 6:12 pm

1921.ba je napisao/la:imali smo tako informacije oko stanica i bogicevic, krajem prosle sezone pa smo pohitili da objavimo dok po standardno proceduri nije urucen otkaz :D

hocete opet bogija ? :D
Napravi sa besirevicem njemu ce to znaciti ko da je ne znam ti sta.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 15, 2016 6:13 pm

1921.ba je napisao/la:imali smo tako informacije oko stanica i bogicevic, krajem prosle sezone pa smo pohitili da objavimo dok po standardno proceduri nije urucen otkaz :D

hocete opet bogija ? :D
Hocemo boccacinija slika slika slika

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto nov 15, 2016 6:14 pm

Sta ovo svaki medij bio na treningu Torpeda ? Sto niko ne ode kod nas da uzme koju izjavu ipak nama je ovo bas bas vazna tekma ? I ja svasta pitam ovi placaju da ih slikaju stalno kofol najbitniji. Boze oprosti im.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:16 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
11plavih'92 je napisao/la:Opet lazne dileme
Vitez ili Skenderija
Amar ili Misimovic
Titule ili stabilnost
i Vitez i Skenderija

I Amar i Misimovic

I titule i stabilnost....

zasto ne bi moglo ici sve jedno sa drugim,ne vidim razlog da ne moze :)
da bismo imali o čemu pisati drug :) Čini mi se da ponekad gledamo sve crno i bijelo, kao da je sve ili istina ili laž. Takve diskusije se završavaju obično ovako, znači ili nešto ili nešto, ili si za nekog ili si za drugog. Onda dođeš u situaciju u kojoj moraš "birati" između Amara i ove Uprave na čelu s Misketom, što je apsurd. Prije svega, skoro svako ima svoju verziju priče u koju je ubijeđen da je tačna i jednostavno ne popušta u tome, makar bio u pravu 100% ili 0%. Trebamo izbaciti to "ili ili" i gledati sliku s obje strane, pa se nećemo dovoditi u takve situacije da nam diskusije završavaju biranjem između dvije strane, koje su najčešće apsurdne.
ma smijesno ali uvijek u svakoj situaciji zele da nas podjele,volim i Amara i Misketa...i niko na ovom forumu mi ne moze ogaditi ni jednog ni drugog,i u interesu Zelje je da su i jedan i drugi tu...kakve podjele ja sam samo za Zelju ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:18 pm

Previse mi je Nikolic nasmijan i sretan i dobro raspolozen, a da zna da ce dobiti otkaz. Ne ide nikako.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

1921.ba
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:36 pm

Tryg je napisao/la:Previse mi je Nikolic nasmijan i sretan i dobro raspolozen, a da zna da ce dobiti otkaz. Ne ide nikako.
to je do sagovornika :kafa:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

rodrigo87
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:41 pm

Vitez, Skenderija pa neka fina kafana :)

Nadam se sretan :D

ChWilla
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:42 pm

bosna jeste simbol i brend grada. ali ja da spasavam, a elmedin konaković da napreduje u vlasti i mijenja manekenke i voditeljice? nisam pao s kruške. nije željo...
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

uto nov 15, 2016 6:44 pm

sve je to tajna porodice izetbegović koja se prenosi s koljena na koljeno, kako u miru zatrti trag onome što je preživjelo fizičko uništenje u ratu.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:04 pm

Sandi Krizmane vakat je :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:23 pm

A Steve jest haos pozitivan frajer :D
Lijepo je cuti fudbalera koji zna sastaviti par smislenih recenica, stvarno ga je lijepo slusati :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

blueheart
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:35 pm

Ja ne znam sta ste se svezali te Bosne u kosarci... za mene ima samo jedan klub u kosarci a to je kk Zeljeznicar sa legendom Davorinom.
DRZAVA ZELJO

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:36 pm

Ako u glavi nisu dobri, barem nam većina igrača zna fino prozboriti pred kamerama. Budimo pozitivni :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

blueheart
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:39 pm

revolt je napisao/la:Samo da se nadovežem na ovo oko KK bosna, i nju su napravili kao i torpedo i uzeli sve igrače iz KK ŽELJEZNIČAR, zato su uvjek oni bili bliži njima, dva državna kluba. Eh sada se sve vraća, nadam se još goroj sudbini i torpedu nekad u budućnosti.
To je to, ono sto se nije u fubbalu napravilo, napravilo se u kosarci....
DRZAVA ZELJO

Model1964

uto nov 15, 2016 7:40 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ako u glavi nisu dobri, barem nam većina igrača zna fino prozboriti pred kamerama. Budimo pozitivni :)
Ma ja.... Fino pricaju, citaju knjige, cisti su i uredni, znaju se ponašati za stolom, ne brišu rukavom nos......
To što su ufurane zvijezde ili ti profesionalni amateri.... to nije toliko bitno :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

uto nov 15, 2016 7:50 pm

blueheart je napisao/la:
revolt je napisao/la:Samo da se nadovežem na ovo oko KK bosna, i nju su napravili kao i torpedo i uzeli sve igrače iz KK ŽELJEZNIČAR, zato su uvjek oni bili bliži njima, dva državna kluba. Eh sada se sve vraća, nadam se još goroj sudbini i torpedu nekad u budućnosti.
Širite neistinu!
Ko god se je bavio nekim ekipnim sportom 70 ili 80 godina vrlo dobro zna da su se u SD Bosana okupila stvarno fina gradska raja( ne ko prica tepsija da su oni FGR).
Prelazilo se iz kluba u klub bez prislie. Recimo, V.Tolj nije prešao u Bosnu zbog naredbe vec iskljucivo iz sportskih i financiskih razloga(nije to neka lova bila, malo veca hranarina, posao i sl.)
Tadašnji KK Željo je spavao i nije imao nekih aman zaman ambicija. To ga je i koštalo na kraju. Bordo boja je kod naših navijaca stvorila averziju.
Za Bosnom se je dogodilo da su FGR nasljedili papci i seljoberi koji bi da im daš MMF uništili i sjebali.
Mi smo bili na dobrom putu da nam se isto dogodi. Uspjeli smo u zadnji momenat izbjeci tu sudbinu...sad za sad.
Zato pamet u glavu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

uto nov 15, 2016 7:55 pm

Model1964 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Širite neistinu!
Ko god se je bavio nekim ekipnim sportom 70 ili 80 godina vrlo dobro zna da su se u SD Bosana okupila stvarno fina gradska raja( ne ko prica tepsija da su oni FGR).
Prelazilo se iz kluba u klub bez prislie. Recimo, V.Tolj nije prešao u Bosnu zbog naredbe vec iskljucivo iz sportskih i financiskih razloga(nije to neka lova bila, malo veca hranarina, posao i sl.)
Tadašnji KK Željo je spavao i nije imao nekih aman zaman ambicija. To ga je i koštalo na kraju. Bordo boja je kod naših navijaca stvorila averziju.
Za Bosnom se je dogodilo da su FGR nasljedili papci i seljoberi koji bi da im daš MMF uništili i sjebali.
Mi smo bili na dobrom putu da nam se isto dogodi. Uspjeli smo u zadnji momenat izbjeci tu sudbinu...sad za sad.
Zato pamet u glavu.

ma ljudi bespotrebno samo traze dusmane,vjerujem da vecina nisu Sarajlije cim tako pricaju al eto ...sta sad ja ne prihvatam i nikada to nece biti pitarski klub jer nije ....i nikada nece biti...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ublehas
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:03 pm

Bosna je pitarski klub. Neću pričati o periodu prije rata (mada sam i o tome dosta čuo od malo starijih Manijaka), već o "evropskoj" Bosni od prije 10 ak godina. Oni su se sami okrenuli Hordama, davali im besplatne ulaznice, dogovarali sa njima navijanja i na kraju ih i zvanično proglašavali svojim navijačima. Eto im Horde, neka ih sad vade. Što se mene tiče, jedva čekam da se ugase ;)

exdomorocki
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:18 pm

Ko je nasa nada Bosna Bosna
[/Buahahahahahasize]
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

mali plavisa
Kontakt:

uto nov 15, 2016 8:19 pm

Ne zeli zlo nikome vrati se kao bumerang!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava