exbabilon je napisao/la:Nesto kontam, ako Visca ne bude 100% spreman, kakve su sanse da Miro mozda zaigra protiv Grcke.. ili eventualno s klupe udje
Vjeruj mi ne znam zasto ne bi igrao po desnoj strani,Bar mi smo svjedoci da je momak fizicki dovoljno spreman da sparta desnom stranom,maximalno pomogne desnom beku,a tu smo bas potanki,i da istrci kontru i asistira,Bar u repki imas kome asistirati.Meni je Stevanovic desno a Visca lijevo idealno rjesenje uz Djeku.Uostalom slican beckup u Romi Djeko ima u Salahu i Saraviju
LJudi lakse malo sa ovim skokovima u raspolozenju.crnilu.Svi smo gladni uspjeha i znam da tesko podnosimo neuspjehe. Valjda je jasno da i dusmani znaju da mozemo puci na sportskom segmentu.Siguran sam da ce uraditi sve,sto sudijama sto podmetanjima,pametnim fejsbucenjem da se jos pokliznemo do pauze.Na drugom forumu glasnogovornici otvoreno prizivaju nove poraze,bojkote i sta sve ne,Treba li nam jaci argumenat da i mi spustimo loptu na zemlju.
Anaiza moze biti dobra ako i samo ako iznjedri konkretno rjesenje,odgovor ili ponudi izlaz za nesto sto ne valja,Ovako ovo crnjacenje o tome sta ne valja i gdje se eventualno fulalo realno ne donosi benefit. i sve neke pretpotstavke ,nagadjanja ,te sta je Oda mislio,te sta je Kostic htio ,te kako je Mulalic savijao vrat.Puno je tu mahale svidjalo se to ili ne,.Sve trac do traca,bar se tako to u mahali zove
Zaista bih volio da se do pauze skupimo,damo sansu Zelji i napokon i mi pustimo struku da radi.