Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bruda.TM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 9:07 pm

Brkoo je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:Evo Nedo opet nesto po fb profilu pise.
Nezadovoljni Nedo.

Tri godine igrao spica u Zelji a dao golova kao Begovic u Stokeu za 3 godine i nesto pise protiv uprave kluba.
Cccslikaslikaslikaslika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto je bitno to sto on pise ? Nek pise sta hoce. Jedan od najgorih napadaca koji je igrao za Zelju, bilo je svakakvih ali on hladno ide u top 10 najgorih..
Pa vjeruj ja gledam Zelju od maja 1996.god. konstantno do danas i taj Nedo je top 3 lopate.
Pa Obad je dao 3 gola kralju moj a Nedo 1 il 2 plafon.
Kazem zato sto me te objave iritiraju

Sent from my iPhone using Tapatalk
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

exbabilon
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:11 pm

Nedine objave ne posmatrajte kroz prizmu bivseg igraca nego kroz prizmu navijaca koji ima malo vise informacija kako to iznutra izgleda u klubu. Mislim da je i sam svjestan da nije kvalitet za Želju i da nikad nije ni bio, pa cisto sumnjam da se nesto revansira sad..

reks1
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:20 pm

exbabilon je napisao/la:Nesto kontam, ako Visca ne bude 100% spreman, kakve su sanse da Miro mozda zaigra protiv Grcke.. ili eventualno s klupe udje
Vjeruj mi ne znam zasto ne bi igrao po desnoj strani,Bar mi smo svjedoci da je momak fizicki dovoljno spreman da sparta desnom stranom,maximalno pomogne desnom beku,a tu smo bas potanki,i da istrci kontru i asistira,Bar u repki imas kome asistirati.Meni je Stevanovic desno a Visca lijevo idealno rjesenje uz Djeku.Uostalom slican beckup u Romi Djeko ima u Salahu i Saraviju
LJudi lakse malo sa ovim skokovima u raspolozenju.crnilu.Svi smo gladni uspjeha i znam da tesko podnosimo neuspjehe. Valjda je jasno da i dusmani znaju da mozemo puci na sportskom segmentu.Siguran sam da ce uraditi sve,sto sudijama sto podmetanjima,pametnim fejsbucenjem da se jos pokliznemo do pauze.Na drugom forumu glasnogovornici otvoreno prizivaju nove poraze,bojkote i sta sve ne,Treba li nam jaci argumenat da i mi spustimo loptu na zemlju.
Anaiza moze biti dobra ako i samo ako iznjedri konkretno rjesenje,odgovor ili ponudi izlaz za nesto sto ne valja,Ovako ovo crnjacenje o tome sta ne valja i gdje se eventualno fulalo realno ne donosi benefit. i sve neke pretpotstavke ,nagadjanja ,te sta je Oda mislio,te sta je Kostic htio ,te kako je Mulalic savijao vrat.Puno je tu mahale svidjalo se to ili ne,.Sve trac do traca,bar se tako to u mahali zove

Zaista bih volio da se do pauze skupimo,damo sansu Zelji i napokon i mi pustimo struku da radi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:47 pm

reks1 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nesto kontam, ako Visca ne bude 100% spreman, kakve su sanse da Miro mozda zaigra protiv Grcke.. ili eventualno s klupe udje
Vjeruj mi ne znam zasto ne bi igrao po desnoj strani,Bar mi smo svjedoci da je momak fizicki dovoljno spreman da sparta desnom stranom,maximalno pomogne desnom beku,a tu smo bas potanki,i da istrci kontru i asistira,Bar u repki imas kome asistirati.Meni je Stevanovic desno a Visca lijevo idealno rjesenje uz Djeku.Uostalom slican beckup u Romi Djeko ima u Salahu i Saraviju
LJudi lakse malo sa ovim skokovima u raspolozenju.crnilu.Svi smo gladni uspjeha i znam da tesko podnosimo neuspjehe. Valjda je jasno da i dusmani znaju da mozemo puci na sportskom segmentu.Siguran sam da ce uraditi sve,sto sudijama sto podmetanjima,pametnim fejsbucenjem da se jos pokliznemo do pauze.Na drugom forumu glasnogovornici otvoreno prizivaju nove poraze,bojkote i sta sve ne,Treba li nam jaci argumenat da i mi spustimo loptu na zemlju.
Anaiza moze biti dobra ako i samo ako iznjedri konkretno rjesenje,odgovor ili ponudi izlaz za nesto sto ne valja,Ovako ovo crnjacenje o tome sta ne valja i gdje se eventualno fulalo realno ne donosi benefit. i sve neke pretpotstavke ,nagadjanja ,te sta je Oda mislio,te sta je Kostic htio ,te kako je Mulalic savijao vrat.Puno je tu mahale svidjalo se to ili ne,.Sve trac do traca,bar se tako to u mahali zove

Zaista bih volio da se do pauze skupimo,damo sansu Zelji i napokon i mi pustimo struku da radi.
Odlicno zapazanje. Savrseno bi bilo imati Viscu lijevo i Miru desno. Nazalost, mislim da nema sanse da Miro dobije sansu, radije ce se nekim igracima izmisljati pozicija na krilu. Volio bih da grijesim, vidjet cemo prekosutra.

Odlicna vijest za istocnu tribinu. Jedva cekam presicu, pa da cujemo vise detalja, apsolutno me sve zanima. Lijepo je vidjeti Zebu sa ekipom, on bi mogao biti nas novi kapiten, mislim da ima sve predispozicije za to. Pomoci ce nam dosta na proljece, a do tada, savladati jos tri prepreke i izvuci sto je vise moguce iz tih utakmica.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Republika
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:51 pm

Live video sa pressa će biti pušten pet minuta prije početka

LARSSON
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:52 pm

Republika je napisao/la:Live video sa pressa će biti pušten pet minuta prije početka
Jel FB Live ili?

Republika
Kontakt:

sri nov 09, 2016 9:53 pm

Na portalu.

Ako bude izmjena na vrijeme će biti javljeno

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 10:38 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=QHr6Y0LE9Ew[/video]

Ovo bi ja pustao svim nasim igracima iz omladinskog pogona, ali vjerujte i prvom timu. Da se covjek najezi.

Praise the sun \[T]/

godrina
Kontakt:

sri nov 09, 2016 10:43 pm

i ja sam danas bas razmisljao o miri da zaigra protiv grcke.. zamisli ljudina jos i bude dobar eventualno asistira dzeki...i onda brat produzi ugovor :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Model1964

sri nov 09, 2016 10:53 pm

damirfile je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
damirfile je napisao/la:http://butmir.ba/

ovi prave istok ?????
Aha..
Cini mi se pravo ozbiljna firma :D.
Sada .... kada postanemo strucnjaci za građevinarstvo :lol: . uža specijalnost izgradnja stadiona. Pojedini ce se opredjeliti za krovove ili terene :)
Meho nece smjeti ekser zakucati bez naše strucne ekspertize. GP Butmir mora transparentno poslovati i placati sve doprinose :rofl:
Zanimljiva zima nas ceka. Nadam se javljanjima u živo sa gradilišta :) Od Larsa i drugih vicnih linkovima ocekujem jedan non stop link iz Doline da u živo pratimo dizanje istoka.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:04 pm

U prosloj godini sam morao gledati ponude raznih firmi i njihove specifikacije, od Unigradnje, Uniprometa (sada MS Wood), Neimari do GP Butmira. Najkvalitetniji su od navedenih.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:06 pm

Najbolja moguca firma koja se mogla izabrati. Dovoljno je pogledati sta su sve radili i bit ce vam jasno. :)

Praise the sun \[T]/

Model1964

sri nov 09, 2016 11:14 pm

@storm @Omar
To vi macku o rep okacite
Kada prođu kroz sito ovog foruma onda može nešto od njih biti :-)
Na forumu ima toliko strucnjaka iz svih oblasti života i neživota da ce GP Butmir morati svakodnevno odravati konferencije za medije da objašnjava šta radi , šta je radio i šta ce raditi :-)

Ajzea
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:17 pm

GP Butmir - po ustaljenoj proceduri i bez znanja Slavka Petrovica. Moze im se..

delinjo
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:18 pm

nadam se da ce Slavko odluciti ko je izvodjac...dosta su ovi srljali .. !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Model1964

sri nov 09, 2016 11:19 pm

Nisu Slavku pitali?
Bruka i sramota
On je od buštelaca pravio igrace a sada se ništa ne pita

Hurmasica
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:21 pm

Svaki trener bira svog izvođača radova. Ni meni se ne sviđa ta potpuna autonomija u radu ali tako je. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

sri nov 09, 2016 11:22 pm

Dali rade naši ljudi ili ima uvoženih?
Gdje su im se školovali inžinjeri?
Koji cement upotrebljavaju?
Ko im šilji plajvajze?
Na ova i mnoga druga pitanja GP Butmir ce morati odgovoriti prije nego zapocne radove na Istoku.

chile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 11:23 pm

Sta nam na sve ovo kaze ona viola, ako iznese misljenje da butmir nevalja i da sve ide nizbrdo da trljamo ruke i nadamo se najboljem.
Ako ih kojim belajem nahvali k'o Kostica da slegnemo ramenima i jbg. izadjemo na proteste dok nije kasno

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Model1964

sri nov 09, 2016 11:25 pm

chile je napisao/la:Sta nam na sve ovo kaze ona viola, ako iznrse misljenj da butmir nevalja i da sve ide nizbrdo da trljamo ruke i nadamo se najboljem.
Ako ih kojim belajem najvali k'o Kostica da slegnemo ramenima i jbg. izadjemo na proteste.
:palacgore: probaj još jednom

Sent from my Plavo Sokocalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava